Отново взривове в Змеево!

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Отново взривове в Змеево!

Мнение от Nirvana »

КОлеги,

предполагам всички вчера чухте залповете зад хълма. Не мога да разбера само, защо след като има обещание от Общината и от базата в Змеево, че повече няма да има подобни изцепки (6 месеца след това) всички започва отначало?

Не видях да има обгазяване, която вероятно се дължи на благоприятното движение на вятъра и може би, че вчера почти нямаше такъв...

Бях на крачка да сигнализирам на 112, но това надали щеше да помогне. Вие на какво мнение сте?
Последно промяна от Nirvana на Нед Яну 15, 2012 13:54 pm, променено общо 1 път.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Отново взривове в Змево!

Мнение от sawo »

Трябва да има много сигнали, да се дига шум... това със сигурност ще помогне.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Отново взривове в Змево!

Мнение от nasenceto »

Nirvana написа:КОлеги,

предполагам всички вчера чухте залповете зад хълма. Не мога да разбера само, защо след като има обещание от Общината и от базата в Змеево, че повече няма да има подобни изцепки (6 месеца след това) всички започва отначало?

Не видях да има обгазяване, която вероятно се дължи на благоприятното движение на вятъра и може би, че вчера почти нямаше такъв...

Бях на крачка да сигнализирам на 112, но това надали щеше да помогне. Вие на какво мнение сте?
Обещанието е да не се унищожават огормни количества остарели боеприпаси. Никой не е обещавал, че полигона няма да си функционира като такъв, а именно - изпитания на боеприпаси и учения.
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Отново взривове в Змеево!

Мнение от Lexx »

АМа аз не мога да разбера какво се учудвате.На сайта на министерството даже има график с дати на кой ден какви боеприпаси ще се тестват и гърмят.Аз даже видях на онлайн камерите как си гърмяха на воля.

http://www.mod.bg/bg/zmeyovo.php
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Това е много грубо! А последствията за нас? Сигурен съм, че измежду боеприпасите се унищожават и от онези бойни глави, които ни обгазяваха досега... Просто им останаха много бройки, след като ги блокираха преди и трябва да си освободят място в складовете.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

Как си сигурен,при военните не може особенно в днешно време без 100 заповеди и разпореждания да се унищожават и други неща освен тези който са дадени в плана за деня.
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Публикувай отговор