mupk0 Ако всички правеха каквото е по-добре, на личните ни карти нямаше да пише република България. Масово се кара с тотално различни предни и задни гуми - така по-добре ли е? - не. Следователно не е нужно винаги да гледаме другите

Недозазиването в следствие на по-широките задни гуми е толкова минимално, че аз поне не съм усетил видима разлика, карал съм не един път по Шипка, пътя за баните, пътя за Костенец и куп други планински пътища и даже напротив - винаги си влизам и излизам точно по външната маркировка и много ме дразни обаче селските шофьори които влизат от края на своето платно и излизат през половината от насрещното

Ето къде идва отново момента с какво правят другите - уж са с еднакви гуми, пък такова недозавиване имат, че винаги като отивам към баните ще се намери някой току що излязал от предния завой да си продължава доволно в половината от моята лента.
За сметка на това обаче, стабилността в завоите е осезаемо по-голяма, на магистралата стои достатъчно залепнала, че дори и в най-големите ветрове да не си и помисля да мръдне нанякъде, или при разминаване с тирове по пътищата, въпреки че купето е 1100кг.