Дали е внушение не знам,но преди когато си взех колата вървеше много стегнато и не можеше да се форсира.След малко намеси всичко се промени

Чул недочул си Миро.mupk0 написа:Масово явление при дизелови коли е при каране с ниски обороти да им се запушват изхабените катализатори и прочие.
Бе аз много добре ги знам тея неща, дето ми ги обясняваш, ама в общия случай края е такъв като описания от fantamaniaka. Все пак говорим за коли, които са произведени преди доста време с идеята да бъдата карани нормално, а не като спортни такива, търкаляни по български пътища, ремонтирани от български майстори със резервни части и консумативи продавани в България. А относно запасите за които говориш, мисля че отдавна са дали фира...mupk0 написа:...
Щот сме мъже и колите да са станали попове да пеят в църква, да не са ставали коли да ги тормозят...удри куме таа мачка не е наща.nasenceto написа:Не разбирам що си мъчите колите. На мен щеше да ми се скъса сърцето, ако причиня тва на някоя от моите...
Ми нали са за това... Да ги "мъчим"... Не само да седят в гаража и след всяка капка вода да бършем с хавлията... Мъчим --> Чупим --> "Правим"...realprofesora написа:Щот сме мъже и колите да са станали попове да пеят в църква, да не са ставали коли да ги тормозят...удри куме таа мачка не е наща.nasenceto написа:Не разбирам що си мъчите колите. На мен щеше да ми се скъса сърцето, ако причиня тва на някоя от моите...