Къде да търся дърводелска фирма

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Mendeleev
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Къде да търся дърводелска фирма

Мнение от Mendeleev »

Трябва ми дърводелска фирма, която да изработи една плоскост от ПДЧ (с кантове) по размери, с дупки и след това да монтира тази плоскост у нас към таблата на леглото. Знаете ли коя фирма би ми свършила работа?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Къде да търся дърводелска фирма

Мнение от sawo »

0889423913 - Иван
Човека има цех в Богомилово от ляво до затворената бензиностанция, направи ми цяло легло на повече от прилична цена, дойде на място да го монтира и т.н. На съседа е правил шкафчета и други неща, и двамата сме доволни.
Аватар
Mendeleev
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Mendeleev »

Благодаря!
Аватар
Mendeleev
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Mendeleev »

sawo написа:0889423913 - Иван
Човека има цех в Богомилово от ляво до затворената бензиностанция, направи ми цяло легло на повече от прилична цена, дойде на място да го монтира и т.н. На съседа е правил шкафчета и други неща, и двамата сме доволни.
Гооолямо благодарско Sawo! Тази вечер ще се спи на обновената ми спалня. Пича за един ден ми ремонтира спалнята и цената беше според очакванията за голямото ремонтиране.
Все повече се убеждавам, че има смисъл от тези форуми, от добросъвестни съграждани и майстори, които искат да свършат работа, а не на всяка цена да ти вземат парите!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Така е - човека определено освен, че си разбира от работата държи и на качество и коректност. На мен също ми прави спалня по мой дизайн - направих му един CAD модел, показах му го, той освен че я направи точно както беше показано, я подсили допълнително без да вдига цената. Спомням си монтирахме я към 10 през нощта, защото държеше да си спази срока, оказа се, че таблата стърчи твърде много защото не бях преценил, че спалнята ще стои в ъгъла на стаята, натоварихме обратно спалнята в колата, обратно в цеха, преправи я, върнахме се и я монтирахме като за цялото това разкарване и допълнителния труд не ми взе никакви пари. Така че, смисъл да попиташ винаги има, понеже всякакви майстори има вече не се знае на кого ще попаднеш...
Публикувай отговор