Протестно анти-хомо шествие се проведе и в Стара Загора
- Nakito
- Потребител
Протестно анти-хомо шествие се проведе и в Стара Загора след организираното в София, съобщи Радио Стара Загора.
Около 35 човека от старозагорското Сдружение „Вярност" и местните организации на ВМРО и Атака се събраха в парк „Алана", за да изразят несъгласието си с организирания този следобед в София гей-парад.
Не желаем да ни се натрапват ненормални неща като хомосексуализма, изтъкна Станислав Илиев, председател на Сдружение „Вярност".
С плакати и транспаранти с надписи против хомосексуализма, протестиращите преминаха през пешеходната зона на бул. „Цар Симеон Велики" от парк „Алана" до площада пред Общината.
Участните там прочетоха писмо от старозагорския митрополит Галактион, в което владиката изразява подкрепата си и благославя проведеното шествие.
http://news.ibox.bg/news/id_527534105
Протестно анти-хомо шествие се проведе и в Стара Загора след организираното в София, съобщи Радио Стара Загора.
Около 35 човека от старозагорското Сдружение „Вярност" и местните организации на ВМРО и Атака се събраха в парк „Алана", за да изразят несъгласието си с организирания този следобед в София гей-парад.
Не желаем да ни се натрапват ненормални неща като хомосексуализма, изтъкна Станислав Илиев, председател на Сдружение „Вярност".
С плакати и транспаранти с надписи против хомосексуализма, протестиращите преминаха през пешеходната зона на бул. „Цар Симеон Велики" от парк „Алана" до площада пред Общината.
Участните там прочетоха писмо от старозагорския митрополит Галактион, в което владиката изразява подкрепата си и благославя проведеното шествие.
http://news.ibox.bg/news/id_527534105
There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
- nasenceto
- келеш
Re: Протестно анти-хомо шествие се проведе и в Стара Загора
Тамън толкоз бяха. И аз ги броих. 35 човека в черно (в нечовешката жега
) и 10-на полицаи. Да им се чудиш на ентусиазма.

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Насе, ний носещите черно да мрем ли ве?
Тез хора правилно протестират, щот бавно и полека се насаждат едни гнусотии-ум да ти зайди.
Най-напред парадираха педалите, да се покажели, че са нормални и да ги приемело обществото. После обаче си показаха рогцата извратеняците недни-бракове да сключвали, хубаво, ама и деца да осиновяват...е, айде няма нужда!
Тез хора правилно протестират, щот бавно и полека се насаждат едни гнусотии-ум да ти зайди.
Най-напред парадираха педалите, да се покажели, че са нормални и да ги приемело обществото. После обаче си показаха рогцата извратеняците недни-бракове да сключвали, хубаво, ама и деца да осиновяват...е, айде няма нужда!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nasenceto
- келеш
Не, просто ми е малко смешно в най-голямата жега да се облечеш като поп. Относно гей-парада... не ми се започва тоя спор. Всеки да прави квото си иска. В свободна държава живеем. Едни хора излизат да си направят веселото и веднага един други... хейтъри е думата (за по удачна не се сещам) отиват да има развалят веселбата. Да си гей не е болест, зараза или нещо друго. Просто се раждаш такъв. С нашия балкански манталите малко трудно ще го осмислим. Преди като правеха Берлинския парад, всички много му се кефехме. Че и готина музика се лееше. Ма ся като стан у нас, решихме да се правим на по-светци от папата. Я...че и за църквата се сетих...онея дето учеха на любов към ближния и смирение, сега са най-големите хейтъриnasenceto написа:Тамън толкоз бяха. И аз ги броих. 35 човека в черно (в нечовешката жега) и 10-на полицаи. Да им се чудиш на ентусиазма.

Викаш да не осиновяват деца а? Ми все си мисля, че една гей-двойка би била доста по грижовна към едно дете, в сравение с много от истинските им родители, особено виждайки кви идиоти има наоколо. Бе... остай се.... гей-мей... кво ти пука. Всеки да се радва на живота както може. Нека не се бъркаме на другите в намирането на лично щастие. Хората им са празнува - да празнуват. По добре усмихнати физионии в шарено, от колкот намусени и агресивни хейтъри в черно.
PS: Пак се разписах, уж нямаше да изпадам в спорове... що си отварям устата, като ся пак ще стане една....
Последно промяна от nasenceto на Съб Юни 30, 2012 22:47 pm, променено общо 1 път.
-
- Потребител
Защо им е да правят парад тогава? Не могат ли да са си гейове някак си тихо и спокойно както другите хора по света.nasenceto написа:Не, просто ми е малко смешно в най-голямата жега да се облечеш като поп. Относно гей-парада... не ми се започва тоя спор. Всеки да прави квото си иска. В свободна държава живеем. Едни хора излизат да си направят веселото и веднага един други... хейтъри е думата (за по удачна не се сещам) отиват да има развалят веселбата. Да си гей не е болест, зараза или нещо друго. Просто се раждаш такъв. С нашия балкански манталите малко трудно ще го осмислим. Преди като правеха Берлинския парад, всички много му се кефехме. Че и готина музика се лееше. Ма ся като стан у нас, решихме да се правим на по-светци от папата. Я...че и за църквата се сетих...онея дето учеха на любов към ближния и смирение, сега са най-големите хейтъриnasenceto написа:Тамън толкоз бяха. И аз ги броих. 35 човека в черно (в нечовешката жега) и 10-на полицаи. Да им се чудиш на ентусиазма.
![]()
![]()
Бе голям смях са криворазбраните ни идеали за семейни ценности.
Викаш да не осиновяват деца а? Ми все си мисля, че една гей-двойка би била доста по грижовна към едно дете, в сравение с много от истинските им родители, особено виждайки кви идиоти има наоколо. Бе... остай се.... гей-мей... кво ти пука. Всеки да се радва на живота както може. Нека не се бъркаме на другите в намирането на лично щастие. Хората им са празнува - да празнуват. По добре усмихнати физионии в шарено, от колкот намусени и агресивни хейтъри в черно.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Тези нормални ли са?
Това нещо би ли могло да отгледа и възпита дете?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- nasenceto
- келеш
Веселят се хората. Що? Проблем ли е някой да си прави купона?
- nasenceto
- келеш
Тва нещо се нарича травестит и се облича така или да си прави весело или да изкара някой лев (като онея от цирка). Смяташ ли, че така е в нормалния си живот. Явно тотално не ги разбираш и от там идва недоумението ти. Не че аз ги разбирам напълно (особено в крайните им форми), ама докато не ми пречат, няма нищо против тях.Bul-Dog написа:Тези нормални ли са?
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Къв купон бе? Ти имаш синове, нали? Би ли искал нещо такова да се домогне до тях?nasenceto написа:Веселят се хората. Що? Проблем ли е някой да си прави купона?
Това са хора поддали се на порока-извратеняци. За тях няма купон-всяка мисъл им минава през гъза.

- nasenceto
- келеш
Bul-Dog написа:Къв купон бе? Ти имаш синове, нали? Би ли искал нещо такова да се домогне до тях?nasenceto написа:Веселят се хората. Що? Проблем ли е някой да си прави купона?
Това са хора поддали се на порока-извратеняци. За тях няма купон-всяка мисъл им минава през гъза.

Такъв огромен брой от съвременна култура е изградено от гей обществото. Може би не харесваш Фреди Меркюри ли?
- nasenceto
- келеш
Ето един итересен списък на известните гейове в историята:
http://www.ranker.com/list/famous-gay-m ... nd-lesbian
Не знаех, че Да Винчи е бил също от другия бряг. Лично за мен един от най-гениалните хора живели някога. Ако следваха твоята логика, до ся да го бяха "излекували" ...
Ето и един по съкратен вариант:
http://www.lambda.org/famous.htm
Александър Велики, Аристотел, Юлий Цезар, Сократ, Оскар Уайлд, Рузвелт, Микеланджело, Мария Антоанета, Хувър.... все едни изроди ти казвам...
http://www.ranker.com/list/famous-gay-m ... nd-lesbian
Не знаех, че Да Винчи е бил също от другия бряг. Лично за мен един от най-гениалните хора живели някога. Ако следваха твоята логика, до ся да го бяха "излекували" ...
Ето и един по съкратен вариант:
http://www.lambda.org/famous.htm
Александър Велики, Аристотел, Юлий Цезар, Сократ, Оскар Уайлд, Рузвелт, Микеланджело, Мария Антоанета, Хувър.... все едни изроди ти казвам...

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Точно тъй! Това не ме засяга, докато не започнат да ми го рекламират. Някой по-горе беше писал, като са нормални, за кво са им тез паради? Кво парадират?
Не, няма никаква нужда да го предлагат като норма. Нещо, което е толкова противоестествено и ненормално.
Направили списък колко били известните педерунгели-що не направят на педофилите, спинозните. Ай сиктир-некрофили гадни!
Не, няма никаква нужда да го предлагат като норма. Нещо, което е толкова противоестествено и ненормално.
Направили списък колко били известните педерунгели-що не направят на педофилите, спинозните. Ай сиктир-некрофили гадни!
- nasenceto
- келеш
Бъркаш компотите с компютрите. Педофили и спинозни са едни съвсеееем други неща.Bul-Dog написа:Точно тъй! Това не ме засяга, докато не започнат да ми го рекламират. Някой по-горе беше писал, като са нормални, за кво са им тез паради? Кво парадират?
Казваш "противоестествени", ама си в грешка. Само за пример да ти дам, че при морските свинчета хомосексулаността достига над 30%. Делфините, коите се водят едни от най интелигентните създания - 18% и още много в тоя ред на мисли.
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals
Не знам кое е ненормално. Що приемаш обратните като изроди. Приеми ги като различни. Една подправка на закостенелото милсне. Точно различния начин на мислене тика човечеството към откривателството и промяната. Ако всички бяхме коне с капаци и мислихме по един начин, още щяхме да висим по дърветата.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Абсолютно поддържам братските руски и сръбски народи в борбата им срещу развратеняците!
http://budiveren.com/index.php?option=c ... atest-news
- Princo
- Старо куче медалист
Един шофьор карал ТИР по шосето. По едно
време го спира мъж,
целия в жълто.
- Кой пък си ти? - пита изненадан шофьора - що си целия в
жълто?
- Ами... аз съм жълтия пед*раст - с нежен глас заговяря
стопаджията - отивам на Конференцията на хомосексуалистите в Пловдив.
- Хайде, качвай се.
След около половин час друг стопаджия маха с ръка, този път
целия в червено.
- Ти пък кой си?
- Ами, аз - отново с нежен глас заговаря стопаджията - съм
червения пед*раст, и отивам...
- Да, да, на конференцията на хомосексуалистите. Качвай се.
След малко на ТИР-а маха друг, целия в зелено.
- Ти кой си?
- Аз съм зеления пед*раст...
- Да,да за конференцията. Качвай се.
След още половн час друг маха на ТИР-а, целия в синьо.
Отегчен, шофьора казва:
- Да, да, знам! Ти си синия пед*раст и отиваш на
конференцията... Качвай се.
А човекът сърдито казва:
- Я ти си дай книжката, пък ще видим кой пед*раст ...
Да си стоят в къщи,тихичко и кротичко,не ги искам навънка по кафетата,да ги гледам как се натискат.
Тва Азис,е*а м*мата на всичко в тая държава.
време го спира мъж,
целия в жълто.
- Кой пък си ти? - пита изненадан шофьора - що си целия в
жълто?
- Ами... аз съм жълтия пед*раст - с нежен глас заговяря
стопаджията - отивам на Конференцията на хомосексуалистите в Пловдив.
- Хайде, качвай се.
След около половин час друг стопаджия маха с ръка, този път
целия в червено.
- Ти пък кой си?
- Ами, аз - отново с нежен глас заговаря стопаджията - съм
червения пед*раст, и отивам...
- Да, да, на конференцията на хомосексуалистите. Качвай се.
След малко на ТИР-а маха друг, целия в зелено.
- Ти кой си?
- Аз съм зеления пед*раст...
- Да,да за конференцията. Качвай се.
След още половн час друг маха на ТИР-а, целия в синьо.
Отегчен, шофьора казва:
- Да, да, знам! Ти си синия пед*раст и отиваш на
конференцията... Качвай се.
А човекът сърдито казва:
- Я ти си дай книжката, пък ще видим кой пед*раст ...
Да си стоят в къщи,тихичко и кротичко,не ги искам навънка по кафетата,да ги гледам как се натискат.

Тва Азис,е*а м*мата на всичко в тая държава.

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...