Къде в Стара Загора правят качествени газови уредби?
-
- Новак
Къде в Стара Загора правят качествени газови уредби?
Здравейте интересува ме сервиз, в който правят качествени газови уредби ако може да ми препоръчате място където ще сложат на колата нещо наистина хубаво, понеже става въпрос за кола с 1,3 двигател и искам да е нещо добро.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Re: Къде в Стара Загора правят качествени газови уредби?
Николай в Индустриална. Намира се точно където улицата прави едно леко завойче.
-
- Начинаещ
Правят, или монтират АГУ, че не го разбрах?
-
- Новак
ами всъщност монтират но и ако продават няма да е лошо защото незнам от къде мога да купя.Sparow написа:Правят, или монтират АГУ, че не го разбрах?
-
- Начинаещ
Малко встрани, но все пак, по темата - наскоро ми се наложи да сменя изпарителя си, понеже, ремонта ми сядаше, почти колкото новия. Сложих новия, турски аналог на Ловато, по-скоро, близнак на Ловато. Бях доста скептичен към него, но не ми се даваха двойно повече пари за оригинал Ловато, в който, също не можеш да си съвсем сигурен, че е истинско Ловато. Но останах приятно изненадан, защото, при контролните засичания на разхода на газ, установих, че съм намалил с почти 2 л на 100км! И то, през зимата, когато, по правило, разходът е по-висок.
Затова, добре е, да сте сигурни в това, което купувате, монтажа не е чак такава философия!
Затова, добре е, да сте сигурни в това, което купувате, монтажа не е чак такава философия!
-
- Новак
и колко ти е разхода на 100, а ако може да кажеш и на каква кола ?Sparow написа:Малко встрани, но все пак, по темата - наскоро ми се наложи да сменя изпарителя си, понеже, ремонта ми сядаше, почти колкото новия. Сложих новия, турски аналог на Ловато, по-скоро, близнак на Ловато. Бях доста скептичен към него, но не ми се даваха двойно повече пари за оригинал Ловато, в който, също не можеш да си съвсем сигурен, че е истинско Ловато. Но останах приятно изненадан, защото, при контролните засичания на разхода на газ, установих, че съм намалил с почти 2 л на 100км! И то, през зимата, когато, по правило, разходът е по-висок.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
darinanedelcheva написа:ами всъщност монтират но и ако продават няма да е лошо защото незнам от къде мога да купя.Sparow написа:Правят, или монтират АГУ, че не го разбрах?
Продават, монтират и т.н.
Вече доста газови слагам там, не мога да се оплача.
-
- Новак
на ул. индустриална така ли ? и в кой край точноTenebrus написа:darinanedelcheva написа:ами всъщност монтират но и ако продават няма да е лошо защото незнам от къде мога да купя.Sparow написа:Правят, или монтират АГУ, че не го разбрах?
Продават, монтират и т.н.
Вече доста газови слагам там, не мога да се оплача.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Не е край. Горе-долу в средата е. Като кара от багира към другия и край по средата горе долу улицата прави една лека чупка. Точно на тази чупка му е сервиза. Не се сещам да има табели. Точно до входа му има един магазин за индустриални ПВЦ тръби.
-
- Начинаещ
darinanedelcheva написа:и колко ти е разхода на 100, а ако може да кажеш и на каква кола ?Sparow написа:Малко встрани, но все пак, по темата - наскоро ми се наложи да сменя изпарителя си, понеже, ремонта ми сядаше, почти колкото новия. Сложих новия, турски аналог на Ловато, по-скоро, близнак на Ловато. Бях доста скептичен към него, но не ми се даваха двойно повече пари за оригинал Ловато, в който, също не можеш да си съвсем сигурен, че е истинско Ловато. Но останах приятно изненадан, защото, при контролните засичания на разхода на газ, установих, че съм намалил с почти 2 л на 100км! И то, през зимата, когато, по правило, разходът е по-висок.
На фолксваген, 1800 кубика, моно, засякох контрола от 6,5 л на 100км, но принципно е към 7, 7 и нещо.
- mupk0
- Потребител
Извън градско с 80км/ч нали?Само не ми разказвай митове как разни 1.8 90 коня АБС мотори горят 7 със 120-130 по магистралатаSparow написа:darinanedelcheva написа:и колко ти е разхода на 100, а ако може да кажеш и на каква кола ?Sparow написа:Малко встрани, но все пак, по темата - наскоро ми се наложи да сменя изпарителя си, понеже, ремонта ми сядаше, почти колкото новия. Сложих новия, турски аналог на Ловато, по-скоро, близнак на Ловато. Бях доста скептичен към него, но не ми се даваха двойно повече пари за оригинал Ловато, в който, също не можеш да си съвсем сигурен, че е истинско Ловато. Но останах приятно изненадан, защото, при контролните засичания на разхода на газ, установих, че съм намалил с почти 2 л на 100км! И то, през зимата, когато, по правило, разходът е по-висок.
На фолксваген, 1800 кубика, моно, засякох контрола от 6,5 л на 100км, но принципно е към 7, 7 и нещо.

- nasenceto
- келеш
А стига бе, аз със Пежото (1.6i 90кс) на бензин правя 7/100 по магстралата със 140. Как става тва на газ, не мога да си представя. А си мислех, че моята харчи малко.
- niks
- Потребител
+1Tenebrus написа:Николай в Индустриална. Намира се точно където улицата прави едно леко завойче.
-
- Новак
Аха ясно мерси та значи газовата която си монтирал е модел LOVATО турски вариант, не оригинална но пък щом си доволен и харчи малко..Sparow написа:darinanedelcheva написа:и колко ти е разхода на 100, а ако може да кажеш и на каква кола ?Sparow написа:Малко встрани, но все пак, по темата - наскоро ми се наложи да сменя изпарителя си, понеже, ремонта ми сядаше, почти колкото новия. Сложих новия, турски аналог на Ловато, по-скоро, близнак на Ловато. Бях доста скептичен към него, но не ми се даваха двойно повече пари за оригинал Ловато, в който, също не можеш да си съвсем сигурен, че е истинско Ловато. Но останах приятно изненадан, защото, при контролните засичания на разхода на газ, установих, че съм намалил с почти 2 л на 100км! И то, през зимата, когато, по правило, разходът е по-висок.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Това са яко глупости и всеки който малко разбира от тези неща ще ти го каже. Тоз приятел не го знам какво кара, но 1.8 кола не може да даде такъв разход да се насере. Даже и на икономичен режим.
Както казах. Отиди при Николай той ще ти ги разкаже нещата
Както казах. Отиди при Николай той ще ти ги разкаже нещата