Точно така стават злополуките,всеки си мисли че малкото нарушение не е нарушение.Аз защото бягам бързо и мога да не чакам като пешеходец на червения светофар като последния балък, ами ще изтичкам бързо защото съм пъргав, и като ме отнесе някой с колата той ще е виновен.Къде ще го чакам 200-300 метра да ми се влачи докато дойде до светофара.И аз като спечеля 1-2 минути от това ,правя ли си сметка какво мога да загубя.И ако някой е там пред мен с 40 годишно "пъргаво" Жигули, това дава ли ми права да дам ляв мигач защото съм със 250 к.с. под капака,и ще изпусна зеления светофар.Roshavv написа: а за тфа че минават отпред на сфетофара(И АЗ ГО ПРАВЯ) не е проблем....
мотора тръгва по бързо от колата(тфа не е някой валяк) и не забавя с нищо движението.... друг е въпроса.. ся,бяй Ганя го е яд,.. "еехх мааму стара,тоя ся къде се вре,а аз дремя 7 кола и пак ще ме фане червеното" ... докато това мислене не се промени... бития бит е.. банална фраза..
амин.. поздрави'
Двама загинаха при тежка катастрофа в Стара Загора
- stivans
- Старо куче медалист
Re: Двама загинаха при тежка катастрофа в Стара Загора
Стара Загора
Стара Загора
- nasenceto
- келеш
Aз лично нямам нищо напротив, щом има мегдан да минеш с мотора, да го направиш. Просто благородно завиждам, как се изнасят първи на сфетофара. Ти и фантаманиака карате мотори, нали? Следователно имате и доста такива приятели. Всяка дума изкометирана, ако ще и на автобусна спирка докато чакаш градски транспорт по някоя тема, така или иначе намира отражение в живота и по някакъв начин променя нещата. Започва да се говори за неща, за които иначе само си псуваме докато се случват и рядко се коментират на глас. Така се срещат двете гледни точки и поне малко се преплитат и в края на краищата се балансират. В случая моториста следващия път може и да му светне лапмата в главата да погледне от другата гледна точка, както и водача на тежкогабаритното МПС може да си каже... бе чакай, те тея пичове и те имаха проблеми, дай да се съобразя с тях....Roshavv написа:ами ,щото тези за които говориш,едва ли ще намерят нещо интересно за тях за четене тук....
изрязват си моторите,щото могат,щото имат мотори и щото не могат им напрявят почти нищо....
ам може да си ги бъскате,няма проблеми....
а за тфа че минават отпред на сфетофара(И АЗ ГО ПРАВЯ) не е проблем....
мотора тръгва по бързо от колата(тфа не е някой валяк) и не забавя с нищо движението.... друг е въпроса.. ся,бяй Ганя го е яд,.. "еехх мааму стара,тоя ся къде се вре,а аз дремя 7 кола и пак ще ме фане червеното" ... докато това мислене не се промени... бития бит е.. банална фраза..
амин.. поздрави'
-
- Новак
Не знам кой как е карал но бащата е бил там и ми спомена че моториста се е изрязал много мощно на светофара като е светнало зелено , а от светофара до мястото на удара има поне 300 метра ......
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
да и??kaspara_stz написа:Не знам кой как е карал но бащата е бил там и ми спомена че моториста се е изрязал много мощно на светофара като е светнало зелено , а от светофара до мястото на удара има поне 300 метра ......
разбрахме че той е виновен заради скоростта...
- Roshavv
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
nasenceto написа:Следователно имате и доста такива приятели. Всяка дума изкометирана, ако ще и на автобусна спирка докато чакаш градски транспорт по някоя тема, така или иначе намира отражение в живота и по някакъв начин променя нещата.

както на всякъде и във всичко....
много ни е бавна еволюцията.. толкова време са ни натискали нон-стоп паузата,че.....

AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
-
- Потребител
Колега, съфорумец. В белите страни това, което повечето мотористи го правят тук няма как да стане. Там чинно си се нареждат след автомобилите, а не между първите две коли и ... газ, колкото може. Мисленето няма как да се промени, поради щото и той е участник в движението точно, колкото съм и аз. Което автоматично значи, че това не му дава право да претендира да е пръв на светофара, или бъркам? Това, че моторът му вдигал 300, и ускорявал до 100 за 3 секунди не му дава предимство пред никого, да знаеш. Все едно ти ако си 150 кила да се наредиш пред всички на опашката в магазина щото са мършави баби и дядовци на по 100 години, то не че е невъзможно де, но...Roshavv написа:
-
- Старо куче медалист
Явно не си карал в Италия или Испания.Няма моторист или скутер който да не се навре най-отпред.Плюс това нали това е предимството на мотора.Разликата е че там мотора се приема като средство за придвижване ,а не като гъзария.naslonamakarona написа:Колега, съфорумец. В белите страни това, което повечето мотористи го правят тук няма как да стане. Там чинно си се нареждат след автомобилите, а не между първите две коли и ... газ, колкото може. Мисленето няма как да се промени, поради щото и той е участник в движението точно, колкото съм и аз. Което автоматично значи, че това не му дава право да претендира да е пръв на светофара, или бъркам? Това, че моторът му вдигал 300, и ускорявал до 100 за 3 секунди не му дава предимство пред никого, да знаеш. Все едно ти ако си 150 кила да се наредиш пред всички на опашката в магазина щото са мършави баби и дядовци на по 100 години, то не че е невъзможно де, но...Roshavv написа:
- Roshavv
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
nike718 написа:Явно не си карал в Италия или Испания.Няма моторист или скутер който да не се навре най-отпред.Плюс това нали това е предимството на мотора.Разликата е че там мотора се приема като средство за придвижване ,а не като гъзария.naslonamakarona написа:Колега, съфорумец. В белите страни това, което повечето мотористи го правят тук няма как да стане. Там чинно си се нареждат след автомобилите, а не между първите две коли и ... газ, колкото може. Мисленето няма как да се промени, поради щото и той е участник в движението точно, колкото съм и аз. Което автоматично значи, че това не му дава право да претендира да е пръв на светофара, или бъркам? Това, че моторът му вдигал 300, и ускорявал до 100 за 3 секунди не му дава предимство пред никого, да знаеш. Все едно ти ако си 150 кила да се наредиш пред всички на опашката в магазина щото са мършави баби и дядовци на по 100 години, то не че е невъзможно де, но...Roshavv написа:

AIRBRUSH PAINTING
-
- Потребител
Нямах предвид страни, където живеят подобни на братята от Лозенец, ама нищоnike718 написа:
Явно не си карал в Италия или Испания.Няма моторист или скутер който да не се навре най-отпред.Плюс това нали това е предимството на мотора.Разликата е че там мотора се приема като средство за придвижване ,а не като гъзария.

Моите уважения към колегите мотористи, но смятам, че не е нормално мотор да се движи с 200 км/ч в населено място

- besniaa
- Старо куче медалист
Днес един такъв караше в насрещото , определено не спазвайки ограниченията.. Уубаво, аз успях да се отместя в последния момент, ама турските тирове може и да не могат и после пак ще си пишем.... Ако човек е с нормална кола - може и да го убият идиотите... Не ми е тъжно за такива сякаш...
пс. Отпред-отзад на светофара, май има някакви правила
Щото както има предимство в бързината, така предимството пада пред няколко тонния камион...
пс. Отпред-отзад на светофара, май има някакви правила

Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- realprofesora
- Старо куче медалист
Oнзи ден карах едно БМВ 165коня от Пловдив до тука, е ще ме съжалявате ма не свалих от под 170.
Бедните да го духат.
Аре пази се ве кавал. Ей цървул къде си тръгнал ве...нещастник.
Та и тея с моторите -да карат яко докат умрат.
Бедните да го духат.

Popopopopo
- Roshavv
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
ееЕЕЕЕЕееееее......realprofesora написа: Та и тея с моторите -да карат яко докат умрат.
AIRBRUSH PAINTING
-
- Потребител
На магистралата е съвсем другоrealprofesora написа:Oнзи ден карах едно БМВ 165коня от Пловдив до тука, е ще ме съжалявате ма не свалих от под 170.
Бедните да го духат.![]()
![]()
![]()
![]()
Аре пази се ве кавал. Ей цървул къде си тръгнал ве...нещастник.

Там и аз се отпускам доколкото позволява старата бабичка

-
- Потребител
Тъжната истина според мен е че всички в някаква степен се явяваме нарушители...Няма такъв, дето да спазва правилника на 100% постоянно.
Когато загинат хора, и то по такъв нелеп начин, най-много страдат техните семейства и близки, каквото и да си пишем ние тука.
Нека бъдем по-толерантни на пътя. Заради нас самите и заради другите.
Когато загинат хора, и то по такъв нелеп начин, най-много страдат техните семейства и близки, каквото и да си пишем ние тука.
Нека бъдем по-толерантни на пътя. Заради нас самите и заради другите.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Хубаво е за да няма подобни инциденти всеки да спазва правилника за движение по пътищата...
"There is no 'patch' for stupidity."