Атентат на летище Бургас...

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Атентат на летище Бургас...

Мнение от Magas »

Спокойно хора няма нужда от ексцесий нека да говорим спокойно :)
Бъди такъв какъвто си
chamalin
Потребител
Потребител

Мнение от chamalin »

А ти психиатър посещавал ли си? Пак някви линкове с ненормалщини пускаш... Психиатъра може да ти помогне както за натрапчивите маниакални обсебващи мисли, преплетени със солидна доза конспиративни дилюзии, така и за борбата с комплекси и депресии.
Какъв ти е проблема, зададох ти простичък въпрос, дали си се тествал на гьокметър? Или просто не знаеш какво е, и почваш да ръсиш глупости, за да прикриеш невежеството си? Аз съм се тествал, ако те интересува, да, и при психиатър съм бил, по-скоро психолог, макар да не виждам съществена разлика, и няма как да не бъда, щом съм ходил казарма, нещо, което явно ти се е разминало, иначе нямаше да задаваш такъв въпрос! А иначе публикацията си е супер, който има ум, ще разбере...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Прав си, не знам какво е. Предположих, че е няква гавра. Наистина не съм служил. Предишния ми шеф не ме пусна :grin: Малко преигравам към теб напоследък, признавам. В интерес на истината, си станал доста сдържан откъм определения и културен, и дипломатичен в изказа си. Дано не е само временно явление и ще се постарая и аз да се държа културно, като се придържаме само към темата на спора.
PS: Сега ако може и да споделиш кво тва горното?
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от stivans »

Според специалитите по антитероризъм соловите изпълнения не могат да се предвидят или е много трудно.Не знаеш какво е в главата на лудия.Вижте какво се случило днес и в най-полицейскатадържава в света.Там бюджета на полицията е в пъти по-голям от целия бюджет на България и въпреки това се случват такива неща.
http://fakti.bg/krimi/44192-10-ubiti-v-kino-v-sasht
"Най-малко 14 души са загинали при стрелба в кино в САЩ. Други 39 са ранени след като мъж с противогаз на главата влязъл по време на среднощна премиерна прожекция на филма „Батман“.
Тя се излъчвала в кино в предградие на Денвър, в щата Колорадо. След стрелбата той хвърлил няколко гранати със сълзотворен газ.
Според Ен Би Си полицията е задържала подозрително лице.
Съединени Американски Щати"
Стара Загора
Публикувай отговор