Discovery или Близалките

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Re: Discovery или Близалките

Мнение от PTS »

Бащата много лошо го излъгаха да подпише с тях... Единствените програми, които гледам аз са Дискавъри и National Geographic, сега като едното го няма могат да забравят, че ще сме на тях. Октомври изтича договора и чао.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

И ние сме мислили да се махнем от тях, но ни идват много изгодно пакетните им цени за цифрова+интернет(реално от интернета им досега съм нямал оплаквания), както и това че в цената влиза аналогова за колкото си искаш телевизори. Ако бяхме само с 1 телевизор досега да сме се преместили на Булсат например.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Що бе, аз съм с 3+1 и съм на Тракия. Заедно с нета ми идва 28 лв/м.
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

И аз съм на БСК с три приемника + оптичен интернет 94mbps и ми излиза малко над 30 лева. :)
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

На Тракия е хубаво, но нямат покритие в центъра :( Като стана дума, на Булсат интернета има ли навсякъде покритие? А иначе за всеки допълнителен приемник се плащаше по 3 лв. нали?
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

z3us написа:На Тракия е хубаво, но нямат покритие в центъра :( Като стана дума, на Булсат интернета има ли навсякъде покритие? А иначе за всеки допълнителен приемник се плащаше по 3 лв. нали?
Не навсякъде имат интернет покритие, иначе последните седмици доста са се активизирали да покриват с оптика. За допълнителен приемник взимат три лева ( такава им е последната промоция).
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

fruitcake написа: Е, айде кажи за Шер, че не издържам вече на тормоза :)
Толкова сложно ли е >>>>>> http://lmgtfy.com/?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA ... 0%B5%D1%80 :wink:
Я сега кажи защо само някои получават компенсации.
Изображение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Е, тази кака Шер я харесвам, даже баща ми я ползва от много време с Dreambox HD, но не съм запознат с жаргона :)
Не знам защо само някои получават компенсации, но моят познат е на 130 програми без да ползва нищо друго, а аз съм на 130 програми + пълен пакет HD + 50Mb нет и при мен не можело.Но аз и не съм се пазарил, тъй като спрях да гледам Дискавъри преди доста време, просто ги попитах, докато той е по-особен и може да си е изпросил бонуса :)
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

fruitcake написа:Е, тази кака Шер я харесвам, даже баща ми я ползва от много време с Dreambox HD, но не съм запознат с жаргона :)
Не знам защо само някои получават компенсации, но моят познат е на 130 програми без да ползва нищо друго, а аз съм на 130 програми + пълен пакет HD + 50Mb нет и при мен не можело.Но аз и не съм се пазарил, тъй като спрях да гледам Дискавъри преди доста време, просто ги попитах, докато той е по-особен и може да си е изпросил бонуса :)
:wink: Баща Ви е разумен човек :cheers:
Каква ще е тази фирма от която ще си прося нещо въпреки,че и плащам.Не виждам как може изобщо да стане това.
Я попитайте как са дали тези преференции на приятелят Ви.Това е интересно просто.
Изображение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Публикувай отговор