Моля за малко по-подробно обяснение, тъй като съм нов в Стара Загора.
Благодаря предварително !
Къде се провежда съботният битак в Стара Загора ?
-
rrusev
- Начинаещ

Къде се провежда съботният битак в Стара Загора ?
Клуб по плуване и водно спасяване "Августа" набира деца от начална училищна възраст за уроци по плуване. Квалифицирани треньори и гарантиран резултат!
0892 466 015
0892 466 015
- Matrix_man
- Потребител

- Обратна връзка:
Re: Къде се провежда съботният битак в Стара Загора ?
"Хващаш" пътя за Раднево, през кв. Кольо Ганчев, след моста завиваш на ляво и слизаш на околовръстното веднага в дясно ще видиш бившата зеленчукова борса. Сега там е съботния битак. 
Последно промяна от Matrix_man на Пет Мар 02, 2012 22:50 pm, променено общо 2 пъти.
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
- realprofesora
- Старо куче медалист

Тръгваш по пътя за Хасково на изхода където свършват къщите минаваш под един мост и завиваш надясно след него -качваш се на моста въртиш и хващаш пътя за Бургаз ...да не те объркам нещо че ще те накара да тръгнеш по магистралата.
Значи хващаш по околовръстното и вдясно след километър се виждат много коли-спрени до пътя и навеси. Е там е пазара.
Значи хващаш по околовръстното и вдясно след километър се виждат много коли-спрени до пътя и навеси. Е там е пазара.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Popopopopo
- nasenceto
- келеш

Професоре, не ли след следващата детелина? (Може и аз да съм в грешка...)
EDIT: Ся видях, че и Matrix_man е дал линк. Те там мисля че е .... даже още малко на север.
EDIT: Ся видях, че и Matrix_man е дал линк. Те там мисля че е .... даже още малко на север.
- Matrix_man
- Потребител

- Обратна връзка:
Така е... малко по на север е... там дето е "кръгчето" е полигона на Данаил Димитров... Ама ме домързя да оправям линка... само правописните грешки оправих...nasenceto написа:Професоре, не ли след следващата детелина? (Може и аз да съм в грешка...)
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0