Паркиране в Пловдив

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Публикувай отговор
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Паркиране в Пловдив

Мнение от zvezda »

В събота мисля да се разходя до Пловдив, но нямам представа как стои въпросът с паркирането по центъра.
Може ли да ме насочите къде мога да се паркирам, може и платено (за предпочитане до левче на час, че сигурно ще стоя поне 3-4 часа)). Имайте предвид, че не познавам много града. Знам къде са гарата, пощата и още 1-2 неща. Разбира се, сега ще ползвам и бгмапс, но идеята ми е да не е много сложно за намиране.
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Паркиране в Пловдив

Мнение от fantamaniaka »

мога да ти предложа много места но всичко зависи къде ще отиваш.
Не се занимавай с сложни маршрути и тн..
Места за паркиране има много.Отиваш на мястото където ще ходиш и със сигурност в близост ще видиш къде другите паркират.
Центъра е много обширно понятие :)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Въпросът е да не направя някоя грешка и да изгърмя я с паяк, я със скоба, я с нещо друго неприятно. :)
Иначе всичко в близост до пешеходната зона по центъра ме устройва (пощата и на север от нея).

Предполагам, че и на място няма да е много сложно да се намери, но предпочитам да съм подготвена преди да тръгна. :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

В уличката зад библиотеката (дето е свършва почти на Тримонциум. Ако намериш места, ти си човека. Винаги там оставям колата от много години. Дори съм спал в трабантче на нея преди доста години :lol: :lol:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз моята я оставям на паркинг, малко преди да влезнеш под моста се отклонява пътя на дясно за тунела и там веднага в дясно има паркинг платен и май някаква католическа църква имаше в района.

Карта

Жълтия път от горе.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

admin, http://www.bgmaps.com/link/FB8AEA0B293D ... A6BF6D901C това ли?
И какви пари е, помниш ли?

nasenceto, за Иван Вазов ли говориш? :)

Иначе благодаря на всички за инфото. Ако някой има и други предложения, слушам. :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

За "Велико Търново" - съседната, успоредна на "Иван Вазов" от северна страна. Тя всъщност е края на парка. Има оформени няколко малко паркингчета. Аз винаги пробвам най-вътрешното. То е залепено за площада, ама е скрито от едни храсти. На гърба на Военния клуб се пада.
samoaz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от samoaz »

Отиваш до п-д Понеделник пазар има ограден триъгълен паркинг. Малко нагоре и вдясно на картата от предния пост. Събота и неделя е безплатен. Извън него мисля че колите ги вдигат. Ако там няма места до светофара на църквата има една градинка където можеш да спреш точно до един голям изкоп.
На Иван Възов също мисля че е безплатно паркирането събота и неделя, но не съм 100% сигурен.
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Благодаря. :)
Публикувай отговор