http://fakti.bg/imoti/41589-bez-promana ... ess_denied
Царя не в Конституция ами в Комунистическия манифест ще се закълне само и само да си върне имотите.Боли го гъзъ за българския народ.Нищо добро не видяхме от него.
Какво прави един народ силен? Традиция и постоянство! Един Народ, една Вяра, един Цар!
Кое от тия имаме ние?! Нищо свято и не оплюто не оставяме. Ей за това ще се влачим по корем винаги...
За имотите на Негово Величество. Не вярвам някой от вас да се е ровил в проблема надълбоко-запознати сте общо-взето от агент Димитър, оня учиндолски простак Станислава Трифонова и подобни, нали?!
Айде някой от вас, дето са му върнали и една барака на село от дядо му, пръв да хвърли камък. А?
Има някакъв резон в това, да се върне монархията, доста проблеми биха се решили по този начин. Но не мисля, че Симеон би могъл да я олицетворява, вече сам се отказа, а и предостатъчно се компрометира, не само с имотите, те всъщност са тънката червена нишка, която определи пребиваването му на българска земя. Но има и много други неща, като криминалната приватизация на БТК и ЕРП, например. Също така, за мен си остана пълна загадка, защо влезе в тази безпринципна тройна коалиция, единственото което обяснява нещата, е запазване на вече придобитите имоти, и имунитет срещу евентуално съдебно преследване. Не, че някой ще го преследва, ама така, да си върже гащите, все пак. И ако той е съзнавал, че това е напълно безпринципна коалиция, от самото и начало, защо тогава не я напусна овреме? Ето, това беше нещото, което го довърши като политик, че дори и като цар!
Пожарогаситела го каза(аз лично не вярвам, че това е негово прозрение-просто повтаря кво е чул от по-умните около него)-кофти материал. Истина е! Кофти материал сме. Чалга, бардаци, тъпа нахална селения-е, кво да се прави, това сме си.
Тройната коалиция-може би забравяте, че това беше Вотът!, е с кого да работи Н.В.?
Bul-Dog написа:Пожарогаситела го каза(аз лично не вярвам, че това е негово прозрение-просто повтаря кво е чул от по-умните около него)-кофти материал. Истина е! Кофти материал сме. Чалга, бардаци, тъпа нахална селения-е, кво да се прави, това сме си.
Тройната коалиция-може би забравяте, че това беше Вотът!, е с кого да работи Н.В.?
Вотът беше дал първото място на БСП, защо трябва Кобурга да работи с тях? Те да си му мислят, ако не могат да се справят - нови избори! А и да припомним ли, как самия Симеон страстно се кълнеше предизборно, че в никакъв случай няма да се коалира с БСП? Да припомним ли, че още в първото си правителство, той имаше за двама министри хора от БСП? Означава ли това, че той винаги е бил в топла връзка с партията-майка? Кой лансира, и даде летящ старт в политиката на недоразумението ББ, прекрасно знаейки, че е с криминално минало? А може би, точно затова, знам ли? Не сме чак толкова късопаметни, някои неща се помнят...