И Кауфланд стана скъп магазин
-
plamko999
- Новак

И Кауфланд стана скъп магазин
защо като всяко българско нещо след като си набереш клиентела трябва да се вдигат цените?!?!?!
Преди време така беше и с БИЛА и хората избягаха от там.Сега и Кауфланд стана вече скъп магазин.От няколко месеца забелязвам че цените в другите вериги или дори в кварталните магазинчета са значително по-евтини.Че дори и някои така наречени промоции са по скъпи отколкото в други магазини.Трябва ли да избягат хората от кауфланд,че да му намалят цените?!?!?!Всичко в него е по-скъпо,най-много някоя и друга промоцийка от която да има 4-5 бройки да си заслужава!
- realprofesora
- Старо куче медалист

Re: И Кауфланд стана скъп магазин
Oт повече от година Не пазаря от Кауфланд по същата причина-скъпотия.Няма например кашкавал по-евтин от 12-13лв.За сведение в нон стопа до на на СБС има качествен кашкавал на 10 лв. Е какво да говоря повече.Който иска да пазари от Кауфланд.
Popopopopo
- Matrix_man
- Потребител

- Обратна връзка:
Не, че го хваля... ама в петък вечер имаше 4 вида кашкавал на по 7,99лв. и от 4-тирите взехме с половинка и си е хубав. И редовно си има намален кашкавал и не само кашкавал... Явно наистина отдавна не си влизал там професоре... Ама да не излезе, че им правя реклама....
- Lexx
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ама за какво трябва да дебна ден и час в който са намалени някакви луканки и кашкавали.Сега ми се хапва еди какво си отивам и си го вземам на нормални цени.
Или те правят така - цяла седмица хората си купувам с 15 процента по скъпи храни ,после на края на седмицата свалят кашкавала с 15 процента за един ден и пак сме на печалба.
Както казва реалпрофесора - важното е да винаги цената на нещата да са по нормални цени а не само на определени дати.
Или те правят така - цяла седмица хората си купувам с 15 процента по скъпи храни ,после на края на седмицата свалят кашкавала с 15 процента за един ден и пак сме на печалба.
Както казва реалпрофесора - важното е да винаги цената на нещата да са по нормални цени а не само на определени дати.
-
matadoro
- Новак

Хубаво е като се пишат подобни неща да се правят и точни сравнения между магазините, примерно в кауфланд яйцата струват толкова а в еди кое си магазинче толкова,така ще бъде и полезно за всички ни,сега излиза само като заяждане. Относно кашкавала - всеки път като отида в кауфланд винаги има по ефтин от 10 лв,но доколко е вкусен и полезен е друга тема.
- Vesenceto
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
За мен предимството на Кауфланд и подобните на него големи магазини е, че там има всичко! Удобство е да можеш да си купиш всичко необходимо от един магазин, а не да обикаляш всички квартални, от които вероятно пак няма да можеш да можеш да си набавиш нужните продукти и храни. Що се отнася до цените - има и ниски, има и високи - въпрос на предпочитание и качество.
И за справка - миналата седмица минах през Била да напазаря някои дреболии. Та и аз като вас се спирам пред кашкавала...гледам, оглеждам, все едни големи парчета, а цените им космически! Подминах скъпия рафт и се запътих към тяхната витрина, на която имаше по - малки разфасовки....грабвам аз едно парче на приемлива цена и какво да видя - в съдържанието нямаше нищичко млечно! Върнах се при скъпия кашкавал, взех едно парче, прочетох съдържанието, което беше по - приемливо и в крайна сметка си купих него!
Аааа и в кварталните магазинчета не можеш да си купиш примерно универсална панировка или индийско орехче! Търсила съм и двете в общо 5 магазинчета в квартала, но такива животни там нема!
И за справка - миналата седмица минах през Била да напазаря някои дреболии. Та и аз като вас се спирам пред кашкавала...гледам, оглеждам, все едни големи парчета, а цените им космически! Подминах скъпия рафт и се запътих към тяхната витрина, на която имаше по - малки разфасовки....грабвам аз едно парче на приемлива цена и какво да видя - в съдържанието нямаше нищичко млечно! Върнах се при скъпия кашкавал, взех едно парче, прочетох съдържанието, което беше по - приемливо и в крайна сметка си купих него!
Аааа и в кварталните магазинчета не можеш да си купиш примерно универсална панировка или индийско орехче! Търсила съм и двете в общо 5 магазинчета в квартала, но такива животни там нема!
-
GLS
- Потребител

За под 10лв/кг няма как да е кашкавал, а млечен продукт...кво има в него само производителя си знаеMatrix_man написа:Не, че го хваля... ама в петък вечер имаше 4 вида кашкавал на по 7,99лв. и от 4-тирите взехме с половинка и си е хубав. И редовно си има намален кашкавал и не само кашкавал... Явно наистина отдавна не си влизал там професоре... Ама да не излезе, че им правя реклама....
По закон трябва да е написал какво е вложил в този "продукт", ама тия, които търсят ефтин "кашкавал" не четат...
- Vesenceto
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Пуснали тази седмица някаква примоция в Кауфланд на дрехи, халати и т.н. и в Ботевградския им магазин станал бой 
- lager
- Потребител

Малка поправка - боя е от Кюстендил и ТърговищеПуснали тази седмица някаква примоция в Кауфланд на дрехи, халати и т.н. и в Ботевградския им магазин станал бой
-
plamko999
- Новак

напоследък и промоциите са лъжа голяма.ето тази седмица във вестника пише саламурно сирене 2.90,отивам 4.90.нямало такова сирене за 2.90.миналата седмица по радиото вървеше реклама за промоция на сирене търговище и като отидох се оказа че въобще не са продавали такова.може би наистина най-големия плюс на големите магазини е че може да се напазари всичко на един път.друг е въпроса на каква цена! 
-
rrusev
- Начинаещ

И аз не че искам да ги хваля, но смятам,че kaufland е един от най-достъпните магазини в страната. Никой не е казал, че е най-евтино, макар че в сравнение с другите хипермаркети си е направо супер и хранителните стоки, както и месото са си на ниво. Аз също не обичам да се бутам в кварталните магазинчета, най-вече заради бедния избор, след това заради лошото отношение на магазинерите и не на последно място - случвало ми се е няколко пъти за последната половин година да си купувам нещо, което по-късно забелязвам че е с изтекъл срок и не всичко е прясно. Та за обобщение - на който не му харесва кауфланд ама въобще да не ходи, единственото което ме дразни там е, че има маса народ, хора, тичайки да вземат последния намален салам, а и напоследък много цигани има - щом те ходят там, значи е изгодно 
Клуб по плуване и водно спасяване "Августа" набира деца от начална училищна възраст за уроци по плуване. Квалифицирани треньори и гарантиран резултат!
0892 466 015
0892 466 015
- belyata
- Новак

Откакто е отворил "Кaufland" пазаря основно от там. Нямам намерение да влизам в кварталните магазини, в които магазинера /магазинерката/ от липса на работа и скука започва да те разпитва за семейството ти, за да има какво да клюкарствува след това с постоянните си клиенти. В кварталните мазета и гаражи, които се водят магазини трябва да изчакваш разносвачите с микробуси, които предлагат стока на магазинера /магазинерката/, защото в повечето случаи нямат назначен за тази дейност човек, който да приема стоката. Доставката на стока се извършва през входа за клиенти, а не през вторият, който е предназначен за такава дейност. Такива неща не са ми са случвали в "Кaufland", а колкото до цените на артикулите, които са в промоция са по-ниски в сравнение с други магазини. Устройва ме, че има паркинг, асортимента е голям и не се налага да обикалям няколко магазина, за да си намеря продуктите, които ми трябват.
Цените и качеството на продуктите се определят от производителите, а не от магазините, които разпространяват продукцията им.
Цените и качеството на продуктите се определят от производителите, а не от магазините, които разпространяват продукцията им.

- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Кварталните магазини не са само тези сапунерки, които описваш. В Железник например има два магазина на СБС, единия денонощен, винаги са заредени добре, има почти всичко от което имаш нужда - в Кауфланд се ходи доста рядко. В почти всеки квартал има поне по един добре поддържан и зареден магазин, който може почти винаги да предложи необходимото на прилични цени.
- belyata
- Новак

Поради това, че където живея са такива магазините, затова предпочитам "Кaufland". Въпрос на личен избор е, кой къде ще пазарува.

- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Това е ясно, всеки сам си избира