Проблем с интернета!

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Публикувай отговор
Аватар
frozo
Новак
Новак

Проблем с интернета!

Мнение от frozo »

Здравейте имам проблем с интерната,преди време бях на фирмата Нет Груп, но тей като Булсатком са ги купили вече, съм на Булсат.Първите дни след смяната на доставчиците нямах интернет,беше ми излезнало на екрана някакъв мак адрес и ми пишеше ,че трябва да го въведа!Тей като не се справих ,се обадих на техник на Булсат и той ми каза да му продиктувам мак адреса и ,че като го въведе ще имам интернет и на 2-та ми компютъра (понеже имам лаптоп и настолен).Ползван безжична връзка ,след като е въвел тоя мак адрес имах интернет само на лаптопа но от известно време постоянно ми спира и ми показва този надпис:Няма достъп до тази уеб страница
Сървърът на www.google.bg не може да бъде намерен, тъй като търсенето в DNS не бе успешно. DNS е услугата за мрежи, която преобразува името на уебсайт към неговия адрес в интернет. Тази грешка най-често се дължи на липса на връзка с интернет или на неправилно конфигурирана мрежа. Може също да бъде причинена от блокирал DNS сървър или от защитна стена, която спира достъпа на Google Chrome до мрежата.Та въпроса ми е как да отстраня този проблем, че ми писна през 20 мин да ми излиза това съобщение и да нямам интернет?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Проблем с интернета!

Мнение от nasenceto »

"тъй"

Купи си рутер и му задай този МАС който са ти дали (или който ти си продиктувал на техника) и така ще имаш интернет и на двата. Относно DNS-ите - би трябвало проблема да е в доставчика, не в теб.
Аватар
frozo
Новак
Новак

Мнение от frozo »

Аз рутер съм си купил ,ама пак нямам интернет на 2-та компютъра .... Еми ще им звъня освен и да идват да си оправят интернета ,че ей ся направих 1 проверка на скороста и ми показва че свалям с 0.83 Мбпс ....
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

можеш ли да ми кажеш телефон на Нет груп . Гледах едни флаери за по 3 лв на месец пробен период но дали са активни след като Булсат са ги купили ?
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
frozo
Новак
Новак

Мнение от frozo »

Ами телефоните на Нет груп не отговарят, вече трябва с Булсат да се свържеш и да видиш какви промоции има.Предполагам ,че тези промоции за по 3 лв вече не са валидни!
Публикувай отговор