Внимавайте със знака СТОП на ул.Майор Кавалджиев и ул.Княз Б

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Внимавайте със знака СТОП на ул.Майор Кавалджиев и ул.Кн

Мнение от nasenceto »

Oxadoxa написа:Днес си поправиха и глупостта до чешмата "трите чучура", Внимавайте и на кръстовището на "Хаджи Димитър " и "Цар Симеон" точно по средата има една шахта и като мине кола през нея капака и се повдига с 20 см.
Бе гледам аз предишните дни - изплющяли един знак "пресичане на път път с предимство" на входа преди чешмата и си викам, мале тва от кога ли е тук, а аз сега го вижам.... 8O Тоя знак ли са махнали?
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

Да , вече от светофара като завиеш към малкия железник си с предимство. И чудо, днес оправиха шахтата на царя и хаджията.По коледа явно стават чудеса.
Последно промяна от Oxadoxa на Чет Дек 29, 2011 21:31 pm, променено общо 1 път.
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

nasenceto написа:
Oxadoxa написа:Днес си поправиха и глупостта до чешмата "трите чучура", Внимавайте и на кръстовището на "Хаджи Димитър " и "Цар Симеон" точно по средата има една шахта и като мине кола през нея капака и се повдига с 20 см.
Бе гледам аз предишните дни - изплющяли един знак "пресичане на път път с предимство" на входа преди чешмата и си викам, мале тва от кога ли е тук, а аз сега го вижам.... 8O Тоя знак ли са махнали?
Да , вече от светофара като завиеш към малкия железник си с предимство. И чудо, днес оправиха шахтата на царя и хаджията.По коледа явно стават чудеса.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Тва голяма глупост. Ша стават инциденти. От тая уличка излизат 20 коли на ден, а по другата улица е постоянен поток.
Публикувай отговор