Търся съвет за ВРАТИ

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
absurd4o
Потребител
Потребител

Търся съвет за ВРАТИ

Мнение от absurd4o »

Живея в панелно жилище със дебелинА на вътрешните панели около 7 см.Искам да си сменя вратите...попитах на 1 място(на Столетов и Патриарха) и продавачката ми каза че Е АБСУРД да намеря врати МДФ с толкова тясна каса...:( :( :( Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем???НЕ ИСКАМ решението да е АЛУМИНИЕВА ВРАТА..:( Не ми харесва за друго помещение освен БАНЯ :(...Посъветвайте ме.Някъде по поръчка??Цени?? Благодаря ви предварително!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Търся съвет за ВРАТИ

Мнение от sawo »

Попитай тук - http://www.steid-bg.com/ Аз си взех врата преди време от тях и цената беше най-добра от всички фирми които намерих, отделно предлагаха услуги за по-тънки каси, но не знам точно какви са вратите.
Аватар
absurd4o
Потребител
Потребител

Мнение от absurd4o »

Доколкото разгледах-тва е само за ПВЦ и АЛУМИНИЕВА...:( ИСКАМ да е МДФ..ако е възможно..всъщност изобщо ВЪЗМОЖЕН ли е МДФ с 7 см ширина на касата?!?? :(
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

В Баумакс имаше МДФ врати...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

absurd4o написа:Доколкото разгледах-тва е само за ПВЦ и АЛУМИНИЕВА...:( ИСКАМ да е МДФ..ако е възможно..всъщност изобщо ВЪЗМОЖЕН ли е МДФ с 7 см ширина на касата?!?? :(
Аз говорех за МДФ, не за ПВЦ.
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

Аз съм с алуминиеви ,доволен съм !
Преимството им е че като свалях старите, светлите отвори станаха различни и много трудно е да намериш 5 врати с различни размери,а така идвар=т вземат размера и си готов.

П.П В Баумакс има колкото щеш интериорни врати. Зависи колко пари ти се дават.
Стара Загора е БЕРОЕ!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Има врати за панелни жилища, да не говорим, че има с плаваща каса която може да се разширява и свива в зависимост от дебелината. Когато сменях вратите в нас първо се бях нахвърлил на такива, че бяха по евтини само че аз съм на тухла и се оказа, че няма да ми вършат работа. Говорих след това с човека който ми ги монтира, изрично ми каза, първо да си намеря майстор за монтирането (вземат по 50 лв на врата) и после да се консултирам с майстора къде да си купя вратите. Така и направих, той ми обясни след това, че имало доста подводни камъни в тези уж евтини врати от големите вериги магазини. Мой съвет е намери си майстор и се съветвай с него, но не дърводелец за да не ти се отварят после сами вратите и да се чудиш дали не витаят духове из вас :twisted:
"There is no 'patch' for stupidity."
tarlyo
Потребител
Потребител

Мнение от tarlyo »

Питай в магазина на Патриарха, отляво на магазин Кумир Си (пак е на кръстовището със Столетов, но там има няколко магазина и не знам в кой си питал).
Съвета на admin да се посъветваш с монтажник е най- добър. Ако сега си с метални каси и искаш да се демонтират, си приготви пари и за това.
Аватар
VesMil
Потребител
Потребител

Мнение от VesMil »

На майсторите много много не разчитай, ще се вкараш в приключения! Търси вариант да ползваш отстъпка за 4-5 врати или там колкото ще купуваш. Поне 5% ще ти дадът на повечето места .
Стара Загора е БЕРОЕ!
Аватар
absurd4o
Потребител
Потребител

Мнение от absurd4o »

Благодаря ви!Поставиха ми врати..спрях се на фирмата дето е до магазин "Перун".Доволен съм ама..поизпада мазилка...сега ако кажете и някой дето измазва евтинкоооо :oops: :oops: :oops: Ако имате някой телефон на майстор-поствайте!Благодаря ви!
Публикувай отговор