Ако наистина искаш да си избереш 3D TV, ето това е четивото - http://forum.setcombg.com/index.php/topic,50677.0.htmllittlesniper написа:Здравейте приятели, понеже тепърва искам да си закупя такава технология , като телевизор на който мога да гледам 3д филми и други нещица, а съм малко бос в тия неща , може ли да ми помогнете да си избера нещо сносно в рамките на 32-40 инча ?Разгледах много неща и различни мнения, но ако някой има практика с това моля да ми помогне...Цената по моя джоб трябва да варира между 1100 и 1500 лева , благодаря ви !!!Интересуват ме подробности , като да гледам филма без кабел от лаптопа, да ми кажете повече за активните 3д очила и определени марки такива ТВ на които мога да се доверя
А да...тези ги пропуснах. Шарповете са невероятни, но си мисля че няма да можеш да си ги позволишcreitars написа:за мене има само една марка която е оригинална ШАРП която се произвежда в япония,но при нея 40' 3д е 2200/http://sharpbg.com/index.php?item=135&group=1/
това е телевизорвси4ко друго е менте,аз съм с 40' на шарп куатрон -4 цвята серия 810е, ако си взимаш някоя друга марка гледаи да е от 7-8-9 серия другото не си заслужава парите, нищо 4е е модел 2011,
Гледаи серията на телевизора
аз си взех този модел-http://www.techno-mix.com/product/2794/ ... -le-810-ev
Може човек да се замисли ако има бюджета. Защото това е дългосрочна инвестиция все пак...някой ден всичко ще е в 3дcreitars написа:според мене няма смисъл от 3д вземи си един ШАРП 40-42" и няма да съжаляваш, слагаш един HDMI кабел ,пускаш си цифрова и толкова.
За тези пари - добър модел е, но задължително прочети доста внимателно какви условия за гаранция ти предоставят. За да не си ъпдейтнеш firmware-a на телевизора и по този начин да ти падне гаранцията...littlesniper написа:Благодаря на всички, засега се ориентирах към Самсунг...Добра цена и екстри за модел 32д6500...Има всичко от което се нуждая и с активните 3д очила(2 бр) ми излиза точно 1500лв...Шарп са наистина уникални, но аз се съобразявам с бюджета си.Искаше ми се 40 инча, но и парите си ги бива...единствено този модел на самсунг на тази цена има вградено WI-FI иначе трябва да си купувам отделно...А с него мога да гледам от лаптопа без кабел, флаш и диск 3д и други ...
Снощи мернах реклама на 32D6000,май беше технополис,ако не,значи техномаркет,за 989 лева.littlesniper написа:Благодаря на всички, засега се ориентирах към Самсунг...Добра цена и екстри за модел 32д6500...Има всичко от което се нуждая и с активните 3д очила(2 бр) ми излиза точно 1500лв...Шарп са наистина уникални, но аз се съобразявам с бюджета си.Искаше ми се 40 инча, но и парите си ги бива...единствено този модел на самсунг на тази цена има вградено WI-FI иначе трябва да си купувам отделно...А с него мога да гледам от лаптопа без кабел, флаш и диск 3д и други ...
Не съм убеден, че точно този варянт на 3D технологията ще се наложи. Все още е рано да се гадае накъде ще тръгне развитето на тая техника.Tenebrus написа:Може човек да се замисли ако има бюджета. Защото това е дългосрочна инвестиция все пак...някой ден всичко ще е в 3дcreitars написа:според мене няма смисъл от 3д вземи си един ШАРП 40-42" и няма да съжаляваш, слагаш един HDMI кабел ,пускаш си цифрова и толкова.