Нашата Визия!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Нашата Визия!

Мнение от Bul-Dog »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4608551

:lol: хаха Това е нашата визия пред света-примирете се! Цензурирано Това е България след 60 години комунизъм! Приемете го с чувство...Чувство на погнуса все пак.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Нашата Визия!

Мнение от sawo »

За Евровизия е перфектна. Направо си е супер за тази цигания наречена Евровиция...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Цензурирам темата, не ми се разправя сега и със звезди каквито и да са те.
"There is no 'patch' for stupidity."
Sparow
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Sparow »

Кои са тия звезди?
Аватар
zahar4e24
Потребител
Потребител

Мнение от zahar4e24 »

Тея мангали превзеха целия свят....
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

хах има ли значение дали е ромка или не?Песента е ритмична и в стил на Евровизия.Да не би глупавата песен на Десислава да ви хареса :D ?
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

mupk0 написа:хах има ли значение дали е ромка или не?Песента е ритмична и в стил на Евровизия.Да не би глупавата песен на Десислава да ви хареса :D ?
Ами не, не ми харесва Десс...сссс(нали това й е последното име засега?), не ми харесва нито една от двете. Мен най ми харесва песента из филма "ЛИСТОПАД", нея исках да изпратим на Евровизия! Ама на! :mrgreen:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=GQkeRqSFo5c[/video]
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Факт е ,че не е най-кефещата песен на Софи-то до момента и както примерно дуета и със Слави(да кажем Единствени),но просто няма как.Избора е ставащ.Най-важното е ,че песента се пее на български и не само и е мелодична.Хората гледат ритъм най-често.Да става за забавление и да не е пълна с простотии както другите чалга песни.Слушам Софи,ама не съм и някакъв върл фен ако мислите да ме нападате.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aз те подкрепям. Да си българин не означава да си "бял". Българи са и циганите и помаците и етническите турци и власите и кви ли още не народнодности, етноси и религии живеещи в България. Това означава, че всеки един от тях може да представя България пред света с чуство на гордост, че е българин и да работи за имиджа на родината си. Айде поне на празника не се държим като нео-нацисти. Качествата на самата песен не ги коментирам, щото вкусове всякакви, ама поне Софи Маринова има глас, ако не друго. (Боже... и това го казва дърт рокаждия и чалга анти-фен :lol: :lol: )
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Насе, принципно си прав, пич, да наричаш всички живущи тука българи-друг е въпроса, че комай за тях е обидно и не се определят като таквиз, начиии...Щот, нали иначе няма се кръщават с тез изразително български имена, кат Ромарио, АзисТ и прочеее.

За нео-нацизма, кво да ти кажа-кога ми посочиш циганин шахматист или пък турчин, тогаз ще да се съглася с тебе, че расите нямат значение. Сега, за музиканти стават мангалите-факт!, но точно пък таз Софка ли ве, човеко, мчи тя вие като чакал...Лично мнение, сега, разбираш, може на тебе да ти харесва....
atanasovbg
Новак
Новак

Мнение от atanasovbg »

Аз мисля, че самия конкурс е пълна простотия, цигания, лайнария и други такива. Все ми е тази.....и без това нямаме шанс за нещо там в близките 100-150 години..... :) ама тъпичко циганка пък точно.. ;) циганска държава сме..цигани сме всички..трябва да си го признаем
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

atanasovbg написа:Аз мисля, че самия конкурс е пълна простотия, цигания, лайнария и други такива. Все ми е тази.....и без това нямаме шанс за нещо там в близките 100-150 години..... :) ама тъпичко циганка пък точно.. ;) циганска държава сме..цигани сме всички..трябва да си го признаем
Първо признай, че ти си циганин, пък ние после ще си помислим :wink:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не съдете така лошо хората, все пак жената се е нагърбила там където никой друг не е пожелал защото е сметнал предполагам, че няма да го излъчат по някоя поп фолк телевизия или че няма да изкара нищо кой знае какво, тя се е нагърбила с тежката задача да представя страната ни и се е старала за тази песен. По скоро тука трябва да помислим къде са "великите" ни изпълнителни.
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор