Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Честит Национален празник,и нека на този ден възпоменем паметта на геройски отдали живота си родолюбци и Руски войски,нека не забравяме тяхната саможертва.
Честито и на всички Тодоровци и Тодорки!
И аз не разбрах кви са тия,носеха запалени факли и скандираха нещо.Малко след зарята минаха през центъра и тръгнаха нагоре посока театъра.Викам си да не са някоя агитка на Берое.. те всъщност паднаха днес в Разград,няма причина да се надъхват.
П.С.Честит празник ,малко късно ама скоро се върнах от церемонията
Aйде малко да разпалим страстите. И аз твърдя от години тва което се казва особено във втората част на статията, ама ме наричат я национален предател, я нещо подобно...
шествието се прави в почит на загиналите борци за нашата мила СТАРА ЗАГОРА организира се от феновете на НАЙ-СКЪПОТО на този град ПФК БЕРОЕ а дали сме паднали или били това не означава че неможе да отдадем почит
Eвалла на Беройци!!!Истински мъжкари са.
Колкото до мача аз не гледам мачове но този го гледах.Еми добре играхме и даже по-добре от другите ,но просто те късаха играта и играха много грубо.
http://www.radio-sz.net/rsz/index.php?o ... &Itemid=92
Ето ви малко да прочетете за какво става дума относно факелното шествие, че доста бисери се казаха по-горе Наистина в основата му бяха феновете на Берое, но то не беше с идея да възхвалява Берое, нито пък имаше нещо общо с вчерашния мач. Не мисля че е много трудно човек да се сети по какъв повод може да има шествие точно на тази дата...
z3us написа:http://www.radio-sz.net/rsz/index.php?o ... &Itemid=92
Ето ви малко да прочетете за какво става дума относно факелното шествие, че доста бисери се казаха по-горе Наистина в основата му бяха феновете на Берое, но то не беше с идея да възхвалява Берое, нито пък имаше нещо общо с вчерашния мач. Не мисля че е много трудно човек да се сети по какъв повод може да има шествие точно на тази дата...
нещо по различно ли написах и къде съм писал че се е възхвалявало БЕРОЕ
z3us написа:http://www.radio-sz.net/rsz/index.php?o ... &Itemid=92
нещо по различно ли написах и къде съм писал че се е възхвалявало БЕРОЕ
Aйде малко да разпалим страстите. И аз твърдя от години тва което се казва особено във втората част на статията, ама ме наричат я национален предател, я нещо подобно...
Насе, тоз индивид с вид на недоубита хиена много ти харесва май да го четеш и цитираш, а? Не си спомням в коя тема, не ми се рови, пък може и да е изтрита вече, но пак цитираше тоз прословут професор. Има едни безродници, който за едно подаяние ще напишат статия и срещу родната си майка. Факт! Има една Белевска ли беше, няква, дето отричаше баташките кланета и ги наричаше митове и легенди. Не знам в кой момент ще започнеш да се позоваваш и на нея. Сопри се бе, момче!
Просто ми попадна статията отнякъде и ме заинтригува. Някой я беше шернал във Фейса. Не оставай с погрешно впечатление, не си падам по исторически четива или пък такива свързани с историята. Хареса ми обаче тва за комплекса.
Последно промяна от nasenceto на Вто Мар 06, 2012 15:25 pm, променено общо 2 пъти.