Да си платиш с кеф данъка ?

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Публикувай отговор
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Да си платиш с кеф данъка ?

Мнение от Princo »

Онзи ден на връщане от работа нацелих кофти дупка,в улицата на складовете с около 60 км/ч.Резултата - задната джанта на снимката,гумата тоталка,предна дясна джанта и тя крива,но гумата не можа да се спука,окачването от дясната страна сменено преди 8 месеца се разтропа пак.На печелившите честито. :cheers: Сега 2 лети отпред,2 железни с зимни гуми отзад,щото пари за изправяне и гума точно сега няма. :spank:

Изображение
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Да си платиш с кеф данъка ?

Мнение от admin »

Можеш да водиш дело и общината ще ти покрие разходите. В софия е много модерно да съдят общината за такива неща.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Само дето първо трябва да дойдат и да ти напишат акт и после да ги съдиш :)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Водача е длъжен избирайки скоростта си да се съобразява с конкретните пътни условия , а именно: бля, бля, бля бля ...и неравности по пътната настилка, друг е въпроса, че дупките не са обозначени..Ай честито.
То на магистралата каква дупка избегнах наскоро...не ти е работа- полвинта Корса щеше да влезе вътре. :lol:
Popopopopo
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Мдааа, на магистралата между тунела и Пазарджик като пътуваш от София към Стара Загора има страхотни ями. Най-голямата, която съм забелязвала е на мост и в лентата за изпреварване...
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Тази джанта я закарай на близнаците в Дълбоки, ще ти я направят като "нова" и не вземат много. А отностно дупката... много си е "готина" :twisted: ... поне по 2 пъти на ден минавам от там и се оглеждам като за "световно"....
P.S.Сам си си виновен... ако бе карал със сто, нямаше да има време гумата да пропадне в дупката и да изкривиш джантата.... :lol: /казвам го от личен опит :cheers: /.
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
3AgHuK
Потребител
Потребител

Мнение от 3AgHuK »

Matrix_man написа: P.S.Сам си си виновен... ако бе карал със сто, нямаше да има време гумата да пропадне в дупката и да изкривиш джантата.... :lol: /казвам го от личен опит :cheers: /.
Даа през дупките се минава с 5 или със 105 :mrgreen:
Изображение
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Matrix_man написа:Тази джанта я закарай на близнаците в Дълбоки, ще ти я направят като "нова" и не вземат много. А отностно дупката... много си е "готина" :twisted: ... поне по 2 пъти на ден минавам от там и се оглеждам като за "световно"....
P.S.Сам си си виновен... ако бе карал със сто, нямаше да има време гумата да пропадне в дупката и да изкривиш джантата.... :lol: /казвам го от личен опит :cheers: /.
За тва най-много ме е яд,щото винаги на тая улица карам 80-90 в лявото платно,ама колегата каза вози ме бавно поне един път и айде ... :mrgreen:
Днес като свалих и предната джанта се оказа,че предната гума има балон,предната джанта крива и сцепена.Ей така,да е пълна картинката. :spank:
We get a little crazy,
We are a little,
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

3AgHuK написа:
Matrix_man написа: P.S.Сам си си виновен... ако бе карал със сто, нямаше да има време гумата да пропадне в дупката и да изкривиш джантата.... :lol: /казвам го от личен опит :cheers: /.
Даа през дупките се минава с 5 или със 105 :mrgreen:
+1
Мен много ме дразнят как намлят на жп - релсите до складовете. Като минеш бавно и ще се разглбиш. Ако минеш с над 40 - все едно ги няма.
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Princo написа: За тва най-много ме е яд,щото винаги на тая улица карам 80-90 в лявото платно,ама колегата каза вози ме бавно поне един път и айде ... :mrgreen:
Днес като свалих и предната джанта се оказа,че предната гума има балон,предната джанта крива и сцепена.Ей така,да е пълна картинката. :spank:
Днес я гледам тази дупка пълна с пясък... твое дело ли е? :roll:

Няма да забравя, как преди около 2 години по пътя Тополовград - Маца с не повече от 50 км/ч, така изправих и двете джанти от дясната страна на служебното Кангоо, че спаднаха... Добре, че имах чук и помпа... та се прибрахме с колегата след "малко" ремонт. Има ли дупки - само газ...
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Matrix_man написа:
Princo написа: За тва най-много ме е яд,щото винаги на тая улица карам 80-90 в лявото платно,ама колегата каза вози ме бавно поне един път и айде ... :mrgreen:
Днес я гледам тази дупка пълна с пясък... твое дело ли е? :roll:

Няма да забравя, как преди около 2 години по пътя Тополовград - Маца с не повече от 50 км/ч, така изправих и двете джанти от дясната страна на служебното Кангоо, че спаднаха... Добре, че имах чук и помпа... та се прибрахме с колегата след "малко" ремонт. Има ли дупки - само газ...
Мне,не съм я запълнил аз,но днес след работа като минах видях,че е запълнена.Още като спуках гума,някой от близките обекти сложи 2 коша до дупката.След 15 мин. някой ги беше преместил пак обратно.
We get a little crazy,
We are a little,
Публикувай отговор