Заведение за празнуване на детски рожден ден?
-
fruitcake
- Потребител

Заведение за празнуване на детски рожден ден?
Да уточня, че гостите ще бъдат възрастни хора, а не деца
Малкия става на годинка и търсим място за отпразнуване с около 30 гости.Хубаво е да има и детски кът
Знам за "Казабланка" в "Железник", но предпочитам около центъра. Давайте предложения 
- nasenceto
- келеш

Re: Заведение за празнуване на детски рожден ден?
Тоя месец бях на 3 такива
Първия бяхме в уличката, която слиза между 4-то основно и Булбанк. Намира се межу Гурко и Ботев от западна страна. Не е лошо, обаче храната я карат от друго място и трябва да я заявиш предварително. Може и на място, но чакаш.
Втория - точно на гърба на телевизионния сервиз. Доста е малко за възрастните, но пък е уютно и най-много се кефиха лапетата. За 30 души не вярвам да стане. Маскимум 15. Там най-много ми хареса от трите. Бачкат до 9.
Третия (там правихме на моя синковец) е в Търговция център над 5-то (там където е сега магазин ПА-ПА). Много е голямо за келешите. Има също и много място за възрастни -кеф ти пушачи, кеф ти непушачи. (В другите всички са непушачи). Не ми хареса, че е прекалено голямо и децата лесно изчезват от поглед. Не ми хареса и менюто. Имаш избор от 5 ястия )панирани кашкавалчета, пиле и пържени картофи). Най ме шокираха 4-5 колички с бебета натресени в сектора за пушачите
. Ако сте много хора - тук най - лесно ще ви побере. Работи до 9,30.
Ако искате да йм е готино на децата - изберете втория. Ако искате да ви е уютно и да сте само вие в заведението - изберете първото. Компромиса е третия вариянт. За цени нищо не знам, щото жените се оправяха, ама май не е скъпо в нито едно от заведенията. Успех с избора и весело изкарване.
Първия бяхме в уличката, която слиза между 4-то основно и Булбанк. Намира се межу Гурко и Ботев от западна страна. Не е лошо, обаче храната я карат от друго място и трябва да я заявиш предварително. Може и на място, но чакаш.
Втория - точно на гърба на телевизионния сервиз. Доста е малко за възрастните, но пък е уютно и най-много се кефиха лапетата. За 30 души не вярвам да стане. Маскимум 15. Там най-много ми хареса от трите. Бачкат до 9.
Третия (там правихме на моя синковец) е в Търговция център над 5-то (там където е сега магазин ПА-ПА). Много е голямо за келешите. Има също и много място за възрастни -кеф ти пушачи, кеф ти непушачи. (В другите всички са непушачи). Не ми хареса, че е прекалено голямо и децата лесно изчезват от поглед. Не ми хареса и менюто. Имаш избор от 5 ястия )панирани кашкавалчета, пиле и пържени картофи). Най ме шокираха 4-5 колички с бебета натресени в сектора за пушачите
Ако искате да йм е готино на децата - изберете втория. Ако искате да ви е уютно и да сте само вие в заведението - изберете първото. Компромиса е третия вариянт. За цени нищо не знам, щото жените се оправяха, ама май не е скъпо в нито едно от заведенията. Успех с избора и весело изкарване.
- Vesenceto
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ами защо просто не се организирате и да си отидете на някое нормално заведение щом няма да има деца?
-
fruitcake
- Потребител

Ще има и няколко деца, исках да кажа, че няма да бъде изцяло детски рожден ден.Миналата година ходих на такъв празник и бяха наели цялото заведение и беше по-готино като няма други хора, затова искам да резервираме.
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
Маската е подходящо,
залата е голяма, а и има детски кът, където ще наблюдавате децата.
Също и царя 65 има детски кът.
залата е голяма, а и има детски кът, където ще наблюдавате децата.
Също и царя 65 има детски кът.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!