Даа през дупките се минава с 5 или със 105Matrix_man написа: P.S.Сам си си виновен... ако бе карал със сто, нямаше да има време гумата да пропадне в дупката и да изкривиш джантата..../казвам го от личен опит
/.
За тва най-много ме е яд,щото винаги на тая улица карам 80-90 в лявото платно,ама колегата каза вози ме бавно поне един път и айде ...Matrix_man написа:Тази джанта я закарай на близнаците в Дълбоки, ще ти я направят като "нова" и не вземат много. А отностно дупката... много си е "готина"... поне по 2 пъти на ден минавам от там и се оглеждам като за "световно"....
P.S.Сам си си виновен... ако бе карал със сто, нямаше да има време гумата да пропадне в дупката и да изкривиш джантата..../казвам го от личен опит
/.
+13AgHuK написа:Даа през дупките се минава с 5 или със 105Matrix_man написа: P.S.Сам си си виновен... ако бе карал със сто, нямаше да има време гумата да пропадне в дупката и да изкривиш джантата..../казвам го от личен опит
/.
Днес я гледам тази дупка пълна с пясък... твое дело ли е?Princo написа: За тва най-много ме е яд,щото винаги на тая улица карам 80-90 в лявото платно,ама колегата каза вози ме бавно поне един път и айде ...![]()
Днес като свалих и предната джанта се оказа,че предната гума има балон,предната джанта крива и сцепена.Ей така,да е пълна картинката.
Мне,не съм я запълнил аз,но днес след работа като минах видях,че е запълнена.Още като спуках гума,някой от близките обекти сложи 2 коша до дупката.След 15 мин. някой ги беше преместил пак обратно.Matrix_man написа:Днес я гледам тази дупка пълна с пясък... твое дело ли е?Princo написа: За тва най-много ме е яд,щото винаги на тая улица карам 80-90 в лявото платно,ама колегата каза вози ме бавно поне един път и айде ...![]()
Днес като свалих и предната джанта се оказа,че предната гума има балон,предната джанта крива и сцепена.Ей така,да е пълна картинката.![]()
Няма да забравя, как преди около 2 години по пътя Тополовград - Маца с не повече от 50 км/ч, така изправих и двете джанти от дясната страна на служебното Кангоо, че спаднаха... Добре, че имах чук и помпа... та се прибрахме с колегата след "малко" ремонт. Има ли дупки - само газ...