Пастиране на стъкло

Форум за всякакви дискусии свързани с МПС
Публикувай отговор
vakatastz
Новак
Новак

Пастиране на стъкло

Мнение от vakatastz »

Здравейте, имам следния проблем - предишната собственичка на колата ми е обичала да пуска чистачките без реално да има чистачки, т.е. държачките за чистачки са надрали стъклото на колата. :D Щетите не са много големи, но не са и много малки. В една автомивка ми казаха, че могат да ми пастират стъклото, така че временно да изчезнат следите, но пак ще се появят. Та въпросът ми е има ли начин трайно да се заличат следите и как? Благодаря за вниманието! :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Пастиране на стъкло

Мнение от sawo »

Странни индивиди са жените... Предишния ми автомобил е бил каран също от жена и резултата беше точно същия, само дето не знам твоите стандарти за големи щети какви са и не мога да кажа дали съм имал точно същото ниво надиране, ама имаше една хубава арка с ширина около 3мм - питах на няколко места, питах и фирма, която възстановява автостъкла, но навсякъде ми казаха че няма как да се оправи. Проблема се реши с... ново стъкло :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Само с ново стъкло се оправя.

(Няма да забравя, бащата като купи московеца. Бях на 6 години. Той си плямпва отвън с комшиите, а аз накипрен вътре и разучавам копчалъци. В един момент се чу адското изстъргване и чистачките без пера на тях заораха по стъклото. Стария за малко да приклекне. Прочетох ужаса в очите му :lol: :lol: Толкова го хвана яд, че само замълча и нищо не каза... Ех спомени :lol: :lol: :cheers: )
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

nasenceto написа:Само с ново стъкло се оправя.

(Няма да забравя, бащата като купи московеца. Бях на 6 години. Той си плямпва отвън с комшиите, а аз накипрен вътре и разучавам копчалъци. В един момент се чу адското изстъргване и чистачките без пера на тях заораха по стъклото. Стария за малко да приклекне. Прочетох ужаса в очите му :lol: :lol: Толкова го хвана яд, че само замълча и нищо не каза... Ех спомени :lol: :lol: :cheers: )
Eм затва се слагаха тапи от оцет или вино(пластмасовите) срязани като звезда.Направо сейфти моуд. :lol: :lol:
Popopopopo
Публикувай отговор