Препоръчайте автокъща

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Публикувай отговор
Dext
Новак
Новак

Препоръчайте автокъща

Мнение от Dext »

Здравейте,

Някой има ли впечатления от автокъщите в регина? От много време не съм обикалял и не знам кои са читави и къде са мошеници. Така и така сигурно ще се наложи да се ходи и по-далеч, така че ако знаете добра автокъща, която си струва да се посети споделете : )
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Препоръчайте автокъща

Мнение от klox »

http://auto-comersial.mobile.bg/ - много съм доволен. 2 коли купуваме от там
Всички коли са с ясен произход. На колата на жената намерих даже предната собственичка във файсбук по името.
:cheers:
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
mimka_0828
Новак
Новак

Мнение от mimka_0828 »

ziko stara zagora
Аватар
niks
Потребител
Потребител

Мнение от niks »

Сулев - срещу Метро. Вносът предимно е от Австрия и Германия, 90% от колите са със сервизна история. Цените са може би една идея по-високи от останалите
Zvan
Потребител
Потребител

Мнение от Zvan »

И трите автокъщи, посочени по-горе, са типичен случай на коли с превъртяни километри. Вижда се дори от най-бегъл поглед през обявите им.
Или превъртането на километри е вече толкова масово, че не се счита за мошеничество и измама, а си е съвсем в реда на нещата?
Един вид, когато километрите на таблото са малко, да си мислим - "Добре, че не се прецаках като онзи, който, не само че ходи до Германия, плати повече пари, ами и колата му е на 300 000 км." :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Изобщо има ли автокъща, която да не връща километрите? Шанса да знаеш дали километрите са реални е.... Моята като я взимах не бяха дозавили едното болтче на километража и стрелката опираше в него не можеше да показва над 40км/ч :lol: Вместо да гадаеш километрите, най-добре е да прегледаш добре техническото състояние на колата.
Dext
Новак
Новак

Мнение от Dext »

това с киломерите е напълно ясно...Щом се стигна до там, че сред екстрите на колата да пишат "реални километри"...Обмислях варианта да ида направо до германия или италия и да си докарам колата, но едвали ще ми излезе по евтино, а само време и нерви ще губя...Чакам малко да се пооправи времето и да почна да гледам къде какво има.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Ако искаш сигурност в километрите (макар и не 100%) - при дилърите продават buyback - демек оказионни и то не само карани в БГ. Вече се научиха да играят на търгове за оказионни коли в европа и да ги карат тук. Пооправят ги малко за външни дефекти и дребни кусури и го продадат с няква малка гарация. Офертите хич не са лоши.
Dext
Новак
Новак

Мнение от Dext »

а някой да знае в стз човек(автомонтьор), който би се съгласил (срещу заплащане разбирасе) да дойде при оглед на автомобил ??
rrusev
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от rrusev »

Моят съвет за купуване на кола е - от Дупница. Там автокъщите не са нещо по-различно от всички в България, но има страшно голям избор (над 70 са) и цените, в сравнение с Горубляне са с около 20% по-евтини (поне така беше преди година, когато си купувах моята), чувал съм, че голяма част от автокъщите в България купуват масово коли от Дупница и ги препродават.
Клуб по плуване и водно спасяване "Августа" набира деца от начална училищна възраст за уроци по плуване. Квалифицирани треньори и гарантиран резултат!
0892 466 015
Dext
Новак
Новак

Мнение от Dext »

и аз чух нещо такова за Дупница... Чудя се като са толкова много, защо не си постват офертите масово в някой сайт...доста щеше да улесни нещата...Един приятел, който наскоро си смени колата ми каза, че в сайтовете цените са значително по високи от колкото като се тръгне по автокъщите...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Dext написа:а някой да знае в стз човек(автомонтьор), който би се съгласил (срещу заплащане разбирасе) да дойде при оглед на автомобил ??
Имаш ЛС
Popopopopo
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Думите на мой колега от Дупница,който има автокъща бяха следните за старозагорските автокъщи - "Дето ша си купиш кола от Стара Загора,ела в Дупница,щото вашите хора идват в Дупница,купуват от нас коли и ги продават с 1000-1500 лв. повече в Стара Загора".До няква степен му вярвам,щото винаги цените в Стара Загора са по-високи. :cheers:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Аз пък не бих ходил до Дупница, нито до Горубляне.

Реално повече избор има в Пловдив и Асеновград. Поне според мен.
В Дупница ходих преди месец и не мисля, че има повече салони от тези 2 града.

А покупката е егати късмета.
Или рискуваш и караш без номера или взимаш на късмет.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Публикувай отговор