Сноу Уей ?
- sheri
- Потребител

Сноу Уей ?
Как мислите ? как е пред Вас положението или къде виждате да се върши някаква работа откъм снегопочистване ?
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Re: Сноу Уей ?
На патриарха да. Опесачават...но другаде като че ли не.
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Не знам в Стара Загора, ама в София положението е нещо такова ... Правете си изводите от толкова сняг дали е почистено добре ...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- belyata
- Новак

Това е положението на ул."Х. Д. Асенов" до "Колодрума". Изглежда от общината са преценили, че в Стара Загора снегът не се задържа за дълго време, а и няма смисъл от почистване след като в момента вали.

Последно промяна от belyata на Чет Яну 26, 2012 15:56 pm, променено общо 1 път.

- nasenceto
- келеш

Ходи до АТЗ-то. Пътя е перфектен. Има две широки черни ленти (ама не коловози) в дясното платно, а в лявото е бял сняг, ама отъпкан. Според мен е грешка да се хвърля луга, сол и т.н. Колата е най-стабилна на 2-3 санта утъпкан бял сняг. Минавах от Железник до складовете и после към Метро, а на връщане по Славянски. Навсякъде се кара идеално. Казаха ми че изхода към Казанлък е бил много зле, ама според мен няма и как да е иначе. След като бях карал колата около час и вътре беше станало 25 градуса, я оставих пред блока и след 20 минути беше цялата бяла и в други форми от сняг и вятър, което обяснява според мен състоянието на Казанлъшкия път. И през 2 минути да минават, пак не могат да го изчистят.
Само за статистика - към 10,30 трафика беше много слаб, ама към 14.00 беше пълно с ентусиасти (за моя радост без такива, подценили обстановката).
Само за статистика - към 10,30 трафика беше много слаб, ама към 14.00 беше пълно с ентусиасти (за моя радост без такива, подценили обстановката).
- nasenceto
- келеш

Ма те да го оближат ли трябва? От тва повече, не знам кво се очаква?!?belyata написа:
Това е положението на ул."Х. Д. Асенов" до "Колодрума". Изглежда от общината са преценили, че в Стара Загора снега не се задържа дълго време, а и няма смисъл от почистване след като вали в момента.
- belyata
- Новак

Не е нужно да го оближат, а периодично да го почистват.nasenceto написа:Ма те да го оближат ли трябва? От тва повече, не знам кво се очаква?!?

- nasenceto
- келеш

Е да, ама ако имаха по една машина за всяка улица. Не плащаме по 500 евро данъци, че да искаме чак толкова.belyata написа:Не е нужно да го оближат, а периодично да го почистват.nasenceto написа:Ма те да го оближат ли трябва? От тва повече, не знам кво се очаква?!?
- enno
- Новак

Нищо не са опесачили,то не се иска само булевардите да са чисти....вижте какво става в междублоковите улички,никой не поема да чисти,дори и от блоковете. 
- belyata
- Новак

За разлика от други населени места в Стара Загора за първи път тази зима се задържа сняг и снегопочистването не е на нужното ниво. От общината са задължени да почистват улиците, а не да чакат снега да се разтопи от само себе си или от преминаващите автомобили по тях, защото това е предпоставка за ПТП. При минусови температури утре ще е поледица и това, че не плащаме по 500 евро данъци не е оправдание, че улиците не са почистени. Данъците са спрямо нашият стандарт.nasenceto написа:Е да, ама ако имаха по една машина за всяка улица. Не плащаме по 500 евро данъци, че да искаме чак толкова.

- HyBRiD-X
- Потребител

- Обратна връзка:
Много сте ми странни някои с меннията си?! Синоптиците ви казват, че в цялата страна е бедствено положение, код "червено", Румъния затворила всички главни пътища, вие що не било почистено пред блока?!? Щото договорите на ВСИЧКИ почистващи фирми в БГ е за ГЛАВНИТЕ ТРАНСПОРТНИ АРТЕРИИ... И щото навява, затова пред блока ти не е чистено! И щото е твоя отговорност пред входа ти да е почистено, а почистено ли е?!?! Три пъти се чисти пред офис-сградата, 2 пъти се хвърля едра морска сол и пак се натрупва сняг! Да не говорим, че хората в "белите" страни си стоят у дома в такова тежко метео-положение, само тук работим.
@nasenceto, много правилно мнение, подкрепям те напълно!!!nasenceto написа:Ма те да го оближат ли трябва? От тва повече, не знам кво се очаква?!?belyata написа: Това е положението на ул."Х. Д. Асенов" до "Колодрума". Изглежда от общината са преценили, че в Стара Загора снега не се задържа дълго време, а и няма смисъл от почистване след като вали в момента.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

HyBRiD-X написа:Много сте ми странни някои с меннията си?! Синоптиците ви казват, че в цялата страна е бедствено положение, код "червено", Румъния затворила всички главни пътища, вие що не било почистено пред блока?!? Щото договорите на ВСИЧКИ почистващи фирми в БГ е за ГЛАВНИТЕ ТРАНСПОРТНИ АРТЕРИИ... И щото навява, затова пред блока ти не е чистено! И щото е твоя отговорност пред входа ти да е почистено, а почистено ли е?!?! Три пъти се чисти пред офис-сградата, 2 пъти се хвърля едра морска сол и пак се натрупва сняг! Да не говорим, че хората в "белите" страни си стоят у дома в такова тежко метео-положение, само тук работим.@nasenceto, много правилно мнение, подкрепям те напълно!!!nasenceto написа:Ма те да го оближат ли трябва? От тва повече, не знам кво се очаква?!?belyata написа: Това е положението на ул."Х. Д. Асенов" до "Колодрума". Изглежда от общината са преценили, че в Стара Загора снега не се задържа дълго време, а и няма смисъл от почистване след като вали в момента.
Съгласен съм с теб, но както беше казано вече тази година тук няма сняг. Трябваше според мен да си понаваксат сега заради бездействието в предишните дни. Ще ви кажа тази вече как е маршрута Княза > Патриарха > Гурко > Бул. България > Ж-к
Да се надяваме да е добре
- sheri
- Потребител

Като искаш и имаш възможност си плащай по толкова...Е да, ама ако имаха по една машина за всяка улица. Не плащаме по 500 евро данъци, че да искаме чак толкова.
Попаднах случайно на прясна информация от блока на кмета :
Живко Тодоров
Във връзка със сложната обстановка, утре, петък, 27-и януари ще бъде неучебен ден за всички училища и детски задевения в Община Стара Загора. Бих се пошегувал, че ще има "дървена ваканция", но обстановката наистина е сложна и не е за шеги! Има квартали с огромни снегонавявания заради силния вятър! Изкарваме допълнителни машини, за да осигурим почистването на тези квартали. Решението е взето от кризисния щаб!
- nasenceto
- келеш

Виж, тва е интересно. Т.е. има някъв резерв, който не е вкаран в боя, което силно ме очудва. Дано не са само някои антики на 50 години.
- sheri
- Потребител

като спре да вали, ще стане ясно...