Аз съм на ИГ и по скалата до 10 ги оценявам на 8. Като скорост са добри, понякога имам смущения, но това е заради рутера ми (отдалечен е). Стигам като скорост до 2000 кб/с
За Близу не чувам хубави работи от приятели! Не коментирам...
Хубав ли е интернета на Близуу(blizoo)?
- Nirvana
- Старо куче медалист

Re: Хубав ли е интернета на Близуу(blizoo)?
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- EX-Con
- Потребител

towa e p0we4e ot dostata4no men me int da ne prekuswa nai we4e (s0ry za kirilicata no e ot tel)AquiLA^ написа:Да ъплоада е малко. В най-добрия случай 400 Килобайта. Иначе тия 35 са ти максимално достижима скорост. Основно сваля с 4.1 МегаБайта. Тук таме 4.2.

- EX-Con
- Потребител

За момента нета е просто идеалка .... само да си направя рутера защото е в лаптопа направо кабела

-
milenms
- Новак

Имате ли си найдея колко пари се влагат в тези мрежи.Имате ли си на идея колко пари струва един модем Docsis 3.Наясно ли сте , че ако живеете в някоя друга страна ще даваш 20 паунда за 20 mb.Дори и без пари интернет да ползват абонатите пак ще са недоволни.Естествено, че в различните квартали мрежите на операторите са в различно състояние(90% от операторите започват изграждането на мрежите си от крайните квартали).Всяка една фирма си има и плюсови и минуси.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Даже и да си нямат "найдея", не им и трябва да иматmilenms написа:Имате ли си найдея колко пари се влагат в тези мрежи.Имате ли си на идея колко пари струва един модем Docsis 3.Наясно ли сте , че ако живеете в някоя друга страна ще даваш 20 паунда за 20 mb.Дори и без пари интернет да ползват абонатите пак ще са недоволни.Естествено, че в различните квартали мрежите на операторите са в различно състояние(90% от операторите започват изграждането на мрежите си от крайните квартали).Всяка една фирма си има и плюсови и минуси.
-
idanar
- Новак

Не знам кое колко струва ама бях на интеренета на Близу, хич не бях доволен и ги смених с Интернет Груп и вече дори и не си помислям пак да се връщам към Близуто. Не знам колко струва мрежата им и не ме интересува, но мисля че каквото се обещае трябва да се изпълни като параметри.