Според вас необходимо ли е това или на общината просто и трябва пари
Разширяват "Зелената зона" в Стара Загора
-
GLS
- Потребител

Разширяват "Зелената зона" в Стара Загора
http://novini.stara-zagora.org/%D1%80%D ... 31856.html
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Re: Разширяват "Зелената зона" в Стара Загора
Мен ми обяснете кой шопар от общината е решил че пред първа поликлиника трябва да е зелена зона? Не съм ходил от известно време на болницата да...ама днес спирам за 10 минути и бам скоба!
Та ми е въпроса от кога е това, и кой шопар от общината трябва да пребия като мръсната свиня която е заради това гениално хрумване? Това е болница мамка му...ако детето ми е много зле първо ще мисля за него, не за тъпата община.
Та ми е въпроса от кога е това, и кой шопар от общината трябва да пребия като мръсната свиня която е заради това гениално хрумване? Това е болница мамка му...ако детето ми е много зле първо ще мисля за него, не за тъпата община.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Дам, на истина има доста глупави решения за зелената зона и това е едно от тях. Единия от шофьорите на този бъркас съм го засичал да спира с личния си автомобил, един бял голф на служебния паркинг на пожарната. Вземат си подобни решения, защото най - вероятно както се носят слуховете от тях нищо не зависи, ами един човек решава нещата и може би се опитват да показват мускули 
"There is no 'patch' for stupidity."
- zvezda
- Потребител

O.o
Ми дайте целия град да направим зелена зона...
А какво значи "на запад до "Тодор Стоянович""? Предполагам включва и Царя и прочее, ама не става ясно от статията.
Ми дайте целия град да направим зелена зона...
А какво значи "на запад до "Тодор Стоянович""? Предполагам включва и Царя и прочее, ама не става ясно от статията.
-
joro88
- Новак

Накрая и на мач на Берое да отиде човек и ще е зона сигурно, кой акъл ги мисли тия работи не знам...