Флиртът на един професор(! продуктово позициониране)
- realprofesora
- Старо куче медалист
Флиртът на един професор(! продуктово позициониране)
Флиртувам....и не само, тука с една хубавица...Гладка е на допир.Малко е хладна, но се сближаваме, бавно и настоятелно от моя страна. Има хубави извивки, нищо излишно.Съвършенна е . Целувам я .Бавно .Бавно.Мълчалива е .Никога не ми противоречи...не говори, но не ми се сърди, напротив , усещам ,че ме боготвори.Ако се доближа достатъчно ще я чуя да ми нашепва нещо. Не мрънка.Стои си и ме гледа изкусително.Бих дал всичко за нея.Ухае.... секси.Целувам я пак..дълбоко, вкусвам ..нежни нотки на ухания , дар от природата.Не се съмнявам - това е любовта на живота ми...втората, първата е жена ми .
Вярно има си недостатъци-зелена е, има някаква червена звезда отпред(събужда спомени със смесени чувства от отминал строй), вече започва да се стопля и това означава, че ще я заменя с друга.
Сбогом хубавице, отивам до хладилника.(този разказ е лично моя рожба и няма за цел реклама)
Вярно има си недостатъци-зелена е, има някаква червена звезда отпред(събужда спомени със смесени чувства от отминал строй), вече започва да се стопля и това означава, че ще я заменя с друга.
Сбогом хубавице, отивам до хладилника.(този разказ е лично моя рожба и няма за цел реклама)
Popopopopo
- PTS
- Модератор
- nasenceto
- келеш
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Флиртът на един професор(! продуктово позициониране)
Наистина е добър Хайнекенаnasenceto написа:![]()
Добър е!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Popopopopo
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zac
- Старо куче медалист
- realprofesora
- Старо куче медалист
Стела също ми е любима бира.Bul-Dog написа:Да-а-а! Добър е оригиналния Хайникен! Но е добра и мис Стела!
А това за "оригиналния" Хайнекен ми стана интересно.Къде се произвежда и как мога да си закупя от него???.Дали този произвеждан в Холандия , ще може да се закупи някъде другаде по света , след като фабриките на Хайнекен ...."компанията притежава над 125 пивоварни в повече от 70 страни по света"(цитат от Уикипедия).???
Та къде е тази оргинална Хайнекен , Стела и др.???
И дали си наясно Загорка произвежда ли Хайнекен или само го бутилира.??
Смятам тези въпроси ,че може да ги разискваме на чаша бира(и не само) в Синята къща.Да речем утре когато ти е удобно.Черпенето от мен.
Popopopopo
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Добре, бе!
Синята къща днес-18 часа? Как е?
Синята къща днес-18 часа? Как е?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ronaldo7
- Потребител
Събрали се шефовете нa "Загорка", "Каменица" и "Шуменско" и решили да седнат някъде и да пият по нещо. Отишли в едно заведение и седнали. Дошла сервитьорката и започнали да поръчват. Шефът на "Каменица" си поръчал "Каменица", шефът на "Шуменско" - "Шуменско", а шефът на "Загорка" си поръчал лимонада. Другите двама го погледнали учудено и го попитали: -Е ти сега защо така ? А той им казал: - Ами то вие, като няма да пиете бира аз за какво да си поръчвам...?!