Къде в СтЗ да ми монтират АГУ
-
- Новак
Къде в СтЗ да ми монтират АГУ
Търся читав майстор на АГУ, който да ми каже какво ми е необходимо - клапани, изпарител - електрически или не съответно и марки - Ловато, Ланди и т.н. и аз да си ги набавя (понеже гледам из нета се продават доста цели комплекти втора употреба на достъпни цени) и съответно да извърши монтажа и настойката.Не искам от лъскавите сервизи дето ще ме одерат едни левове за закупуването на частите от тях, тъй като и колата не си заслужава голяма инвестиция. Колата е 1,2 моно. Отворен съм към всякакви предложения.
-
- Старо куче медалист
Re: Къде в СтЗ да ми монтират АГУ
Професора е човека.

- realprofesora
- Старо куче медалист
Благодаря за доверието , но сега е зима и нямам условия.Пък и по-добре да му я монтират там където ще му я и узаконят.
В двора на сервиз Освобождение-до КАТ. Втора употреба трудно се навиват да поставят, цената на монтажа е около 80-100лв.
Ако не можеш да намериш читав майстор и не искаш узаконяване се обади ще измислим нещо.Но цената си е горе долу такава и при мен.
Аз лично мойто моно го карам с Ловато-електрическо и съм доволен .Откакто съм го сложил рядко съм правил настройки.
В двора на сервиз Освобождение-до КАТ. Втора употреба трудно се навиват да поставят, цената на монтажа е около 80-100лв.
Ако не можеш да намериш читав майстор и не искаш узаконяване се обади ще измислим нещо.Но цената си е горе долу такава и при мен.
Аз лично мойто моно го карам с Ловато-електрическо и съм доволен .Откакто съм го сложил рядко съм правил настройки.
Popopopopo
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Николай в Индустриална зона. Доста газови слагам вече там (моята лична, на баща ми, и доста приятели) и съм безкрайно доволен.
http://bgmaps.com/link/7E0518DE5CB3844451C42DEED8B794B7
Горе долу тук се пада. До входа има един склад за отводни тръби. С 3 ръце го препоръчвам.
http://bgmaps.com/link/7E0518DE5CB3844451C42DEED8B794B7
Горе долу тук се пада. До входа има един склад за отводни тръби. С 3 ръце го препоръчвам.
-
- Новак
Озаконяването за какво е необходимо - ГТП, по газстанциите ли го изискват.(предполагам говорим за т.нар. паспорт на бутилката) ?
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Да точно там го изискват.
Особенно на магистралата повечето бензиностанции без него не зареждат.
Особенно на магистралата повечето бензиностанции без него не зареждат.
-
- Новак
Предполагам в града повечето бензинджийници зареждат без да изискват паспорт?
Да разбирам, че узаконяването на уредба втора употреба е невъзможно?
Колко горе долу стъпва цената на частите ако са нови, пак казвам за 1,2 моно ?
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
LTD.COM написа:Предполагам в града повечето бензинджийници зареждат без да изискват паспорт?
При човека който ти препоръчах около 600 лева за уредба. 900 за ГИ. Узаконяването още около 20-ина лева.
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Само на няколко места вече зареждат без паспорт на газовата.Почети не се съгласяват да те заредят ако нямаш необходимия документ.На ОМВ ако се издъни тоз който те зарежда глобата му я вземат от заплатата и затова не се съгласяват.LTD.COM написа:Предполагам в града повечето бензинджийници зареждат без да изискват паспорт?
А за озаконяването на газова втора ръка няма проблем.На един колега му монтирахме газова на едно BMW 320.
Аз знам 2 места за узоконяване на цялото нещо.Единия е на изхода на Стара Загора посока село Богомилово.Ама там е скъпчия и все нещо мърмори.
Другия е точно до Шоурума на WV.Там има една газстанция и точно там има един чичка който прави тез нища.
-
- Новак
Идеално, мерси за отговорите 

-
- Новак
- mupk0
- Потребител
За узаконяването няма проблеми като каза колегата Lexxx.Навсякъде правят паспорти даже формално.Прегледа наистина отпада и след 01.01.2012 имаш ли ГТП значи имаш и преглед на газовата.Затова сега не съм направил и моят,защото току що изтече.Досега преглед са ми искали само на ЛикОйл-а до Park Mall....А относно марката...имам Ловато,но чесно да ти кажа BRC си заслужава повече.Най-малкото имаш повече възможности за настройка на изпарителя.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Във шел и OMV също съм виждал да искат прегледи.
- realprofesora
- Старо куче медалист
И кои са те?Освен чувствителност на мембраната на ниското налягане и качеството на сместа на празен ход има ли други настройки...а щях да забравя и дебита на тройника.......mupk0 написа:l....А относно марката...имам Ловато,но чесно да ти кажа BRC си заслужава повече.Най-малкото имаш повече възможности за настройка на изпарителя.
Popopopopo