Парк Аязмото
-
NDragov
- Начинаещ

Парк Аязмото
Вярно ли е че от 01.06.2012 разхождането на кучета на територията на парк Аязмото е забранено ? Защото ако е така ще е много тъжно за собствениците.
- nasenceto
- келеш

Re: Парк Аязмото
Още преди години имаше табели по някои алеи. Без да се засягат кучкарите, ама на мен хич няма да ми е тъжно. Или поне докато не се научат да събират на кучетата купчинките.
-
nike718
- Старо куче медалист

Вярно е и е забранено много от отдавна.Друг е въпроса че никой не спазва забраната.NDragov написа:Вярно ли е че от 01.06.2012 разхождането на кучета на територията на парк Аязмото е забранено ? Защото ако е така ще е много тъжно за собствениците.
Докато не се въведат глоби и някой да контролира,няма да се спазва.
Източно след митрополията има алея за кучета,където е разрешено.
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Дано освен да е забранено и да санкционират, че ми писна колкото пъти заведа малкия да играе там всеки път да стъпва в кучешко ако и после пада голямото почистване, защото някой разхождал кучето си и то акало навсякъде. То животинче нормално е да си върши работата, ама заспалия му собственик защо блее и не почиства след него. Не съм против кучетата, а против резултатите от безразборно разпилените им остатъци от храносмилателната им система...
- realprofesora
- Старо куче медалист

Днес срещу изтрезвителя на тротоара само рефлекса ми на Джеки Чан
ме спаси от едно огромно кучешко лайно. Направо като знам мене си имах чувството ,че човек го е акал 
Popopopopo
- bsbs
- Старо куче медалист

Баскервилското куче ще да е било , или.......... имам един приятел с прякор "кучето"...ама днес беше на работа и надали е той.realprofesora написа:Днес срещу изтрезвителя на тротоара само рефлекса ми на Джеки Чанме спаси от едно огромно кучешко лайно. Направо като знам мене си имах чувството ,че човек го е акал

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Дано държиш приятеля си далеч от Аязмотоbsbs написа:Баскервилското куче ще да е било , или.......... имам един приятел с прякор "кучето"...ама днес беше на работа и надали е той.realprofesora написа:Днес срещу изтрезвителя на тротоара само рефлекса ми на Джеки Чанме спаси от едно огромно кучешко лайно. Направо като знам мене си имах чувството ,че човек го е акал
![]()
- bsbs
- Старо куче медалист

E това е прякор все пак,ама иначе работи доста далеч от паркаMendeleev написа:Дано държиш приятеля си далеч от Аязмотоbsbs написа:Баскервилското куче ще да е било , или.......... имам един приятел с прякор "кучето"...ама днес беше на работа и надали е той.realprofesora написа:Днес срещу изтрезвителя на тротоара само рефлекса ми на Джеки Чанме спаси от едно огромно кучешко лайно. Направо като знам мене си имах чувството ,че човек го е акал
![]()

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
-
mishonka84
- Новак

Вярно е,има някаква нова забрана отскоро приета в общината.А кучетата над определени размери задължително трябва да са с намордник.
-
NDragov
- Начинаещ

Той наморника е ясен.Особено ако имаш пинчер нинджа 
- nasenceto
- келеш

По повод на парка:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9396_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3077_n.jpg
Ей тея двамата глупаци... с адския зор си пробиха път между деца, майки, колички и друга сган, само за да пият вода от чешмичката и да се протегнат самодоволно. Глупака, който беше ожаднял, беше висок, почти плешив с черни остатъци от коса и сребърен синджир с кръст на гърдите (нищо че е с униформа). Колата не се угаси, докато утоляваше жаждата си, нищо че точно до ауспуха му имаше количка с дете в нея (майката беше в хим. тоалетната до нея и не знаеше, че детето и се надишва с отрови заради малоумието на един простак). Същите тея двамата 20 миниту по-късно бяха със служебната кола и униформени на кафенце над Медицинския. Предполагам в работно време.
Как да не ги заплюеш нещастниците.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 9396_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3077_n.jpg
Ей тея двамата глупаци... с адския зор си пробиха път между деца, майки, колички и друга сган, само за да пият вода от чешмичката и да се протегнат самодоволно. Глупака, който беше ожаднял, беше висок, почти плешив с черни остатъци от коса и сребърен синджир с кръст на гърдите (нищо че е с униформа). Колата не се угаси, докато утоляваше жаждата си, нищо че точно до ауспуха му имаше количка с дете в нея (майката беше в хим. тоалетната до нея и не знаеше, че детето и се надишва с отрови заради малоумието на един простак). Същите тея двамата 20 миниту по-късно бяха със служебната кола и униформени на кафенце над Медицинския. Предполагам в работно време.
Как да не ги заплюеш нещастниците.
-
NDragov
- Начинаещ

Вече официално си има табели 
- nasenceto
- келеш

То и преди си имаше "официално" табели и то в целия парк, ама мистериозно изчезнаха една по една.NDragov написа:Вече официално си има табели