Android vs. World
- kernelpanic
- Потребител
- Обратна връзка:
Android vs. World
Създавам темата с желание всеки да сподели "+" и "-" и да си почешим езиците /пръстите/
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Android vs. World
хах да определено е по добре тук отколкото в темата на човека.Ако слуша нас накрая ще си купи ТАП
и ще зареже всякакви OS.
Windows Mobile -прилична OS Имаш достъп до много функции наподобяващи компютара вкъщи.Много идентични менюта и тн..Но като всеки windows си забива дава грешки и се замисля доста дори и процесора му да е добър..
Андроид - Много улестен за крайния потребител.Създаваш си акаунт в маркета и теглиш наред.Всичо си работи почти безупречно.Възможни са леки замисляния дори при htc senseishan съм имал възможност да видя.Това като някой хора си мислят че като си с дроид и не може да си влезнеш в папките на телефона дълбока заблуда!!!
Symbian - Това според доста хора е операционна система.
Предимства: Нищо променено в всяка година която излиза по нова и по нова.В случая еднообразието си е направо скукаа
Недостатъци: Определено са ужасно много.Като започнем със сертифициране на програми и завършим до различни формати на програми в различни версии на софт-а но се пак това е Нокия... най вече
Iphone -Няма най добър телефон но ябълката не отстъпва по нищо на другите.Кой е по добър е въпрос на вкус.Ако беше най добър всички щяха да са с него.
Предимствата му според мен са: Дори и при по старите модели с по слаби процесори всичко толкова леко върви и всичко което си изтеглиш било от AppStore примерно си работи на 101%
Малко ако човек се занимае да понаучи как се синхронизира с компютър ще си улесни живота доста напред ако го ползва не само като телефон за говорене...
Дисплея:Мулти тъч и толкова лесно се работи с пръсти че просто трудно ще бъркаш като пишеш,И още доста предимства..
лично за мен най големия недостатък: БАТЕРИЯТА - The 3.7V 1420 mAh Li-Polymer battery allows for up to 7 hours of talk time on 3G or up to 14 hours on 2G.
Слабо казано - Крайно бързо пада. В момента имам 4S и с малко ровене в интернет и включен постоянно 3G без филми и музика и игри...Се налага всеки ден зареждане
Това е от мен най обикновенно казано мнение
и ще зареже всякакви OS.
Windows Mobile -прилична OS Имаш достъп до много функции наподобяващи компютара вкъщи.Много идентични менюта и тн..Но като всеки windows си забива дава грешки и се замисля доста дори и процесора му да е добър..
Андроид - Много улестен за крайния потребител.Създаваш си акаунт в маркета и теглиш наред.Всичо си работи почти безупречно.Възможни са леки замисляния дори при htc senseishan съм имал възможност да видя.Това като някой хора си мислят че като си с дроид и не може да си влезнеш в папките на телефона дълбока заблуда!!!
Symbian - Това според доста хора е операционна система.
Предимства: Нищо променено в всяка година която излиза по нова и по нова.В случая еднообразието си е направо скукаа
Недостатъци: Определено са ужасно много.Като започнем със сертифициране на програми и завършим до различни формати на програми в различни версии на софт-а но се пак това е Нокия... най вече

Iphone -Няма най добър телефон но ябълката не отстъпва по нищо на другите.Кой е по добър е въпрос на вкус.Ако беше най добър всички щяха да са с него.
Предимствата му според мен са: Дори и при по старите модели с по слаби процесори всичко толкова леко върви и всичко което си изтеглиш било от AppStore примерно си работи на 101%
Малко ако човек се занимае да понаучи как се синхронизира с компютър ще си улесни живота доста напред ако го ползва не само като телефон за говорене...
Дисплея:Мулти тъч и толкова лесно се работи с пръсти че просто трудно ще бъркаш като пишеш,И още доста предимства..
лично за мен най големия недостатък: БАТЕРИЯТА - The 3.7V 1420 mAh Li-Polymer battery allows for up to 7 hours of talk time on 3G or up to 14 hours on 2G.
Слабо казано - Крайно бързо пада. В момента имам 4S и с малко ровене в интернет и включен постоянно 3G без филми и музика и игри...Се налага всеки ден зареждане

Това е от мен най обикновенно казано мнение

- didka
- Старо куче медалист
Отиди при Кольо да ти запази SHSH за 5.0 за всеки случай и му дай ъпдейт до 5.0.1 там е отстранен проблема.
Андроида не е лош,но е далеч от iOS,все пак безплатен обяд няма,и да има,е доста постен.
Андроида не е лош,но е далеч от iOS,все пак безплатен обяд няма,и да има,е доста постен.

Dog drags - no tracks...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Абсолютно пристрастно и далеч от реалността мнение
Няма такъв филм като едните били далеч от другите тук има едно интересно ревю на iOS vs Android - http://www.cnet.com/8301-17918_1-201233 ... -features/ За всеки може да прочете кой OS къде е добър и по-интересно виж накрая заключението 

- didka
- Старо куче медалист
Еми то всяка една статия заедно със заключенията и т.н.е писана от някой си,който също не би могъл да е безпристрастен,колкото статии съществуват,толкова те ще са различни сами по себе си и ще се оценяват по различен начин операционните системи и смартфоните като цяло.Една статия не може да бъде критерий,по който може да се оценява каквото и да е. 

Dog drags - no tracks...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Естествено, но статията е написана и структурирана максимално обективно и безпристрастно (според мен), като са анализирани отделните части на самите операционни системи, а не просто да кажат еди коя си OS е много напред, бягайте да играете
Даже напротив - не е излъчен победител или нещо такова, просто са направили един обективен анализ, затова я дадох за пример. Например са написали, че Google и Apple са задигнали доста идеи едни от други, а и от останалите конкуренти като едновременно с това и двете компании добавят уникални за тяхната OS нововъведения. Все пак няма смисъл да преразказвам статията, който има интерес ще прочете 
И двамата можем да изтъкнем някакви отделни аргументи, но това няма докаже нищо по убедителен начин

И двамата можем да изтъкнем някакви отделни аргументи, но това няма докаже нищо по убедителен начин

- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Направен е ъпдеита но резултат няма отностно батериятаdidka написа:Отиди при Кольо да ти запази SHSH за 5.0 за всеки случай и му дай ъпдейт до 5.0.1 там е отстранен проблема.
- didka
- Старо куче медалист
Така е.И двамата можем да изтъкнем някакви отделни аргументи, но това няма докаже нищо по убедителен начин
@Дидо интересно как пада толкова бързо,при положение,че няма и джейл даже?
В момента го ползваш за разговори и нет.Виж в настройки->мейл->push дали е изкшючено.
Да не би да си оставяш скайпа отворен постоянно-много мори батерията.фейсбука също.

Dog drags - no tracks...
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
скаип не ползвам от много време 
Push-а ми е на manually.

Push-а ми е на manually.