LR - Cosmetics

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
Аватар
Shtelian
Потребител
Потребител

LR - Cosmetics

Мнение от Shtelian »

Дистрибутор съм на тази марка немски продукти-споделете вашето мнение ,а за тези които още не са чували за тях могат да пишат на ЛС, ще им обясня как стоят нещата :)
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: LR - Cosmetics

Мнение от paco »

Shtelian написа:Дистрибутор съм на тази марка немски продукти-споделете вашето мнение ,а за тези които още не са чували за тях могат да пишат на ЛС, ще им обясня как стоят нещата :)
имат сайт с каталогог .поне да беше дал линк към него https://www.lrworld.com/lrweb/index.php?id=13183
искаш мнение : за мен е пълна глупост една паста за зъби дето сртува 10 лв на някакава незнайна марка не ми я хвали 8O :D и тая шурутия дето набираш дистрибутури че те да ти носят девиденти поредната измама има ли хора още да се лъжат с такива неща :?
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

paco написа:
Shtelian написа:
Дистрибутор съм на тази марка немски продукти-споделете вашето мнение ,а за тези които още не са чували за тях могат да пишат на ЛС, ще им обясня как стоят нещата

имат сайт с каталогог .поне да беше дал линк към него https://www.lrworld.com/lrweb/index.php?id=13183
искаш мнение : за мен е пълна глупост една паста за зъби дето сртува 10 лв на някакава незнайна марка не ми я хвали и тая шурутия дето набираш дистрибутури че те да ти носят девиденти поредната измама има ли хора още да се лъжат с такива неща

Първо това не е извамама, като не знаеш как стоят нещата недей да говориш глупости.Второ тази паста за зъби е много по-качаствена от тази която сигорно използваш, нищо лично.Ако не си ходил до сега на презентация утиди да ти кажат хората за какво става въпрос

Такааа :)))аз ползвам лакалут защото моя стоматолог ми я препоръча, а ти вземи ни обясни тая паста дето е 10 лв с какво е по добра от моята и защо не я продават по аптеките и въобще тая фирма ЛР дето продава козметика от ръка на ръка ,по форуми и кфета ,каква гаранция дава за продуктите си,като е толкова добра що я няма по аптеките, ако аз си купя някаква козметика от нея и се изприщя после кого датърся да трепя или да съдя , :( :(
Хайде обясни ни как стоят нещата ,може и аз да бъркам

Разгледах сайта им то голяма работа тая фирма продават хем козметика, хем супи и вафли, че и ялач за косопад
тцтцтцтцтцт не сее заяждам просто не вярвам на такива неща. иначе успех в бизнеса и начинанието
Аватар
Shtelian
Потребител
Потребител

Мнение от Shtelian »

paco написа:
paco написа:
Shtelian написа:
Дистрибутор съм на тази марка немски продукти-споделете вашето мнение ,а за тези които още не са чували за тях могат да пишат на ЛС, ще им обясня как стоят нещата

искаш мнение : за мен е пълна глупост една паста за зъби дето сртува 10 лв на някакава незнайна марка не ми я хвали и тая шурутия дето набираш дистрибутури че те да ти носят девиденти поредната измама има ли хора още да се лъжат с такива неща

Първо това не е извамама, като не знаеш как стоят нещата недей да говориш глупости.Второ тази паста за зъби е много по-качаствена от тази която сигорно използваш, нищо лично.Ако не си ходил до сега на презентация утиди да ти кажат хората за какво става въпрос

Такааа :)))аз ползвам лакалут защото моя стоматолог ми я препоръча, а ти вземи ни обясни тая паста дето е 10 лв с какво е по добра от моята и защо не я продават по аптеките и въобще тая фирма ЛР дето продава козметика от ръка на ръка ,по форуми и кфета ,каква гаранция дава за продуктите си,като е толкова добра що я няма по аптеките, ако аз си купя някаква козметика от нея и се изприщя после кого датърся да трепя или да съдя , :( :(
Хайде обясни ни как стоят нещата ,може и аз да бъркам

Разгледах сайта им то голяма работа тая фирма продават хем козметика, хем супи и вафли, че и ялач за косопад
тцтцтцтцтцт не сее заяждам просто не вярвам на такива неща. иначе успех в бизнеса и начинанието
Тази фирма е на 25години и преди близо 2 години влезе на българският пазар.Политиката на фирмата е да няма никаква реклама на продуктите, а да се разпространява само от приятел на приятел.До сега няма нито един случай в България (и не само България) някой да се обринил.Относно за пастата, тя е със сребърни частици и ти чисти зъбите перфектно.
Всички продукти се произвеждат във Ален(Германия).Питай някой твой приятел който използва тази козметика да ти кажи мнението си за тях.Аз нямам намирение да те карам да си купуваш, сам ще разбереш, но след време.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Вчера френд си взе парфюм LR cosmetics един лилав,забравих му марката:
На самото шише отдолу пише Сингапур на лепенката.
На кутията:GmbH
Има надписи по кутията и на гръцки език,там няма как да разбера какво пише.Така и не разбрах къде е произведен и през колко ръце е минал,за да стигне до него.Взе го за 40 лева 100 ml.
Нищо лично към марката и маркетинга,само ми стана интересно... :)
Dog drags - no tracks...
Аватар
Shtelian
Потребител
Потребител

Мнение от Shtelian »

didka написа:Вчера френд си взе парфюм LR cosmetics един лилав,забравих му марката:
На самото шише отдолу пише Сингапур на лепенката.
На кутията:GmbH
Има надписи по кутията и на гръцки език,там няма как да разбера какво пише.Така и не разбрах къде е произведен и през колко ръце е минал,за да стигне до него.Взе го за 40 лева 100 ml.
Нищо лично към марката и маркетинга,само ми стана интересно... :)
Значи парфюма е произведен във Германия.Защо пише на гръцки ли?-Защото най-близкия склад на LR е в Гърция ;)
и по принцип този парфюм в каталога се продава за 49.90лв. а на дистрибуторска цена е 29.90лв. :cheers:
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

паста със сребърни частици ти ей боже заняеш ли защото сум на Лкалут , защо тия абразиви в паститъе дето бях ползвал ми нарушиха емайла и стоматолога категорично ми забрани да ги ползвам

п.п. сребърни частици ............... майко милааааааа , а колкото до алоето то се използва на всякаде във козметиката

я кажи нещо за супите и за специалния елач за косопад :D :D
тоя ЛР е същия като орифлейм евтина козметика само дето цените са до небесата

няма да споря повече ,
Аватар
Shtelian
Потребител
Потребител

Мнение от Shtelian »

paco написа:паста със сребърни частици ти ей боже заняеш ли защото сум на Лкалут , защо тия абразиви в паститъе дето бях ползвал ми нарушиха емайла и стоматолога категорично ми забрани да ги ползвам

п.п. сребърни частици ............... майко милааааааа , а колкото до алоето то се използва на всякаде във козметиката

я кажи нещо за супите и за специалния елач за косопад :D :D
тоя ЛР е същия като орифлейм евтина козметика само дето цените са до небесата

няма да споря повече ,
Това за косопада не съм го пробвал че да знам дали е хубаво.

Няма да спориш щото незнаеш какво да кажеш за това ;)
kocemaca
Новак
Новак

Мнение от kocemaca »

Достатъчно е да се разровите из един-два форума и ще видите за какво иде реч. Това е страшна секта, пирамида, измамна организация и куп други, защото някой преди това се е потрудил с опитите си да го вербува, да го отблъсне тотално.Според мене самата търговска мрежа също е ПИРАМИДА , защото ти докато си купуваш от магазина , печелят всички “маймунки” по клона които освен надценка нищо не слагат на продукта ти , а само и надуват цената , ти купуваш , всички над тебе печелят , това според вас не е ли ПИРАМИДА.Всеки, който малко се е занимавал с икономоика знае, че всеки продукт си има себестойност. тя е една и съща за всяка страна, но продажната цена на всеки продукт е различна в различните страни в зависимост от стандарта на живот в самата страна. Примерно един парфюм с качеството на тези в LR е 10лв. в БГ се продава за 20лв. в германия за 40лв. Преминавайки през куп сътрудници от МЛМ той достига до Вас за 60лв. но стойността му е 10! В този бизнес се печели заради снобизма на някои "богати" българи, които искат да се изфукат че са си купили нещо на супер висока цена. За Бога приятели помислете преди да купувате от тези измамници. Направих си труда да сравня съдържанието на някои продукти на LR и съответните на друга известна козметична фирма /германска/ - съдържанието е същото, но цената на LR 'продуктите /някои от които нямат етикет или той е на гръцки?, а е произведено в Германия? ха-ха-ха/ са в пъти по-високи.
2ndf
Новак
Новак

Мнение от 2ndf »

Искам да си поръчам този лилавия парфюм (мъжки), 100ml. В каталога пише 49лв. Някой може ли да ми предложи по ниска цена, става въпрос за дистрибутор, тъй като знам, че те ползват отстъпки.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Касова бележка издаваш ли, Щелияне? Утре, като се обрина от "сребърните частици", към кого да се обърна за рекламация? Като дистрибутор имаш ли сключен договор с ЛР козметикс?
Публикувай отговор