Поръчки от SportsDirect.com
- Matrix_man
- Потребител
- Обратна връзка:
Re: Поръчки от SportsDirect.com
Ами... ако и тези обувки не ми станат... пак ще "заявявам"... докато уцеля...
-
- Новак
Бройте и мен за 2 блузки 

-
- Новак
Най-добре за обувки, отиваш в някой магазин по центъра, мериш, запомняш номера и си готов
Така си взех найки дето тук бяха 140 лева.

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Колко хора търсят поръчка? Щото и аз искам да поръчам.
-
- Новак
Аз си намерих хора, не ме бройте 

- zv3rA
- Потребител
- Обратна връзка:
Кога ще правите поръчка, за да се включа и аз при вас?
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Здравейте,
Понеделник 09.04 ще правя поръчка от Sports Direct. За сега сме само 3ма човека и се надявам до тогава да се съберем повече. Както знаете вече, доставката е 20 паунда, която ще си разделим. ТУК може да видите курса за деня. Към него се прибавят приблизително 4-5 стотни, поради таксата за обмяна на валута от банката - за пример :
Курсът на деня е 2.373лв за лира, тоест 1 лира + таксата = 2.4273лв. Може да ми пишете на ЛС или тук в темата ако ще участвате в поръчката. Имайте предвид, че някои от избраните от вас продукти може да бъдат изкупени преди да направим поръчката, затова най-добре да си изберете неща Събота или Неделя и до Неделя вечерта да съберем парите. Ако всички са готови до вечерта и са събрани парите може още тогава да направим поръчката. Ако имате допълнителни въпроси може да питате тук.
Понеделник 09.04 ще правя поръчка от Sports Direct. За сега сме само 3ма човека и се надявам до тогава да се съберем повече. Както знаете вече, доставката е 20 паунда, която ще си разделим. ТУК може да видите курса за деня. Към него се прибавят приблизително 4-5 стотни, поради таксата за обмяна на валута от банката - за пример :
Курсът на деня е 2.373лв за лира, тоест 1 лира + таксата = 2.4273лв. Може да ми пишете на ЛС или тук в темата ако ще участвате в поръчката. Имайте предвид, че някои от избраните от вас продукти може да бъдат изкупени преди да направим поръчката, затова най-добре да си изберете неща Събота или Неделя и до Неделя вечерта да съберем парите. Ако всички са готови до вечерта и са събрани парите може още тогава да направим поръчката. Ако имате допълнителни въпроси може да питате тук.
http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.
-
- Новак
Здрасти,ще влезна и аз пак в схемата,принципно съм си харесал неща , така че само дайте сигнал и действаме,скайп и телефони за връзка съм оставил в предните постове по темата ако нещо има за преди неделя звънете,утре до към надвечер няма да съм в града след това съм на разположение , хайде до скоро .
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Добре, утре вечерта ще ти пиша в скайп да се ми изпратиш какво искаш. 

http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Който иска да се включи в поръчката да ми пише или звънне на телефон 0883342738 до утре вечерта.
- PTS
- Модератор
Скоро някой ще поръчва ли нещо?
- zv3rA
- Потребител
- Обратна връзка:
Аз смятам към края на месеца да правя поръчка 

- PTS
- Модератор
Като решиш точната дата, драсни тук. Аз ще отговоря да кажа дали съм взел нещо дотогава или ще поръчвам с теб.zv3rA написа:Аз смятам към края на месеца да правя поръчка

-
- Новак
Ако някой ще поръчва скоро да пише !
- PTS
- Модератор
zv3rA, какво стана?