Купувам / търся хидравлична помпа за пежо 406
-
- Потребител
Re: Купувам / търся хидравлична помпа за пежо 406
хубаво е да ми даде някакъв отговор по-скоро, щото съм се задействал тука - ангажирам хора... после ще е неудобно за мен ако така ги оставя да висят
то е ясно, че не е задължително да купува каквото и да е било
просто ще помоля колегата за отговор, за да мога да се обадя да уведомя ако ще поръчваме или ще отказваме офертата
то е ясно, че не е задължително да купува каквото и да е било
просто ще помоля колегата за отговор, за да мога да се обадя да уведомя ако ще поръчваме или ще отказваме офертата
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
-
- Потребител
- Обратна връзка:
nenoneno@ Мерси колега, но засега ще пасувам , за нова помпа цената ти е наистина повече от добра но май ще предпочета или рециклиране, или 2-ра употреба , пък какъвто ми е късмета . Не ми се влагат толкоз пари , все пак мислех да я сменям вече тая кола.
Пс: А бе нито капе, нито тече , какво и стана не знам - лагер ли задържа ? Факт е, че вие и лангарти докато тръгна, после остава само едно скрибуцане на ремъка щото явно помпата спира и го задържа . Смениха ми в сервиз една обтяжна ролка ( 100лв. една проста ролка) и това е все си мисля , че ще може да се възстанови
Пс: А бе нито капе, нито тече , какво и стана не знам - лагер ли задържа ? Факт е, че вие и лангарти докато тръгна, после остава само едно скрибуцане на ремъка щото явно помпата спира и го задържа . Смениха ми в сервиз една обтяжна ролка ( 100лв. една проста ролка) и това е все си мисля , че ще може да се възстанови
- nasenceto
- келеш
Не се коси, на моята 306-ца 180 лв се оръсих за ролка.
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Така днес сагата завърши успешно
След като помпата беше сменена с друга ( пак 2-ра употреба ) се оказа, че не е от нея
. И като ми качиха обратно моята и да си прибирам дрънгела към нас , при запалването му се строши една шайба ( демплерова ли нещо такова )- тая пущена задържаше ремъка и съответно хидр. помпа спираше/ насичаше движението си , при което изглеждаше че проблема е в нея .
Не че ми излезе по-евтино , пак 120лв. ми взеха , колкото щеше да е и за помпата , но голямо качване и сваляне на помпи падна , докато се открие истинския виновник , та съм доволен де ( за сега
)

Не че ми излезе по-евтино , пак 120лв. ми взеха , колкото щеше да е и за помпата , но голямо качване и сваляне на помпи падна , докато се открие истинския виновник , та съм доволен де ( за сега

- dushanov
- Потребител
rumo, Радвам се, че си си разрешил проблема все пак. На всяка кола все и куца нещо. Ама тъпичко ми стана като прочетох, че не е от помпата. Хайде, ние не разбираме от коли примерно, ами тези майстори дето им плащаме...
То и сега на мен ми свири нещо като лагер. Майстора казва, че е от ролката на климатика. Ама пущина ролка 200лв
Дано да се окаже от нещо по-евтино както е станало при rumo.

GSM: 0896891102
-
- Новак
Много ми е интересно каква е тази демферна шаиба за толкова пари,като до сега съм чувал за цени над 200 лева за нова.
- emzo
- Старо куче медалист
Лагера на климатика е 18-22лв.dushanov написа:rumo Ама пущина ролка 200лв![]()
Срещу Тех-Ко има магазин за лагери, забравих му името.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- realprofesora
- Старо куче медалист
Румо е късметлийче момче.Надявам се на банкета на 16ти на Боровец да почерпи една бира.

Popopopopo
- dushanov
- Потребител
emzo, то и аз си мислех за м-н за лагери. Но наистина моя лагер е даже над 200.
Ще трябва да се ходи до този м-н за лагери и да се приправя доста...
Никак не е така лесно. Особено със скапаните ролки. Ама да не спамим повече темата на rumo! 

GSM: 0896891102
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Според мен лагер 200лв няма, освен ако не е оригинален от производителя. Всичко останало е зверско оскъпяване по дългата верига доставчици/търговци. Взимаш оригиналния лагер, отиваш в магазин за лагери и си взимаш за 5-10-20лв същия и готово
Отдясно по славянска в блока точно след кръговото има магазин на първия етаж във входа, там също може да провериш.

-
- Новак
По думите му стигам до извода че говори за ролка обтяжна на ремъка на климатика ,не за самите лагери на компресора ,ако е така няма разминаване по добре си я смени да не направиш по-голямата беля.Виждал съм да се къса пистовия ремък и така се забива при агренажния че после ти се доревава
- emzo
- Старо куче медалист
@sawo - лагер не се избира само по размери 
Ако иде реч за обтяжния механизъм - нов и по възможност да не го поръчва от тук.

Ако иде реч за обтяжния механизъм - нов и по възможност да не го поръчва от тук.
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4