Купувам / търся хидравлична помпа за пежо 406
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Купувам / търся хидравлична помпа за пежо 406
Колеги давайте предложения къде може да се намери такава помпа за пежо 406 2.0 16V 97г. че никъде в Ст Загора не намерих , а пък моята я окъса здраво вече
Мерси!
Мерси!
- dushanov
- Потребител
Re: Купувам / търся хидравлична помпа за пежо 406
Всички автоморги ли мина? 

GSM: 0896891102
- realprofesora
- Старо куче медалист
- dushanov
- Потребител
realprofesora за манаф ли?realprofesora написа:Свадба

Разговора м/у мен и "съветника" (майстора на колите ми ) по автомобили преди 3г:
Аз: Здрасти е! Ко прайш?
"съветника": Ко стана еее? Пак ли ти умря саята? Пак си пипал нещо дет ни тий работа!
Аз: Не бе... върви си.
"съветника": Ми за ко мъ търсиш тугаа?
Аз: Ми да те чуя.
"съветника": Гупусти! Кай ся кво ти роди глъътъ?
Аз: Ми мисля да си купя едно Пежо 406 дизел, много хубаво...
"съветника": Кооо? Ти за манаф женил ли си съ? Ако не си... купи си Пижоту...
Аз: Ми добре. Айде ще се чуем пак.
"съветника": Аку тий мирак, купи гу. Мъ после да няма... мноу скъпо туй-онуй. Дъ ти сиди пред блокъ и да си я гледкаш...
Извинявам се за спама, но не се сдържах! Те така... брадичката, гребенчето...
rumo, ако в тук в града не можеш да се оправиш с помпата, попитай в Пежо форума. Щях да ти помогна, но нямам регистрация там по обясними анти-манафско причини!

п.с. С горенаписаното от мен нямам намерения да обидя никой от любителите на френските возила!

- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
rumo, мислил ли си за рециклиране предполагам да но се пак да споделя къде съм си решавал проблема.
Човека се намира зад орфей първата къща на христо ботев има гараж без никакви надписи но има и звънец.Не ти е далече и нищо не пречи информативно да питаш.
Поздрави
Човека се намира зад орфей първата къща на христо ботев има гараж без никакви надписи но има и звънец.Не ти е далече и нищо не пречи информативно да питаш.
Поздрави
- atanasik
- Потребител
Също имах проблеми с Рено Меган съм и я поправят (рециклират) в Раднево. Дава гаранция човека 6 месеца, цената е около 130лв. Ако имаш интерес ще потърся номера му.
-
- Потребител
колега, дай номера на рамата да ти намерим една помпа бре...
относно спама - каквато и да е колата,шофьора като не става все ще е зле.
Тоя диалог с "майстора" иде да напомни и друго - обслужването на автомобила не става в гаражи при бай някой си майстори. Особено скъп и сложен автомобил от типа на 406. Повечето псевдо-майстори плюят марката, понеже там освен основно образование и стаж на Жигули,Москвич, и Опел Кадет 82 се изискват по-големи технически познания и практика. Казвам това, като собственик на 406 ХДИ, където при възникналите за 2 години почти проблеми, само компетентната намеса на истински специалист ме е предпазила от допълнителни проблеми и разходи. Не е за всеки 406. То за това има и Голфове и Опели там. Всеки трябва да кара това, което МОЖЕ да поддържа.
относно спама - каквато и да е колата,шофьора като не става все ще е зле.
Тоя диалог с "майстора" иде да напомни и друго - обслужването на автомобила не става в гаражи при бай някой си майстори. Особено скъп и сложен автомобил от типа на 406. Повечето псевдо-майстори плюят марката, понеже там освен основно образование и стаж на Жигули,Москвич, и Опел Кадет 82 се изискват по-големи технически познания и практика. Казвам това, като собственик на 406 ХДИ, където при възникналите за 2 години почти проблеми, само компетентната намеса на истински специалист ме е предпазила от допълнителни проблеми и разходи. Не е за всеки 406. То за това има и Голфове и Опели там. Всеки трябва да кара това, което МОЖЕ да поддържа.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Мерси на отзовалите се и на тез дето жив ме оплакват за една помпа
:
Динко@ ква сватба ве брат - ти ако я чуеш как вие ще избягаш през глава и няма да се върнеш повече;
dushanov@ за три години каране освен съединител и един лагер на главината друго не съм сменял ;
fantamaniaka@ мерси за инфото направо отивам да проверя на място ;
atanasik@ дай телефона на човека да проверя как стоят нещата при него
nenoneno@ даже незнам кое е рама , кое мотор , давам ти и двата номера по талон , ако можеш да намериш нещо ... само разбрах ,че за този модел и таз година (97) имало 3-4 вида помпи .
VF38BRFV280024443 ; RFV10HJH43014824

Динко@ ква сватба ве брат - ти ако я чуеш как вие ще избягаш през глава и няма да се върнеш повече;
dushanov@ за три години каране освен съединител и един лагер на главината друго не съм сменял ;
fantamaniaka@ мерси за инфото направо отивам да проверя на място ;
atanasik@ дай телефона на човека да проверя как стоят нещата при него
nenoneno@ даже незнам кое е рама , кое мотор , давам ти и двата номера по талон , ако можеш да намериш нещо ... само разбрах ,че за този модел и таз година (97) имало 3-4 вида помпи .
VF38BRFV280024443 ; RFV10HJH43014824
-
- Потребител
в големия талон ти е номера на рамата
до довечера ще ти дам резултат
до довечера ще ти дам резултат
- dushanov
- Потребител
Смирено подвивам опашка и побягвам към друга тема...
rumo, успех! Не съм искал да засегна никого! Рамата ти е: VF38BRFV280024443
nenoneno, беше весел разговора, за това го написах! Компетентни намеси съм се нагледал. Не само оторизирани сервизи тук в града! "Не е за всеки 406"-м дам. Не е за всеки... простосмъртен! Но си прав, че " Всеки трябва да кара това, което МОЖЕ да поддържа".

rumo, успех! Не съм искал да засегна никого! Рамата ти е: VF38BRFV280024443
nenoneno, беше весел разговора, за това го написах! Компетентни намеси съм се нагледал. Не само оторизирани сервизи тук в града! "Не е за всеки 406"-м дам. Не е за всеки... простосмъртен! Но си прав, че " Всеки трябва да кара това, което МОЖЕ да поддържа".
-
- Потребител
колега, от номера на рамата се разбира че при теб става въпрос за 406 купе
за шума от помпата - възможно е да се рециклира и да се подмени лагера и разбитите пластини, но до колкото се допитах ефекта е съмнителен - може да стане, но може и да се окаже че си си дал парите на вятъра. Затова и гаранцията е 6 месеца.
Нова помпа за твоето 406 КУПЕ е 528лв.
Това е и най-високата цена.
Чакам да ми дадат и други варианти , които ще са по-ниски като цена.
Относно колегата dushanov - човека има проблем и търси помощ. Затова и темата е в този раздел.
за шума от помпата - възможно е да се рециклира и да се подмени лагера и разбитите пластини, но до колкото се допитах ефекта е съмнителен - може да стане, но може и да се окаже че си си дал парите на вятъра. Затова и гаранцията е 6 месеца.
Нова помпа за твоето 406 КУПЕ е 528лв.
Това е и най-високата цена.
Чакам да ми дадат и други варианти , които ще са по-ниски като цена.
Относно колегата dushanov - човека има проблем и търси помощ. Затова и темата е в този раздел.

- dushanov
- Потребител
rumo, въртят ми се из главата едни предположения. 2г бачках в магазин за авточасти (предимно за немски автомобили). Преди малко звънях на 2-3 бивши колеги. Цените на помпата са много вариращи. Няма да споменавам цена, защото мога да те излъжа +-100лв, че и нагоре.
Но все пак сподели виенето еднакво ли е на място и в движение? Скоро правена ли е някаква интервенция по хидравличната с-ма? И последно свалена ли е помпата?
П.с. Надявам се да не се стига до Евро07...

П.с. Надявам се да не се стига до Евро07...

-
- Потребител
колега, току що получих актуална информация - нова помпа за твоя модел 340лв. с поръчка за следващия ден.
гледам да е нова частта, че някак нямам вяра на незнайни втори употреби и рециклирани там.
при интерес пиши на ЛС
дано съм бил полезен
гледам да е нова частта, че някак нямам вяра на незнайни втори употреби и рециклирани там.
при интерес пиши на ЛС
дано съм бил полезен
- nasenceto
- келеш
Да използвам темата, притриса ми припотегляне на първа и мисля че ще сменям съединител с маховик. Някой знае ли цена на части+труд? Мога да драсна VIN ако има помагачи. Колата е Scenic 2 с 1,5 dci мотор.
- dushanov
- Потребител
340 лв?
Това е супер цена! За цените които научих днес си е направо топ-оферта! Колегата rumo си решава!