Аз не смея да настъпя вечерно време... само върти гуми... Снощи към 21 един "бакшиш" бе тръгнал да си "мие" колата във фонтана на кръговото на Славянски... Идвал е от към "БКП-то", обаче не му се бе получило да свие по кръговото, ами си карал по "стария път" направо... Хубаво, че бордюра го спрял защото знака не бе успял.sawo написа:А някой забелязвал ли е последните дни, например снощи имаше някои места (кръстовището на билла, началото на ген. Гурко от Димчо Стаев), където асфалта е бил мокър поради някаква причина и явно е замръзнало доста сериозно - дори с чисто нови качествени гуми се усеща че колата поднася плашещо лесно.
P.S. Така докато си пия водката, нещо ми иде на ум да направим една тема и за "стабилните бакшиши" и за "боклуците" /без извинение/ между тях. Много от тях са коректни Шофьори /с голямо Ш/ и доста пъти дават предимство в задръстванията, както и аз на тях. Обаче други - направо ми иде да ги избутам в канала.... Т.Е. да публикуваме номерата на камикадзетата между тях, от които да се пазим.