Тема за опасности в Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Тема за опасности в Стара Загора

Мнение от realprofesora »

На 21.03.2012 минавах покрай Тангра на ул.Л.Каравелов и Кн.Борис и се натъкнах на страшна гледка-на вид нов тротоар, доволно разбит и една шахта с 2 бетонови капака голяма около 1.50м./1.50м.- доста опасно зейнала.
http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1332756421s.jpg
Обадих се в общината тел 042600105 и ми казаха, че ще запишат и ще проверят.Днес 26.03 минавам пак от там и дупката пак си стои както си беше.Пак се обадих, естествено госпожата която дигна телефона ме попита "ама вие с мен ли говорихте" и пак каза, че ще запише и след малко ми се обади и каза, че следобед щял да мине техник да види за какво става въпрос.
Надявам се да се вземат мерки защото някой доста сериозно може да пострада.
Та мили съфорумци не стойте безучастни.Звънете на община , на гражданска защита , на пътна агенция ..изобщо не ги жалете, затова си плащаме данъците и е наше ЗАДЪЛЖЕНИЕ да звъним и съобщаваме за нередности. Иначе ако си стоите само на задниците в къщи и си мълчите или си чоплите клавиатурата и пишете глупости по темите няма кой да ви оправи пътищата и тротоарите.
В тази тема може спокойно да поствате снимки и материали свързани с нередности по пътища и тротоари, опасни постройки, дървета с изсъхнали клони и др .подобни.
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Тема за опасности в Стара Загора

Мнение от sawo »

Наистина е опасно, преди години момиче падна в шахта без капак в двора на СОУ Железник, беше в доста тежко състояние...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Това там е от 2 години така, почти веднага след като смениха плочките там с нови.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Миналата година ли ги редиха тия тротоари...

Професоре това ли е телефона на който да звъня? Пред нас имаше теч и разкопаха една огромна дупка. Сега седи изровено и само се мърси улицата ни.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Хора, казвам ви звънете, снимайте, поствайте снимки..Изобщо борете се с всякакви начини с безчинствата на общинските служители.Безхаберието и нехайството на държавните институции са пословични.Но ние сме хората които трябва да имат будна гражданска съвест.Щом ни искат данъци, щом си ги плащаме, щом сме ги избрали да ни служат-ДЛЪЖНИ СА ДА НИ СЛУЖАТ!!!
И не ми се оправдавайте с думите "Ами те не си вършат работата".Тяхната работа е да не си вършат работата, а нашата работа е да ги накараме да си я вършат.
Popopopopo
1916
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 1916 »

Този тротоар си е в това състояние от 2009 насам.Между другото правиха го 2007,2 месеца преди изборите от величайшето управление на другаря Желев и след има няма половин година вече се рушеше и на втората година беше полуразрушен.Сега всеки по княз Борис,който се движи няма да познае,че това е уж от новите тротоари.Танчев пък може да е некадърник,ама тротоарите му пак по княз Борис още са си като чисто нови :cheers:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

realprofesora написа:Хора, казвам ви звънете, снимайте, поствайте снимки..Изобщо борете се с всякакви начини с безчинствата на общинските служители.Безхаберието и нехайството на държавните институции са пословични.Но ние сме хората които трябва да имат будна гражданска съвест.Щом ни искат данъци, щом си ги плащаме, щом сме ги избрали да ни служат-ДЛЪЖНИ СА ДА НИ СЛУЖАТ!!!
И не ми се оправдавайте с думите "Ами те не си вършат работата".Тяхната работа е да не си вършат работата, а нашата работа е да ги накараме да си я вършат.
Добре си противоречиш. В съседната тема казваш, как няма смисъл изобщо да се разправяш с тая държвава, щото всичко е дръж ми шапката, а тук агитираш все едно нищо не си казал там. (Съжалавям за офтопика, ама се афектирах)
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

След като се позатопли и другарите от пътното взеха да позакърпват дупките по пътищата. Хубаво! Но кво ми направи впечатление-нашата улица, по която дневно минават не повече от 10 коли беше "уважена"-поизкърпена и обновена, така да се каже. Е, играха си другарите тука цял ден...В същото време гледам 8O ,улици по които тече основния трафик, по които хората си разбиват колите и се дразнят, че са целите в дупки, не са пипнати. Изненада-а-а! :roll:

Снимки ли да направя? Ами всеки е минавал по "Августа Траяна", нали, или по "Крайречен" близо до м-н "Риц"...Честно, там си мисля, че са почнали вече да добиват газ! :mrgreen:

Прав е професора! Тва мързеливо и бездарно племе бюрократско трябва да се ръчка и блъска, да се тормози, за да работи. Няма иначе начин да си надигне връзкарския гъз от бюрцето и да види за какво иде реч!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Крайречен си реве за нов асфалт, ама ...
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

И като ги затворят и най-големите мрънкачи веднага ще изреват, как мръсните общинари - бюрократ им затворили улицата. Няма угодия. Да бяхте станали вие бюрократи бе, че барем да замязаме на нещо.

Техниката е малко и барат едно по едно. Прави ми впечатление, че големите улици ги правят тогава когато няма трафик.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Бат Насе, бат Насе, пък то щото нали, щото темата за опасностите бе, щот нали бе, бат Насе...Може ли човек се изкаже, без да го зядеш бе, бат Насе? А?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа:Бат Насе, бат Насе, пък то щото нали, щото темата за опасностите бе, щот нали бе, бат Насе...Може ли човек се изкаже, без да го зядеш бе, бат Насе? А?
Добре де, няма повече... мина ми :cheers:
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Нямам претенции да затворят която и да е улица за 1-2-3-4дни, обаче следващото затваряне да е след 10 години, а не след 1 дъжд и дупките да се отворят. При положение като второто, желая на виновните да им се отворят дробовете!
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

И аз много се дразня на качеството на работа. Целия град хубаво закърпен, ама толкова некадърно... Назапад съм виждал (не лично) пътища - кръпка върху кръпка. Колата минава отгоре все едно е чисто нов асфалт, ама не като нашя нов, че и той си е на бабуни, ами истински. С нашите кръпки толкова криви станаха пътищата, че ме хваща морска болест докато прекося града.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

besniaa написа:Нямам претенции да затворят която и да е улица за 1-2-3-4дни, обаче следващото затваряне да е след 10 години, а не след 1 дъжд и дупките да се отворят. При положение като второто, желая на виновните да им се отворят дробовете!
+1
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Публикувай отговор