Намръщените сервитьор(к)и на Стара Загора
-
3AgHuK
- Потребител

Re: Намръщените сервитьор(к)и на Стара Загора
Под Здравната каса заведението се казва ''Лионела''
Има си и страхотни тортички
,а и сервитьорките не са бурсуци 

-
atanasovbg
- Новак

В Историческия музей има много хубаво заведение. Има за хапване, има и за пийване. Има и зона за непушачи 
-
marin_007
- Потребител

Почти няма останало свястно заведение в Стара Загора , с тази криза навсякъде гледат да те прее*ът и то доста , поне да го правеха с усмивка да не им личи толкова а на всичкото отгоре всички са начумерени , че ти взимат парите 
- nasenceto
- келеш

[9:21:45 AM] xxx: вчера звъня в антънито да запазя места за 4 пушачи
[9:21:54 AM] xxx: и какво ми казват трябва да дойдете на място
[9:22:03 AM] xxx: да дадете капаро по 20 кинта на човек
[9:22:18 AM] xxx: ебаси капарото аз не мога да ги изкоснумирам
[9:22:36 AM] xxx: това го казвам ,защото смрятам че повечето са станали нагли
[9:22:45 AM] xxx: и всеки си мисли че определя правилата
[9:22:52 AM] Atanas Grigorov: (rofl)
[9:22:55 AM] Atanas Grigorov: бах тва антъни
[9:23:00 AM] Atanas Grigorov: то щото е малко и за тва
[9:23:02 AM] xxx: и че другите са длъжни да му слугинуват
[9:23:08 AM] xxx: не е малко
[9:23:10 AM] xxx: на 2 етажа е
[9:23:15 AM] xxx: и аз звъня в 4 часа
[9:23:27 AM] xxx: и викам ми няма тогава ще пробваме без резервация
[9:23:29 AM] xxx: и тя ми вика
[9:23:35 AM] xxx: ми то няма да има и ми затвори
[9:23:39 AM] xxx: пача
[9:23:53 AM] xxx: вместо да кажат елате до 7.30
[9:21:54 AM] xxx: и какво ми казват трябва да дойдете на място
[9:22:03 AM] xxx: да дадете капаро по 20 кинта на човек
[9:22:18 AM] xxx: ебаси капарото аз не мога да ги изкоснумирам
[9:22:36 AM] xxx: това го казвам ,защото смрятам че повечето са станали нагли
[9:22:45 AM] xxx: и всеки си мисли че определя правилата
[9:22:52 AM] Atanas Grigorov: (rofl)
[9:22:55 AM] Atanas Grigorov: бах тва антъни
[9:23:00 AM] Atanas Grigorov: то щото е малко и за тва
[9:23:02 AM] xxx: и че другите са длъжни да му слугинуват
[9:23:08 AM] xxx: не е малко
[9:23:10 AM] xxx: на 2 етажа е
[9:23:15 AM] xxx: и аз звъня в 4 часа
[9:23:27 AM] xxx: и викам ми няма тогава ще пробваме без резервация
[9:23:29 AM] xxx: и тя ми вика
[9:23:35 AM] xxx: ми то няма да има и ми затвори
[9:23:39 AM] xxx: пача
[9:23:53 AM] xxx: вместо да кажат елате до 7.30
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
За зоната на непушачите може наистина да няма места. Преди няма и месец запазих там маса по телефона за 6 човека в зоната за пушачи и нямаше никакъв проблем.
-
Zvan
- Потребител

Вчера заради двата празника са знаели, че ще се напълни ресторантът, и затова са искали куверти (тези пари капаро са чист вид куверт) - демек ден година храни. Я се обади днес, да видим дали ще се държат така.
- mupk0
- Потребител

То и там не е лесно.Сладкарницата и Елеганс са на един и същ собственик.Доста изискваща и вманиачена собственичка.Държи да има добро обслужване и вежливост към клиентите,но пък е немърлива към персонала.Скоро време ще затваря както вървят нещата...доста персонал взе да напуска фирмата.3AgHuK написа:Под Здравната каса заведението се казва ''Лионела''Има си и страхотни тортички
- nasenceto
- келеш

Tъщата бачкаше там като сладкар. От понеделник е без работа, а май беше последния служител в цеха. Иначе шефката й е наистниа тотално куку.mupk0 написа:То и там не е лесно.Сладкарницата и Елеганс са на един и същ собственик.Доста изискваща и вманиачена собственичка.Държи да има добро обслужване и вежливост към клиентите,но пък е немърлива към персонала.Скоро време ще затваря както вървят нещата...доста персонал взе да напуска фирмата.3AgHuK написа:Под Здравната каса заведението се казва ''Лионела''Има си и страхотни тортички
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Според мен навсякъде в по-вървежните заведения е така, все пак и ти да си собственик, няма да искаш на празника масите ти да са заети с по двама човека, които са си поръчали по една бира, а компании, които търсят къде да се почерпят за празника да няма къде да седнат.Zvan написа:Вчера заради двата празника са знаели, че ще се напълни ресторантът, и затова са искали куверти (тези пари капаро са чист вид куверт) - демек ден година храни. Я се обади днес, да видим дали ще се държат така.
- nasenceto
- келеш

Абе така е, спор няма, ама нищо не йм пречи да са по-вежливи и дипломатични, щото днес не е празник, ама аз пак няма да ида там да седна.
- mupk0
- Потребител

Майка и колежката и бяха готвачки в Елеганс-а и си написаха сами молбите,защото фирмата отива на фалит..по-добре по тяхно желание както се вика,отколкото да чакаш от умрял писмо както става в последно време.nasenceto написа:Tъщата бачкаше там като сладкар. От понеделник е без работа, а май беше последния служител в цеха. Иначе шефката й е наистниа тотално куку.mupk0 написа:То и там не е лесно.Сладкарницата и Елеганс са на един и същ собственик.Доста изискваща и вманиачена собственичка.Държи да има добро обслужване и вежливост към клиентите,но пък е немърлива към персонала.Скоро време ще затваря както вървят нещата...доста персонал взе да напуска фирмата.3AgHuK написа:Под Здравната каса заведението се казва ''Лионела''Има си и страхотни тортички
- nasenceto
- келеш

Не е точно така, щото гони щейсетака и много трудно ще си намери работа. Има и друго - ако напуснеш сам, после си прецакан от бюрото по труда.
- mupk0
- Потребител

Е да съгласен съм,но има доста кофти работодатели и те натапят пред бюрото.Кофти е това за шейсетака.В нашето семейство няма проблем с парите и годините и може и да си почине,отколкото да си трови нерите и по над 12 часа там ....nasenceto написа:Не е точно така, щото гони щейсетака и много трудно ще си намери работа. Има и друго - ако напуснеш сам, после си прецакан от бюрото по труда.
- Nirvana
- Старо куче медалист

От личен опит ти споделям, че никога не трябва да си категоричен особено относно пари...времената се изменят и идват промени понякога!mupk0 написа:Е да съгласен съм,но има доста кофти работодатели и те натапят пред бюрото.Кофти е това за шейсетака.В нашето семейство няма проблем с парите и годините и може и да си почине,отколкото да си трови нерите и по над 12 часа там ....nasenceto написа:Не е точно така, щото гони щейсетака и много трудно ще си намери работа. Има и друго - ако напуснеш сам, после си прецакан от бюрото по труда.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
-
root
- Потребител

Avgusta, бул. Руски 44 (в Историческия музей).
Усмихната сервитьорка, но за плодова салата (5,50 лв) се чака 45 мин. Изпитано лично.
Усмихната сервитьорка, но за плодова салата (5,50 лв) се чака 45 мин. Изпитано лично.
Life is Short. Have an Affair.