Аико - измамници
-
tonnn
- Новак

Re: Аико - измамници
--------------
Справка правилата на форума...
Справка правилата на форума...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Ако си обещал нещо, и не го спазиш човека отсреща не е тъп, а доверчив.
- VesMil
- Потребител

tonnn написа:За да открие магазина на 7 март,някои почнахме работа през февруари,но ти освен мързелив си и тъп,щом не можеш да сметнеш колко прави две и две.Най-много реват тези,които най-малко могат.А като те гледам колко плачкаш-мноооого можеш явно!
типично по Български, човека споделил ,а Вие све търсите под вола теле. Омръзна ми от тая гадна Българщина!
Стара Загора е БЕРОЕ!
- Lexx
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Много ми е чудно как може да има все още толкова наивни хора в тази България, които да вярват на някакви устни споразумения.
Няма ли го черно на бяло аз не се хващам. Всичко друго е измама.А и не мога разбера как една голяма верига магазини като АИКО все още имат черна каза и дават заплата под тезгяха.
Докато има такива хора които се съгласяват на такива неписани споразумения, ще ни мамят по този начин. Ще дойде време за пенсия (а почети няма млад човек който да мисли за това) а тогава ще реват от това че не са ги осигурявали на това което получават.Не дай се боже да си в болнични малко повече време и какво ще вземете? 90 % от това на което ви осигуряват.
И точно така - типично по български сме си виновни за това дередже.Наивни сме до без край и все някой друг ни е виновен но никога ние.
Няма ли го черно на бяло аз не се хващам. Всичко друго е измама.А и не мога разбера как една голяма верига магазини като АИКО все още имат черна каза и дават заплата под тезгяха.
Докато има такива хора които се съгласяват на такива неписани споразумения, ще ни мамят по този начин. Ще дойде време за пенсия (а почети няма млад човек който да мисли за това) а тогава ще реват от това че не са ги осигурявали на това което получават.Не дай се боже да си в болнични малко повече време и какво ще вземете? 90 % от това на което ви осигуряват.
И точно така - типично по български сме си виновни за това дередже.Наивни сме до без край и все някой друг ни е виновен но никога ние.
- nasenceto
- келеш

Много вярно казано.
-
МироСлав Велев
- Новак

Всичко е точно така, ама си усъвършенствайте Изказа и Правописа, бе, хорица... думата е ПОЧТИ
Иначе съм съгласен - абсурдно е да се вярва на устни обещания и споразумения
-
slkk
- Новак

трябва да си голям найвник за да вярваш на някой в тези вълчи години които настъпихаМироСлав Велев написа:Всичко е точно така, ама си усъвършенствайте Изказа и Правописа, бе, хорица... думата е ПОЧТИ![]()
-
vinety
- Новак

Аико измамници !!!! Аз съм бивш служител на аико Стара Загора .Февруари месец ни съкратиха .подбора беше за това че много мрънках ме за постояните удръжки (за коледа ни дадоха по 27 лева !!!!)Постояно нещо се плаща там .Аз изразих гласно недоволството си и естествено бях съкратен при първа възможност .Обаче то просто не се издържаше така .След като ни връчиха документите ни обсниха че ще ни изплатят две брутни работни заплати обещетение , като за второто трябва да подадем молба след един месец ако не си намерим работа (на всички е казано едно и също )Първото обещетение ни го платиха точно .За второто обаче се оказва че просто го няма .След зададен въпрос от наша страна и няколко дена овъртания ни се заявява че никога не ни е казвано това и не ни се полага второ и ние няма да вземем .Пиша това не с цел да плюя по някого а единствено да знаят всички настоящи и бъдещи служители какви измамници и крадци са в тая фирма (те настоящите си го знаят )
Малко пикантни истории:)
Няма нищо немско там всичко е китайско
Дано не ви се случва да имате рекламации там (ще ви бъде сменено с нещо което пак е било върнато обаче поправено от някой в фирмата)
Всичко което е на промоция е добре залежало старо
Не се връзвайте на хубавите обещания които дават .Няма нищо такова .Обещават ти добра заплата с бонуси които наистина хващаш от време на време обаче като сметнеш заплата и одръжките (глобите )за година излиза че вземаш под 400 лева и може да стигнеш до 350лева
И лошото е че има още много за писане !!!
Малко пикантни истории:)
Няма нищо немско там всичко е китайско
Дано не ви се случва да имате рекламации там (ще ви бъде сменено с нещо което пак е било върнато обаче поправено от някой в фирмата)
Всичко което е на промоция е добре залежало старо
Не се връзвайте на хубавите обещания които дават .Няма нищо такова .Обещават ти добра заплата с бонуси които наистина хващаш от време на време обаче като сметнеш заплата и одръжките (глобите )за година излиза че вземаш под 400 лева и може да стигнеш до 350лева
И лошото е че има още много за писане !!!
- Daffy_Duck
- Потребител

Българина , ако може хептен нищо да не прави и да взима по 2000 лв на месец , най ще му е добре.
Като знам колко много работа има в АИКО , незнам за какво са им толкова персонал даже.И като знам колко се убиват от работа , на фона на толкова много персонал , тая заплата е резонна.
Като знам колко много работа има в АИКО , незнам за какво са им толкова персонал даже.И като знам колко се убиват от работа , на фона на толкова много персонал , тая заплата е резонна.
- AquiLA^
- Старо куче медалист

Не искам да навлизам в спорове, но какво значение има колко работа имат. Вероятно има хора с жени/мъже и деца там. С тия 350-400 лв кое ще плати по-напред??? Това е абсурдна заплата. Иди ги виж в Гърция колко работят, ама си вземат 750 евра на края на месеца.Daffy_Duck написа:Българина , ако може хептен нищо да не прави и да взима по 2000 лв на месец , най ще му е добре.
- besniaa
- Старо куче медалист

Ми да ги намалят наполовина и да им дават нормално уговорените пари.Daffy_Duck написа:Българина , ако може хептен нищо да не прави и да взима по 2000 лв на месец , най ще му е добре.
Иначе може да назначат още толкова и да им дават по 100лв на месец...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!