Няма как всички да са големи корпорации, с 13 и 14-та заплата, работно облекло, служебен автомобил от висок клас, извънреден труд и т.н. Живеем в България, границите са отворени... На който не му отърва да се маха.. или да мисли защо положението е такова и да се опита да помогне за някаква разумна промяна...realprofesora написа: Просто интуиция.На 45 съм и само като чуя :Частна фирма, забавя заплатите, осигурява те на 250 а ти плаща 550, работиш събота и на национални празници и не ти плащат извънреден труд и двоен надник, не ти дават работно облекло и други такива .Става ми ясно що за фирма е .Бягай надалеч.
Сега ще кажете ами те всички фирми са такива.Ами такива са щото ние сме тъпанари и почваме работа в тях.Ако ще да гладуваш в такава фирма работа не почваш.
mi6o_k2 най-активен във Форум-Разни боклуци
- besniaa
- Старо куче медалист
Re: mi6o_k2 най-активен във Форум-Разни боклуци
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- nasenceto
- келеш
+1besniaa написа:Няма как всички да са големи корпорации, с 13 и 14-та заплата, работно облекло, служебен автомобил от висок клас, извънреден труд и т.н. Живеем в България, границите са отворени... На който не му отърва да се маха.. или да мисли защо положението е такова и да се опита да помогне за някаква разумна промяна...realprofesora написа: Просто интуиция.На 45 съм и само като чуя :Частна фирма, забавя заплатите, осигурява те на 250 а ти плаща 550, работиш събота и на национални празници и не ти плащат извънреден труд и двоен надник, не ти дават работно облекло и други такива .Става ми ясно що за фирма е .Бягай надалеч.
Сега ще кажете ами те всички фирми са такива.Ами такива са щото ние сме тъпанари и почваме работа в тях.Ако ще да гладуваш в такава фирма работа не почваш.

-
- Начинаещ
Да ти постна ли твой коментар от друга тема, за да разбереш, че не съм голословен? Принципно не съм дребнав, но не харесвам, когато някой се изхвърля, за сметка на други, това е.Нещо заяждащ ли се? Смея да твърдя, че съм от малкото хора, които поне се опитват да пишат грамотно. Относно Никол - и аз ти казах същото. Ако иска. Другите фирми са на същата схема, ама за разлика от нас нямат работа. Нека да с итърси щастието под слънцето, щом има варианти
Явно само щях да бера яд с него.
Добре е, че си "патриот" на фирмата си (както се казваше в една реклама), прави ти чест, но това няма как да скрие обективната истина. А тя изобщо не е добра, откъдето и да погледнеш. Защото, каква е ползата, че имаш много работа, като после не ти плащат с месеци? Някакъв вид утеха ли трябва да е? Или се кара на принципа - трай коньо, за зелена трева?
Какъв си в тая фирма, че ще береш ядове, с когото и да е? Личен състав ли? Или зам.-бригадир, по производствената част? И откъде знаеш, че изобщо ще има ядове, след като дори не познаваш човека?
- nasenceto
- келеш
1. Айде постни, че ми стана интересноSparow написа:Да ти постна ли твой коментар от друга тема, за да разбереш, че не съм голословен? Принципно не съм дребнав, но не харесвам, когато някой се изхвърля, за сметка на други, това е.Нещо заяждащ ли се? Смея да твърдя, че съм от малкото хора, които поне се опитват да пишат грамотно. Относно Никол - и аз ти казах същото. Ако иска. Другите фирми са на същата схема, ама за разлика от нас нямат работа. Нека да с итърси щастието под слънцето, щом има варианти
Добре е, че си "патриот" на фирмата си (както се казваше в една реклама), прави ти чест, но това няма как да скрие обективната истина. А тя изобщо не е добра, откъдето и да погледнеш. Защото, каква е ползата, че имаш много работа, като после не ти плащат с месеци? Някакъв вид утеха ли трябва да е? Или се кара на принципа - трай коньо, за зелена трева?
Какъв си в тая фирма, че ще береш ядове, с когото и да е? Личен състав ли? Или зам.-бригадир, по производствената част? И откъде знаеш, че изобщо ще има ядове, след като дори не познаваш човека?

2. Когато работиш, поне знаеш че има на какво да се надяваш. Другите даже и не работят. Времената станаха такива, че не знаеш кой може да плати. Вече разни китайци, корейци германци и италианци станаха по големи цигани от нас и те мотат до последно.
3. Тва какъв съм, теб не те засяга по никакъв начин. Би те засегнало, ако беше служител на фирмата.
Някой би админ би ли проверил IP-то от което пише колегата. Предполагам, че или е едно и също с това на колегата ksdh или всеки път различно, ако влиза през прокси или ходи по залички (като го гледам колко рядко пише). Вече съм 100% убеден, че иде реч за един и същ човек.
-
- Новак
besniaa написа:Да, ама айде да не се правим на луди за всяко нещо. От заглавията на темите на пичагата е ясно за какво са. Не пише само "ДЪНО" примерно....
...уважаеми, да не би да не е ясно естеството на темите, в които ЯСНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ФИНАЛИЗИРАТ СЪС ОСТОЙНОСТЯВАНЕ В ЛЕВОВО ОТЕЖНЯВАНЕ.
Моля да се върнат в раздел продава, ако ли не, моля да бъдат изтрити-в крайна сметка тези мнения са лични и не подлежат на каквато и да е промяна щом не засягат НИКОГО!
- realprofesora
- Старо куче медалист
То е ясно :Щом си в лявата лента , ще завиваш наляво, но хората искат мигача да се дава и да свети до края на маневрата.ИМА СИ ПРАВИЛА -ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!mi6o_k2 написа:besniaa написа:Да, ама айде да не се правим на луди за всяко нещо. От заглавията на темите на пичагата е ясно за какво са. Не пише само "ДЪНО" примерно....
...уважаеми, да не би да не е ясно естеството на темите, в които ЯСНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ФИНАЛИЗИРАТ СЪС ОСТОЙНОСТЯВАНЕ В ЛЕВОВО ОТЕЖНЯВАНЕ.
Моля да се върнат в раздел продава, ако ли не, моля да бъдат изтрити-в крайна сметка тези мнения са лични и не подлежат на каквато и да е промяна щом не засягат НИКОГО!
Та като ще продаваш нещо в ТОЗИ ФОРУМ , ще спазваш правилата и ще пишеш в заглавието ПРОДАВАМ, както правят всички.
И ще ПОМОЛЯ админите да трият темите с неясни заглавия !!!!!!!!!
Popopopopo
-
- Начинаещ
Ще ти постна, що да не ти постна, лошо няма, ама не си мисли, и гъделичкай самочувствието си, че специално следя и чета твоите постове, нямам интерес никакъв. Само че, твоите писания са навсякъде, буквално всяко второ, и къде ли не, и няма как човек да не се стресне.nasenceto написа:1. Айде постни, че ми стана интересноSparow написа:Да ти постна ли твой коментар от друга тема, за да разбереш, че не съм голословен? Принципно не съм дребнав, но не харесвам, когато някой се изхвърля, за сметка на други, това е.Нещо заяждащ ли се? Смея да твърдя, че съм от малкото хора, които поне се опитват да пишат грамотно. Относно Никол - и аз ти казах същото. Ако иска. Другите фирми са на същата схема, ама за разлика от нас нямат работа. Нека да с итърси щастието под слънцето, щом има варианти
Какъв си в тая фирма, че ще береш ядове, с когото и да е? Личен състав ли? Или зам.-бригадир, по производствената част? И откъде знаеш, че изобщо ще има ядове, след като дори не познаваш човека?(явно специално ми четеш постовете, да търсиш случайни грешки, само да се заядеш).
2. Когато работиш, поне знаеш че има на какво да се надяваш. Другите даже и не работят. Времената станаха такива, че не знаеш кой може да плати. Вече разни китайци, корейци германци и италианци станаха по големи цигани от нас и те мотат до последно.
3. Тва какъв съм, теб не те засяга по никакъв начин. Би те засегнало, ако беше служител на фирмата.
Някой би админ би ли проверил IP-то от което пише колегата. Предполагам, че или е едно и също с това на колегата ksdh или всеки път различно, ако влиза през прокси или ходи по залички (като го гледам колко рядко пише). Вече съм 100% убеден, че иде реч за един и същ човек.

Не ми отговори все пак, каква длъжност изпълняваш, че чак да береш чужди ядове, и то при положение, че не ви е плащано от 5 месеца? И как да го разбирам това - от една страна, работникът или служителя трябва да са перфектни в трудовата дисциплина, (предполагам, и при вас е така), а от друга, работодателя може да си позволи, да му плаща, когато му скимне, изтъквайки всевъзможни причини, така ли? Ще кажеш - ама и той не си е взел парите от еди-кого си, нали? И какво от това, защо хората му трябва да го отнасят, нима тоя работодател не знае, че поема отговорност, още с назначаването на даден човек? Какво е виновен тоя, дето бъхти по цял ден, че шефът му не си урежда сделките както трябва? Като не може да плаща, разпуска фирмата, пуска кепенците, и толкоз!
- PTS
- Модератор
Аз ги триех, но имаше оплаквания, че им се трият темите и решихме да ги пращаме в коша, където междудругото днес сложих и една твоя.realprofesora написа:То е ясно :Щом си в лявата лента , ще завиваш наляво, но хората искат мигача да се дава и да свети до края на маневрата.ИМА СИ ПРАВИЛА -ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!mi6o_k2 написа:besniaa написа:Да, ама айде да не се правим на луди за всяко нещо. От заглавията на темите на пичагата е ясно за какво са. Не пише само "ДЪНО" примерно....
Та като ще продаваш нещо в ТОЗИ ФОРУМ , ще спазваш правилата и ще пишеш в заглавието ПРОДАВАМ, както правят всички.
И ще ПОМОЛЯ админите да трият темите с неясни заглавия !!!!!!!!!
- nasenceto
- келеш
Някой няма ли да банне ksdh, преди да е направил форума отново на цирк?
- PTS
- Модератор
Ако си сигурен, че е той ще го баннем ама няма да има голям смисъл...
- nasenceto
- келеш
Няколко пъти казвам ,че е той и индивида не отрича. За мен е несъмннено. След като толкова ясно заявавам, че е той, след което типично по тролски не ми отразява коментарите в тая насока, а се опитва да ме подлъже в безсмислен спор...съм убеден на 100%.PTS написа:Ако си сигурен, че е той ще го баннем ама няма да има голям смисъл...
- didka
- Старо куче медалист
Недей обвинява хората и ти си същия ТРОЛ...nasenceto написа:Няколко пъти казвам ,че е той и индивида не отрича. За мен е несъмннено. След като толкова ясно заявавам, че е той, след което типично по тролски не ми отразява коментарите в тая насока, а се опитва да ме подлъже в безсмислен спор...съм убеден на 100%.PTS написа:Ако си сигурен, че е той ще го баннем ама няма да има голям смисъл...

И не само ти...всички...вкл.и аз.

Dog drags - no tracks...
- nasenceto
- келеш
Бе не е лъжа, ама аз поне не се заяждам целенасочено и не влизам във форума само и единствно с тая цел! Тоя филм с него сме го гледали не веднъж. Всички помнят предишното му любезно включване, когато всички си помислихме, че вече се е вразумил. И как завърши всичко - с обидно писмо към 10-на човека.
viewtopic.php?f=17&t=34418&p=6665662&hi ... 5#p6665662
Айде да не сме толкова късопаметни.
viewtopic.php?f=17&t=34418&p=6665662&hi ... 5#p6665662
Айде да не сме толкова късопаметни.