Автомобила ми излиза серийно със долни стабилизиращи щанги отпред и отзад. По-големия двигател си има серийно разпънка горе /окачването е 90% същото/ и то при условие, че окачването му серийно е по-"хлабаво" от това, с което съм аз, но в България почти не се намират на части. Също така разпънката не е идеално права, ето как
изглежда. Колата я взех от Германия със спортно окачване, но е достатъчно висока да минавам навсякъде включително и по черни пътища, планински пътища и къде ли не. Накланянето в завои или където и да е си е минимално /а и не се оправя със разпънка/, по-скоро "проблема" беше този, който съм описал по-горе. Днес направихме нещата при belata, цялата разпънка със материали и всичко ми излезе 30лв. Минах по кръговото под стадион Берое, после на завоя след медицинския факултет към новия път над Билла, още 2-3 завоя по посока Железник и мога да кажа, че разпънката покри 90% от очакванията ми. Другите 10% ще се постигнат с още някои промени, които съм планирал за края на седмицата

По принцип и без разпънката колата е уникално стабилна в завои (почти 130 на връщане от баните на завоя на черния мост - не правете това с колата си! случи се инцидентно и не карах аз, радвам се, че съм жив!) но предполагам като сложих по-широки гуми отзад, предницата понася по-голямо натоварване отпред и тази разлика започна да се усеща в завоите.