Бе гледам аз предишните дни - изплющяли един знак "пресичане на път път с предимство" на входа преди чешмата и си викам, мале тва от кога ли е тук, а аз сега го вижам....Oxadoxa написа:Днес си поправиха и глупостта до чешмата "трите чучура", Внимавайте и на кръстовището на "Хаджи Димитър " и "Цар Симеон" точно по средата има една шахта и като мине кола през нея капака и се повдига с 20 см.
Внимавайте със знака СТОП на ул.Майор Кавалджиев и ул.Княз Б
- nasenceto
- келеш

Re: Внимавайте със знака СТОП на ул.Майор Кавалджиев и ул.Кн
-
Oxadoxa
- Потребител

Да , вече от светофара като завиеш към малкия железник си с предимство. И чудо, днес оправиха шахтата на царя и хаджията.По коледа явно стават чудеса.
Последно промяна от Oxadoxa на Чет Дек 29, 2011 21:31 pm, променено общо 1 път.
-
Oxadoxa
- Потребител

Да , вече от светофара като завиеш към малкия железник си с предимство. И чудо, днес оправиха шахтата на царя и хаджията.По коледа явно стават чудеса.nasenceto написа:Бе гледам аз предишните дни - изплющяли един знак "пресичане на път път с предимство" на входа преди чешмата и си викам, мале тва от кога ли е тук, а аз сега го вижам....Oxadoxa написа:Днес си поправиха и глупостта до чешмата "трите чучура", Внимавайте и на кръстовището на "Хаджи Димитър " и "Цар Симеон" точно по средата има една шахта и като мине кола през нея капака и се повдига с 20 см.Тоя знак ли са махнали?
- nasenceto
- келеш

Тва голяма глупост. Ша стават инциденти. От тая уличка излизат 20 коли на ден, а по другата улица е постоянен поток.