Ами взех че прочетох всичките ти 18 смислени поста... Особено по тази тема. Тролуваш. Даже не си се опитал да разбереш какво съм ти казал. Кучетата си лаят, кервана си върви. Недоволни винаги е имало и ще има, от каквото и да е. Това, което мисля аз по въпроса, не е важно за теб. Къде беше ти 1991г.? Директно да ти го кажа - понатрупай житейски опит, и като седнеш да пишеш, не давай воля на всичко, което ти идва на ум. Не харесвам глупостта, особенно в комплект с демагогия.ViruS написа:Ами "nenoneno" като не ти харесва какво пишат хората - напиши нещо ти, но нещо смислено. Аз от поста ти разбрах че не харесваш разсъжденията на хората и .... ами май това еИ всичко леко прикрито с фалшива толерантност.Избери си тема и кажи какво мислиш по въпроса, постави въпроси ,попитай нещо
Наблюдения от изминалите избори...
-
nenoneno
- Потребител

Re: Наблюдения от изминалите избори...
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
- nasenceto
- келеш

И аз съм съгласен с теб.Bul-Dog написа:Отдавна нещо по-смислено не съм чел.Da Edd написа:
Както и да е, да не издрабняваме. Каквото и да умуваме, все излиза, че матр'яла си е виновен. Ако не се съюзим в общности, съюзи на интереси, граждани като цяло, няма да прокопсаме. Не можем да очакваме да дойдат да ни управляват почтенни и морални политици. Това е химера. Но определено можем да протестираме срещу дадени политики, да си извоюваме права, като бъдем по-активни граждани. На улицата, не във форумите.
Точно в това е истината. И си мисля, че просто трябва да мине време за да се научим кое как става...Дано де.
- ViruS
- Новак

Така така - пиши си. Житейски опит имам достатъчно. И 100 години да ми четеш постовете, както виждам нищо няма да разбереш. намираме се на различни плоскости приятелю ...
Интересно ти къде си бил 91-ва
Когато ми кажеш конкретно (еди-какво си и еди-какво си ) в какво не съм прав , бихме могли да говорим като нормални хора. Иначе ако се опитваш да се заяждаш - това всеки го може.
Но забавен си де, няма спор
Написаното от "Da Edd" е много важно : да бъдем активни на улицата , не във форума !
С две ръце съм за това .
Интересно ти къде си бил 91-ва
Когато ми кажеш конкретно (еди-какво си и еди-какво си ) в какво не съм прав , бихме могли да говорим като нормални хора. Иначе ако се опитваш да се заяждаш - това всеки го може.
Но забавен си де, няма спор
Написаното от "Da Edd" е много важно : да бъдем активни на улицата , не във форума !
С две ръце съм за това .
- nasenceto
- келеш

Без да се обиждаш, ама малко ми звучиш като една позната форумна личност. Същия изказ и тези... 
- didka
- Старо куче медалист

Цирка ще пристига скоро...nasenceto написа:Без да се обиждаш, ама малко ми звучиш като една позната форумна личност. Същия изказ и тези...
Dog drags - no tracks...
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Той как не е видял още и не се е включил не знам.
Каквото и да си говорите, по купени и корумпирани избори не бях виждал до сега.
За който и да гласувате, те ще си сложат който са си решили. Най-голямата заблуда е да си мислим че имаме свобода. Ние сме модерни роби на заплатата...и за разлика от истинското робство, ние трябва да се прехранваме...не робовладелеца.
Каквото и да си говорите, по купени и корумпирани избори не бях виждал до сега.
За който и да гласувате, те ще си сложат който са си решили. Най-голямата заблуда е да си мислим че имаме свобода. Ние сме модерни роби на заплатата...и за разлика от истинското робство, ние трябва да се прехранваме...не робовладелеца.
-
rUMENcho
- Начинаещ

- Обратна връзка:
Ходих да гласувам преди малко и това което ми направи впечатление е, че почти нямаше никакви хора. Въобще нямаше опашки. Просто си влезнах в секцията, ударих 2 автографа и 2 хикса и си тръгнах (всичко това за не повече от 1 минута), а към 13:00 ч. избирателната активност в община Стара Загора е 23.63% или около 35 000 граждани. За справка, миналата седмица по това време бяха гласували 18.7% от гласоподавателите и тогава имаше опашки.
Извода който си правя аз е, че нашето голямо български племе е решило веднъж да не си остави "задълженията" за последния момент и после да се оплаква, че не му стигнало времето
Извода който си правя аз е, че нашето голямо български племе е решило веднъж да не си остави "задълженията" за последния момент и после да се оплаква, че не му стигнало времето
Новини от Стара Загора и региона - http://www.StaraZagora.biz
- Zac
- Старо куче медалист

+1nenoneno написа:Айде стига с тролуването...
Великите конспирации тука, разни теории на относителността и фрази от сорта "не казвам туй, дето казах преди малко".
Ефекта и резултата от спора е нулев, каквото и да пишем тука и да четем разни публикации, някой ще бъде избран, и какво ще стане после няма как някой от вас да знае, че да ни осветли. Предполагайте на воля, ама без караници.
Има си такива хора, и винаги ще ги има, недоволни от всичко. Политика на отрицанието като начин на живот - каквото и да е - не ще... Не ще бе.
Беше на времето СДС - не щат. БСП - пак не щат. НДСВ - не щат. Тройни коалици - не щат. Сега ГЕРБ - пак не щат.
Интелигентния човек първо е на ясно със себе си какво точно иска и дали е възможно да бъде реализирано; търси начина и варианта, по който да го постигне. До сега от тези дето не щат, не прочетох нито какво искат, нито как да стане.
Да, всеки има право на мнение и право да живее според убежденията си, ама някои от нещата като си ги мислите не ги пишете че ми иде на ум фразата на Гиньо Ганев - "устата му по-бърза от акъла".
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Аз ходих преди малко и също нямаше никакви опашки - минахме за по минута две на човек..
- nasenceto
- келеш

Сутринта към 9.30 в наща секция имаше само един човек пред мен, а съседната врата опашка от 10-на. Но определено беше по празно, щом паркирай на 10 метра от входа. Всичката работа - 45 секунди.
- realprofesora
- Старо куче медалист

ПОБЕДА на Демокрацията, победа на европейските ценности.Вече имаме нов президент-млад , симпатичен, борбен, човек познаващ решаването на проблеми, владеещ няколко езика, успял бизнесмен започнал от нулата.Да живее новият ни президент Росен Плевнелиев!
Боже пази България!
Боже пази България!
Popopopopo
- xilix
- Новак

Само ще споделя, един случай, с познат, който отишъл при шефа си, големия бос, с молба, да му вдигне заплатата, поне малко! Работел за около 350 лв на месец, включая и нощни смени. Отговорът на шефа му бил - идвай да работиш събота и неделя, и така ще си качиш заплатата!?!
Как ще го характеризирате този отговор?
Мисля, че е време, да се говори с имена, а не само така - един казал, друг чул, и прочие... Името на този "печен" работодател е Росен Трендафилов, фирмата е Треком 21, или нещо подобно, намира се в бившия завод Мебел! Негова е и фирмата Ромил, находяща се в бившия Берое! Но този селски тарикат далеч не е някакво сензационно изключение, същите са и мутри като Дечо Колев (Металик, Ида, и Енергоремонт-Гълъбово) Стоян Вълчев(Техноинвест Инженеринг), Ирина Динева(Загора холдинг, Хранинвест-ХМК) Антон Андронов(Загора холдинг, Пресков) Митко Динев(Загора холдинг, Прогрес), Михаил Михайлов(Михайлов-инженеринг), Росен Димоларов(Елник-машини), и доста други! Ако някой друг желае, нека допълни този списък, нека всички ги знаем!
- xilix
- Новак

realprofesora написа:ПОБЕДА на Демокрацията, победа на европейските ценности.Вече имаме нов президент-млад , симпатичен, борбен, човек познаващ решаването на проблеми, владеещ няколко езика, успял бизнесмен започнал от нулата.Да живее новият ни президент Росен Плевнелиев!
Боже пази България!
Бог да ни е на помощ, сдобихме се с ново чучело на конци, бивше щатно комсомолско секретарче, безгръбначна пионка в ръцете на мафията, воглаве с ББ.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Преди 89-а всеки, който е искал да прави нещо различно от копане на полето, е бил някакъв някъде в партията. Чак пък да молим Бог за помощ... какво толкова ще ти направи един президент? Не че Първанов с малкото си власт не правеше максимално поразии...
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Всичко след Гоце-президента щеше да е успех за българската демокрация!
Плевнелиев е милион пъти по-добрия избор от тва недоразумение-гоцето.
Плевнелиев е милион пъти по-добрия избор от тва недоразумение-гоцето.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;