Новите магазини на Лидл и Кауфланд?
-
mrclyde85
- Новак

Новите магазини на Лидл и Кауфланд?
Здравейте, знаете ли дали се строят Лидл-а до Гарата и Кауфланда до парк Зелен Клин? Кога смятат да ги открият?
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Re: Новите магазини на Лидл и Кауфланд?
Ще има освен съществуващите 1 Лидл и 1 кауфланд още 2 Лидъла и 2 кауфланда. 2-я Кауфланд ще е където правят панаира (по времето на Светлин Танчев доколкото са слуховете са успяли да направят земята от парк в такава за строителство), а 3-я в Железник. 2-я Лидл ще е в Железник близо до новия Кауфланд, а 3-я знам за две места, но не знам кое от двете ще е - едното е около ЖП Гарата, а другото е близо до търговиите, но за Лидл, не съм сигурен все пак-това са само предварителни слухове.
-
mrclyde85
- Новак

Благодаря. Аз знам, че ще има Лидл до Колодрума в северната част на домейн Менада.
Последно промяна от mrclyde85 на Пон Дек 26, 2011 12:15 pm, променено общо 1 път.
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Аз за там имам предвид като казах до ЖП Гаратаmrclyde85 написа:Аз знам, че ще има Лидл до Колодрума в северната част на домейн Менада.
-
mrclyde85
- Новак

2рия Кауфланд ще бъде до парк Зелен Клин над техникумите.
-
GLS
- Потребител

Интересно?Mendeleev написа:Ще има освен съществуващите 1 Лидл и 1 кауфланд още 2 Лидъла и 2 кауфланда. 2-я Кауфланд ще е където правят панаира (по времето на Светлин Танчев доколкото са слуховете са успяли да направят земята от парк в такава за строителство), а 3-я в Железник. 2-я Лидл ще е в Железник близо до новия Кауфланд, а 3-я знам за две места, но не знам кое от двете ще е - едното е около ЖП Гарата, а другото е близо до търговиите, но за Лидл, не съм сигурен все пак-това са само предварителни слухове.
Тия неща дали ги знаят в управленията на "Лидл" и "Кауфланд"
- VesMil
- Потребител

Абе на всяко Кюше да има Лидл и Кауфланд,та да кандисате!!!!!!
Стара Загора е БЕРОЕ!
- Mendeleev
- Старо куче медалист

И ще идваме при теб да работим като ме изгони Драго ВесичVesMil написа:Абе на всяко Кюше да има Лидл и Кауфланд,та да кандисате!!!!!!
-
mrclyde85
- Новак

Извинявайте, че ви питам пак, но Лидл знам, че е почнат. Намирал се при домейн Менада. Знаете ли коя фирма го строи?
-
koliostz
- Начинаещ

Строител ВД доколото видях онзи ден!mrclyde85 написа:Извинявайте, че ви питам пак, но Лидл знам, че е почнат. Намирал се при домейн Менада. Знаете ли коя фирма го строи?
- slimarkov
- Старо куче медалист

Ето го и обекта в строеж:
Източник: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 582&page=7Лидъл "Менада"