Електронни цигари - питанка

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
extext
Потребител
Потребител

Електронни цигари - питанка

Мнение от extext »

Здравейте, вече се реших да пробвам това чудо на техниката, че цигарените отрови почнаха да ми писват.

Решил съм да си купя оригинална цигара/пура (150-200лв) не искам да е реплика.

Основния въпрос е течността - искам такава за която да е сигурно че не вредна от колкото трябва, демек да не е карциногенна :spank:

Към коя марка да се насоча ?

Един приятел кара с течност на Flavour art - но ми каза че не е сигурен дали може да се разчита на нея(дали няма някоя +добавка освен описаните на шишенцето).

Ще се радвам ако някой препоръча течност която да е тествана в бг лаборатория или пък някой евро сертификат за безопасност и качество.

Най много се притеснявам да не си навредя на здравето повече от колкото ако продължа с тютюневата цигара

Благодаря за вниманието :)
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Електронни цигари - питанка

Мнение от didka »

И аз ползвам тези италианските,имат си сайт,ала-бала...
Другите са китайски,полски и български(казаха ми,че са на refan в един магазин).
Пробвал съм китайските и полските и нещо не ми допаднаха като аромати и ми се стори една идея по-разредена консистенцията.
Може да си вземаш по 10 мл. И да пробваш.
Иначе скоро попаднах на това:
http://dobrioferti.com/Luksozna-elektro ... p-327.html
Същия комплект,когато купувахме на един приятел преди 15 дена беше 158 лева в магазин в Ст.Загора.
Все пак избора си е твой. :)
Относно здравословно пушене не съм се замислял вече четири месеца си пафкам без и една тютюнева да ме е подразнило да запаля.
То най-добре да не се пуши нищо,ама пусти навик...
Dog drags - no tracks...
extext
Потребител
Потребител

Мнение от extext »

Благодаря, купих си преди малко предложената от теб цигара с течност Прик Блeк, имах в кутията 3 цигари и ги хвърлих минавам изцяло на електронни.
дадох 145 за цигарите и 15лв за 20 мг. ще видим дали ще мога да свикна с нея. Пушач съм от 16 години :spank:

Виждам как преча на 3 годишния си син, и как не иска да го гушна като му мириша на циганин.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Имал си,дал си.И аз така и после видях предложението,но карай...
Иначе аз съм на макс-бленд на флаворарт.
По едно време реших да мина на вирджиния,но не ми допаднаха.
Бавно дърпай от цигарата,за да не се образува много конденз и бутончето се натиска малко с предварение :)
Dog drags - no tracks...
extext
Потребител
Потребител

Мнение от extext »

това е реплика на линка, в магазина от където купих оригинала ми обясниха че репликата лесно протичала
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Имам познат пуши такава .Много е доволен....и аз -като сме заедно мирише дори на хубаво.Разправя че можела да се пуши дори в самолет.Дали е вярно.
Popopopopo
extext
Потребител
Потребител

Мнение от extext »

уж е вярно

Вече 5 часа без истинска цигара, до сега щях да изпуша най малкото 5

Жената не може да повярва все още с какво съм се захванал
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

realprofesora написа:Имам познат пуши такава .Много е доволен....и аз -като сме заедно мирише дори на хубаво.Разправя че можела да се пуши дори в самолет.Дали е вярно.
Преди една седмица пътувах до Виена и обратно и хората си пафкаха в самолета такива. Аз също в най скоро време ще минавам на такава. За сега проблема ми е да намеря зарядно за една. Не й знам модела, но прилича на тези от снимката. Тъй тъй се тровим и с тютюневите, поне с тези можем да направим по една "душевна чи*ия" на непушачите :)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

PoSSeSSeD написа:
realprofesora написа:Имам познат пуши такава .Много е доволен....и аз -като сме заедно мирише дори на хубаво.Разправя че можела да се пуши дори в самолет.Дали е вярно.
Преди една седмица пътувах до Виена и обратно и хората си пафкаха в самолета такива. Аз също в най скоро време ще минавам на такава. За сега проблема ми е да намеря зарядно за една. Не й знам модела, но прилича на тези от снимката. Тъй тъй се тровим и с тютюневите, поне с тези можем да направим по една "душевна чи*ия" на непушачите :)
Ам на френда цигарата е като тези черните от линка и зарядното им е с накрайник МИНИ ЮСБ, като на GPS.
A майтапа е ,че понякога като трябва да тръгваме нанякъде френда вика :Чакай да си изпуша цигарата :lol: :lol: :lol:
Popopopopo
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

PoSSeSSeD написа:
Само внимавайте с ароматите. Да не се появи някой арома-терорист, напук да пуши с аромат на л@йна. :lol:
Аватар
enduro
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от enduro »

къде в стара загора продават най евтини електрони цигари от марката еГо-Т
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Брейи... ти откачи бе. Да нямаш магазин за електронни цигари?
Аватар
enduro
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от enduro »

Не търся да си закупя евтина не ти ли стана ясно от горния ми пост?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

enduro написа:Не търся да си закупя евтина не ти ли стана ясно от горния ми пост?
Oт горния и от още 6-7 във форума, кажи речи едни и същи. Толкова ли е спешна работата?
Публикувай отговор