Какво се случва с тялото след пиене на кока-кола?
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Re: Какво се случва с тялото след пиене на кока-кола?
От абстиненцията ще е. Пийни една кола и ще видиш колко е хубав живота.
- nasenceto
- келеш
И аз спрях цигарите, вече почти не се случва да пия. Газирано също избягвам... и моите приятели все ме бъзикат - ти за кво живееш. Ми ей на-живее ми се. Всеки с разбиранията си.
-
- Новак
Абе хора, нека е вредна колата. Ама то и въздуха, който дишаме, също е вреден. А не мисля, че някой ще се откаже да диша... Всичко е вредно в големи количества, но пък и доста от "вредните" неща са полезни в малки количества. Затова пийте и яжте каквото ви е вкусно. Всеки един от нас ще умре така или иначе!
Въпроса е да се порадваме на живота и да свършим нещо полезно!

- mupk0
- Потребител
То като цяло газираното не е много полезно
Аз откакто го спрях напълно съм супер.Да не говорим,че вече едва ли ще ми действа.Пия кофеин и разни други на таблетки и тея обикновенни напитки вече грам не ме стимулират.... 

- PTS
- Модератор
До автора: На теб доставяше ли ти удоволствие когато консумираше Кола? Остави настрана всичките последствия от нея.
- Nirvana
- Старо куче медалист
Въпросът ти е малко неуместен... и кокаина е ОК за някои хора и ги кара да се чувстват велики, но реално е ла*но на прах....PTS написа:До автора: На теб доставяше ли ти удоволствие когато консумираше Кола? Остави настрана всичките последствия от нея.
Ами приятно питие е, не отричам, но говорим, че е крайно вредно и гледам да не пия (като цяло газираните напитки). Въпросът е да си спестим максимално вредните неща!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Идеята не е, че колата не е вредна, а че един продукт не те спасява от н-и-щ-о. Имаш ли идея колко скрити вредители ядеш и пиеш всеки ден? Колата е една капка в морето. Например знаеш ли за Е621? Използва се като овкусител - полу-готови супи на прах-Маги, Кнор и т.н., в бульоните, във Вегета, във зрънчо, чипс и най-различни други храни. Знаеш ли за страничните ефекти на този иначе толкова добър овкусител? Води до пристрастяване и убива мозъчни клетки
В интернет е пълно с информация, ето ти една произволна статия

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Добре бе! Има два варианта-ядеш ядки, цвекло, марули, тоест пасеш
, и живееш дълъг и щастлив живот-докат те прегази някой чичак на пешеходна пътека. Щот живота е пълен с изненади. Нали!
Или си хапваш и пийваш квото ти е вкусно-но пък развиваш всички модерни болести-даваш половината пенсия на фармацевтичните компании. И те така.
Айде. Аз пък отивам да ударя едно бульонче-казват, били полезни. Много! Пък си имаме и малки тайни!
http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news ... wsid=17395

Или си хапваш и пийваш квото ти е вкусно-но пък развиваш всички модерни болести-даваш половината пенсия на фармацевтичните компании. И те така.
Айде. Аз пък отивам да ударя едно бульонче-казват, били полезни. Много! Пък си имаме и малки тайни!
http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news ... wsid=17395
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- realprofesora
- Старо куче медалист
4 бири за днес стигат, направих за вечеря и гюзлеми на скара с пълнеж, половината от тях като пица(кашкавал, шунка , гъби и пре.)Обилно с бира.За десерт бисквитки и кока кола(нищо общо с темата) Ако умра някой ден няма за какво да съжалявам..да му мислят въздържателите.
Popopopopo
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ако всичко беше черно и бяло щяха да са два вариантите наистинаBul-Dog написа:Добре бе! Има два варианта-ядеш ядки, цвекло, марули, тоест пасеш, и живееш дълъг и щастлив живот-докат те прегази някой чичак на пешеходна пътека. Щот живота е пълен с изненади. Нали!

- Princo
- Старо куче медалист
Вече нищо не е полезно,яжте,пийте и си носете новите дрехи.

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- The enD
- Старо куче медалист
Имам 5 капачки и забравих да ги осребря навреме. В някой магазин да имат все още чаши?
- PTS
- Модератор
Вече има нова игра, така че надали...The enD написа:Имам 5 капачки и забравих да ги осребря навреме. В някой магазин да имат все още чаши?