Полицаи с камери
- realprofesora
- Старо куче медалист

Re: Полицаи с камери
Идва време полицейско ,но само за барабите.Големите джипове не бипам закон.
Popopopopo
- Princo
- Старо куче медалист

Бе да не я подхващаме темата за халогените.Тея дето халогените им сочат в небето да не ги пускат.Ама на мен ми писна да нацелвам всяка дупка в тоя град.realprofesora написа:Брато познваме се , но да ти кажа и аз много мразя някой да си е пуснал халогените а да няма "намалена видимост "(мъгла, задименост, дъжд,снеговалеж,запрашеност) както е по закон.После има и едни дето си пускат целогодишно само халогените без къси свтлини, има пък други дето си карат нощем с халогени и къси .Бе изобщо луда работа-всеки си прави така както му е най-лесно и удобно.На жена ми даже съм ги им извадил жиците , защото понякога ги пуска без да иска и ще и хакнат една глоба за нищо.Princo написа:Точно на тва място ме спряха за халогени.realprofesora написа:До 9то основно, малко по-надолу от техникумите (преди гърбицата на пешеходната пътека) така са се бетонирали, че не мърдат вече повече от няколко месеца.Имам чувството, че това е вече постоянен
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- mupk0
- Потребител

Като ти е писнало ще се научиш къде има дупки или ще караш по-бавно.С 40-50км/ч можеш да избегнеш да не казвам голяма работа ама едно 90% от дупките.Има си закони и това е.Като не искате да ги спазвате Терминал 2 на летището е отворено,да видите навън как е 
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Навън като нацелиш дупка съдиш общината и ти възстановяват щетите. Тук като нацелиш дупка идва КАТ и ти пишат акт за несъобразена скорост. Ела в Железник и опитай да стигнеш до мястото където живея без да минеш минимум през 10 дупки, които просто няма как да избегнеш, защото целия квартал от 4 месеца е разкопан и до момента резултата е каре, десен тампон на макферсон, днес се оказа, че и левия отива към смяна. Това са 300лв щети по личния ми автомобил на 99% по вина на олигофрените, които решиха, че ще прекопаят целия кв. Железник преди зимата, ще го оставят така цяла зима и сега още не са започнали работа дори.
Преди седмица две като почнаха ремонта на ген. Столетов, както си карам и започвам да навлизам в огромни изрези по асфалта, които е почти невъзможно да избегнеш, понеже дори насрещното е на решето. Това не са дупки ами все едно през бордюри минаваш, накрая стигнах вече до новоположен асфалт, строителни работници, машини... Добре, че стигнах до пресечка и завих по най-бързия начин. Ама защо да слагаме знаци, табели, да отбиваме движението... нека си трошат колите будалите за общината няма закони няма и глоби няма нищо.
Преди седмица две като почнаха ремонта на ген. Столетов, както си карам и започвам да навлизам в огромни изрези по асфалта, които е почти невъзможно да избегнеш, понеже дори насрещното е на решето. Това не са дупки ами все едно през бордюри минаваш, накрая стигнах вече до новоположен асфалт, строителни работници, машини... Добре, че стигнах до пресечка и завих по най-бързия начин. Ама защо да слагаме знаци, табели, да отбиваме движението... нека си трошат колите будалите за общината няма закони няма и глоби няма нищо.
- Princo
- Старо куче медалист

А бе Миро,аз ги научих,ама те всяка вечер нови дупки,пък и като има коли отсреща,как да бягам.mupk0 написа:Като ти е писнало ще се научиш къде има дупки или ще караш по-бавно.С 40-50км/ч можеш да избегнеш да не казвам голяма работа ама едно 90% от дупките.Има си закони и това е.Като не искате да ги спазвате Терминал 2 на летището е отворено,да видите навън как е
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- bsbs
- Старо куче медалист

Не разбирам какво толкова пречи да има кат по улиците на града.
Че спират за.....и те повечето случаи не занаят защо...за проверка.... е друг въпрос.
Според мен трябва да те спират само когато нарушаваш правилника.
Сега за нас...бг шофьорите.....моите наблюдения за 30 години са,че като вземем(купим)
книжка ,ставаме богове на пътя.Спираме(паркираме) на забранени за това места,караме срещу
забранителни знаци ,скоростта в града няма да коментирам,пешеходните пътеки....да продължавам ли
Разбрал съм обаче едно- не искаме да живеем като в "белите" държави.Я някой да направи в Европа
нарушенията които споменах по горе и да видим с колко ще олекне...и не само това.
При нас винаги друг е виновен,полицаите,общината или държавата но никога ние не спазвайки правила и закони
Че спират за.....и те повечето случаи не занаят защо...за проверка.... е друг въпрос.
Според мен трябва да те спират само когато нарушаваш правилника.
Сега за нас...бг шофьорите.....моите наблюдения за 30 години са,че като вземем(купим)
книжка ,ставаме богове на пътя.Спираме(паркираме) на забранени за това места,караме срещу
забранителни знаци ,скоростта в града няма да коментирам,пешеходните пътеки....да продължавам ли
Разбрал съм обаче едно- не искаме да живеем като в "белите" държави.Я някой да направи в Европа
нарушенията които споменах по горе и да видим с колко ще олекне...и не само това.
При нас винаги друг е виновен,полицаите,общината или държавата но никога ние не спазвайки правила и закони

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- mupk0
- Потребител

Със или без халогени нищо няма да промениш.Това имам в предвид.Да се каже,че се избягват дупки с халогени....иначе е факт,че железник си я добре разкопан 
- nasenceto
- келеш

И аз си пускам фаровете за мъгла като си вляза в квартала (Железник естествено). Карам не 40-50, а с 5-6, че ако дигна повече ме заболява сърцето и пак е ад. Нормалния фар хвърля 5-10 метра напред, а с тая главозамайваща скорост от 5 км/ч това за теб е някъде в бъдещето, докато халогенчето хвърля точно пред колата и доста в страни от нея, че по лесно да направиш слалома.
-
leoncho
- Новак

- Обратна връзка:
Няма лошо да има контрол по пътищата, даже е задължително, но трябва да е адекватен. Без контрол пътищата са се превърнали в джунгла. Всеки си кара по свои правила. И всеки естествено е винаги прав и си има оправдание.
Единственият начин да се стимулира спазването на правилата е милиционер (пардон полицай) да няма право да те спира ако не си направил нарушение.
Единственият начин да се стимулира спазването на правилата е милиционер (пардон полицай) да няма право да те спира ако не си направил нарушение.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Наистина рутинните проверки са смешни, при условие, че МАСОВО по пътищата се правят груби нарушения, просто полицията трябва да се задейства и да започне да патрулира, а не да чака ние да дойдем при нея и да ни санкционира за глупости. Това обаче изисква гориво, а бюджета ни е малък, защото сме бедна държава в която се краде много.