Някой ползвал ли е услугите на този сайт?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Някой ползвал ли е услугите на този сайт?

Мнение от Vesenceto »

Става въпрос за snimkitevi.com - копират снимки 10/15 по 15 стотинки....мои приятелки много ми ги похвалиха! Все пак обаче искам и други мнения! Как е качеството? Някой вадил ли е снимки от там? И ако да - как точно става качването на страницата им? Днес сортирах около 300 снимки за вадене, но нещо не мога да се оправя със сайта им - качвам всички - не зарежда, качвам една - пак не зарежда.....
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Някой ползвал ли е услугите на този сайт?

Мнение от sawo »

До ТВ сервиза има фото и вадят снимките за някакви стотинки, става почти веднага. Като сметнеш и куриерската услуга, най-вероятно във фотото ще ти излезе дори по-евтино.
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

Този сайт имат -10% при поръчка над 30 лева, а над 100 снимки - безплатна доставка..... а аз ще вадя малко над 300, т.е. ще ползвам и безплатната доставка и отстъпката...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Това е добре донякъде, но 45лв макар и за 300 снимки не са малко пари. Не знам в сайта как процедират, но в това фото имат софтуер, който показва как ще изглежда снимката реално след принтирането и където е нужно нанасят изсветляване, затъмняване и т.н. корекции, които правят доста голяма разлика спрямо снимки, които се принтират машинално без да се прегледат преди печат.
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

Поръчах ги! :) 380 снимки за 50 лева с безплатна доставка! Тези дни ще ви кажа какво е качеството и дали съм доволна от резултата! :)
Публикувай отговор