Интересно ми е дали някой от форума се е докопал до тая игра. И ако има такива хора, правя тази тема за споделяне на впечатления, а и може някоя игричка да си спретнем заедно.
Малко по-подробно за играта. Направена е от създателите на Dota, така известният сценарии от WC3. Идеята й е да се отдели дотата като самостоятелна игра, като погледнато в общ план няма много различно в гейм плея, обаче самата игра в детайли е много по изпипана. По горе съм дал линк към европейският сървър, така че ако има желаещи може да поразгледат и да тестват.
Като за начало се влиза в сайта и си правиш акаунт. Играта е безплатна като цяло, може да се купуват някой екстри, но те не са задължителни и като цяло може и без тях. Аз лично играя от година вече и не съм вложил никакви пари

Предлагам на всички фенове на дота, които искат да разнообразят да пробват игричката. Не печеля нищо от това, че пиша тука, най- много някой за отборна игра. Очаквам коментари и мнения и ще се радвам да помогна или отговоря, ако има въпроси, на всеки който е заинтересуван