Преди време си изпатих от Кеймбридж Стара Загора.Това е школа за езиково и компютърно обучение:"КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР предлага специализирани курсове CorelDraw, PhotoShop, 3D Studio MAX, Web дизайн."-гласят рекламите им.
Открих обявата им за компютърен курс по Autocad.Бях безработен и реших че ще си заслужава да инвестирам във знания.Видя ми се съмнително,че е толкова кратък/мисля,че беше около десетина дни/и то не целодневно а за по два-три часа на ден,но служителката ме увери,че ще получа отлични знания,пък и аз се поблазних,защото нямаше да си губя времето дълго време...Капарирах,защото каза,че имало много желаещи и трябва да си запазя място!Лъжа!Лъга ме доста време-сигурно съм бил първия записан и е трябвало да чакам и други баламурници да попълнят бройката за така търсения курс!А въпросния курс- асоциацията ми първо е за Мизерия.На висок етаж в дома на строителя в Стара Загора, малка стая наблъскана с мизерни компютри,бжеше ужасно горещо и се отваряше вратата към коридора,където има други фирми и постоянно минаваха хора,а и тоалетната беше наблизо и се усещаше миризмата.Да оставим условията.Накрая се оказа,че документа,който получих от там не може да ми свърши работа!От бюрото по труда ми казаха,че това не може да послужи за работа.Свидетелствата,по принцип били стандартни/после поразрових и ги видях/Моето беше сякаш аз съм си го пуснал на цветен картон на принтера.Потърсих им сметка.Момичето в школата видимо се притесни-всичко било легално и т.н.Не ги открих в списъците с легализирани центрове,но започнах работа и забравих за тях..а не трябваше.Все пак хора без работа им оставят немалко пари с някаква надежда..Сега си търся курс по Английски,попаднах пак на лошо мнение за тях и реших да отделя време и да отворя тази тема за следващите насочили се към тях.
Компютърни курсове в Стара Загора
-
mladen
- Новак

- theshadowmen
- Потребител

- Обратна връзка:
Re: Компютърни курсове в Стара Загора
То само това да е...цялата държава е едно голямо блато,от което няма измъкване.Единственото спасение е да се бяга оттук...