Що е солидарност,и има ли тя почва у нас...

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Що е солидарност,и има ли тя почва у нас...

Мнение от nasenceto »

chamalin написа:
Унгария е много добър пример за това, в какво бихме се превърнали, ако партии със националистически наклон вземат власта.

Брех да му се не види, а сега в какво сме превърнати, в кочината на Европа. Само не тръгвай да обясняваш, съвсем в бокотиквовски стил, как сме по-добре от унгарци, и кои ли още не, щото ще е пълна глупост.

Пародията, наречена ЕС, ще се разпадне, защото страните в него, вече имат много повече различия, отколкото общи неща и цели. Истината, особено за нашето присъединяване, че това е чисто политическо решение, и като такова, то няма за цел подобряване стандарта на живот у нас, което е видно от 5 години насам. Това политическо решение обаче, не беше "безплатно" за нас, разрушиха се цели сектори в икономиката, и като ни се втълпява, че от нас ще стават само земеделци и обслужващ персонал в туризма. Е, Гърция е красноречив пример, докъде се стига, само с тези отрасли. И въпреки това, Гърция е далеч преди нас, благодарение на инерцията, от предишни години, тъй че, не ми се мисли, какво ще стане с нас, ако ни спретнат техния сценарий.

Колкото до митата, те не са чак такъв черен дявол, дори в определени случаи са и полезни. Може би, визираш, че можеш да идеш до запада, и да си внесеш стара бракма, без мито, това ли? И по тоя начин, пак да ги подпомагаш, като ги чистиш от старите им боклуци? А няма ли да е по-добре, вместо това, да имаме приличен стандарт, и да можем да си позволим нови коли, пък било те и от китайския завод в Ловеч?
Нищо не си разбрал. Пак!
В обратен ред:
Абзац 3: Говоря ти за мита за внос на стоки в Съюза, ако не бяхме негови членки. Нали трябва да си продаваме на някой краставиците и доматите.
Абзац 2: Дали ще се разпадне е трудно да се каже. 50:50. Европа разбра, че индианци като нас нямат очовечаване и само ги дърпат назад. ЕСТЕСТВЕНО, че решението е политическо. Много пъти ти обяснявах, че и пример с Рим ти давах, защо европа има файда да има силна периферия, която да консумира продукцията и, ма явно пак не си вдянал. За пари иде реч. Колкото по силна икономика сме, толкова по големи консуматори сме. Ставаме пазар за продуктите на икономиката им. Парите, които наливат в нас, след време ще им се върнат многократно.
Абзац 3: Колкото и странно да ти звучи, в момента сме точно аграрни производители и обслужващ персонал в туризма. Българското говедо наречено бизнесмен търси само бърза печалба без голяма инвестиция. Е, тя може да дойда само от тея два сектора. Малко са читавите ни бизнесмени, които осъзнават нуждата от инвестиции в технолгии, ноу хау и високо-технологични производства.

Куца ни човекшкия материал, тва е положението. Ревем колко сме зле, ама сами си го правим. Въпрос на манталитет, не на управляващи. Виж следния пример: http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=579694
За тва неглежиаране кой е виновен? Управляващите ли? Ако ще и Сталин да дойде да ни управялява, пак ще му писне от нас и хора няма да ни направи. Човешката глупост е проблема.
chamalin
Потребител
Потребител

Мнение от chamalin »

Нищо не си разбрал. Пак!
В обратен ред:
Абзац 3: Говоря ти за мита за внос на стоки в Съюза, ако не бяхме негови членки. Нали трябва да си продаваме на някой краставиците и доматите.
Абзац 2: Дали ще се разпадне е трудно да се каже. 50:50. Европа разбра, че индианци като нас нямат очовечаване и само ги дърпат назад. ЕСТЕСТВЕНО, че решението е политическо. Много пъти ти обяснявах, че и пример с Рим ти давах, защо европа има файда да има силна периферия, която да консумира продукцията и, ма явно пак не си вдянал. За пари иде реч. Колкото по силна икономика сме, толкова по големи консуматори сме. Ставаме пазар за продуктите на икономиката им. Парите, които наливат в нас, след време ще им се върнат многократно.
Абзац 3: Колкото и странно да ти звучи, в момента сме точно аграрни производители и обслужващ персонал в туризма. Българското говедо наречено бизнесмен търси само бърза печалба без голяма инвестиция. Е, тя може да дойда само от тея два сектора. Малко са читавите ни бизнесмени, които осъзнават нуждата от инвестиции в технолгии, ноу хау и високо-технологични производства.

Куца ни човекшкия материал, тва е положението. Ревем колко сме зле, ама сами си го правим. Въпрос на манталитет, не на управляващи. Виж следния пример: http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=579694
За тва неглежиаране кой е виновен? Управляващите ли? Ако ще и Сталин да дойде да ни управялява, пак ще му писне от нас и хора няма да ни направи. Човешката глупост е проблема
А аз ще го кажа в прав ред:

Не знам за какви краставици и домати ми говориш, дето ги изнасяме без мита, и какъв огромен кяр е това, при положение, че самите ние сме залети с такива, откъде ли не, само не и наши? Точно липсата на мита, убива това производство, а не обратното. И ако наистина имаме толкова "излишни" селскостопански продукти, какво пречи, да ги изнасяме и другаде - в арабския свят, Африка, Азия, Русия, и пр.?

Второто, Европа няма никаква файда, да сме развита страна, което и става, защото, те нямат интерес, ние да ги конкурираме, както е било навремето. Ние сме им нужни само с двата си горепосочени сектора, както и като нископлатена работна ръка. Не знам къде видя, че наливат пари, може би, са платили някоя ламарина в инженеринга, ама това далеч не е инвестиция, вервай ми! И колкото и да е доходен туризма, той е силно зависим от множество фактори, а и заетостта в него не е голям процент. За земеделието няма да говоря, то никога не е печелившо, също ангажира незначителен процент от хора, даже "прехвалената" Европа, и там ни удря балтията - субсидиите за нашите фермери са в пъти по-малки, от тия за западняците.

Явно, не си си показвал носа навън от България, за да видиш, какво означава, наистина да се инвестира, изсмукваш си тезите от официалната пропаганда и интернет. И престани с тъпите боковски изцепки, за лошия "матрял", все пак, това е народа, към който и ти принадлежиш. Ако не ти харесваме, върви там, където е "добрия матрял", да видиш, как ще те приемат, и тогава пак ще говорим!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Със радио няма как да спориш. Аз се отказвам. Лудостта не прощава.
chamalin
Потребител
Потребител

Мнение от chamalin »

nasenceto написа:Със радио няма как да спориш. Аз се отказвам. Лудостта не прощава.

Да, срещу "железни" аргументи няма как да спориш, така е. По-железни са даже и от ламарината в инженеринга. :lol: :lol: :lol: Между другото, знаеш ли как ви е "официалното" название в бранша? "Ламаринаджии" :lol: :lol: :lol: , Оня ден го чух, и съм се смял с глас. :lol: :lol: :lol:

Добре, и аз прекратявам този спор, явно е, че консенсус няма да има, а и се отплеснахме от идеята на темата. :D
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

chamalin написа:
nasenceto написа:Със радио няма как да спориш. Аз се отказвам. Лудостта не прощава.

Да, срещу "железни" аргументи няма как да спориш, така е. По-железни са даже и от ламарината в инженеринга. :lol: :lol: :lol: Между другото, знаеш ли как ви е "официалното" название в бранша? "Ламаринаджии" :lol: :lol: :lol: , Оня ден го чух, и съм се смял с глас. :lol: :lol: :lol:

Добре, и аз прекратявам този спор, явно е, че консенсус няма да има, а и се отплеснахме от идеята на темата. :D
Aбе нещастник. Ти не можеш да видиш по далчет от носа си бе. Хич не ми плямпай, че вчера щеше да ми правиш нова шайба, ако не се бях смилил над теб и не си бях затряал, докато Деян беше в стаята, само и само да не те изложа. Как не те беше срам 4 месеца да ми правиш 30 нипела и накрая никва да не я свършиш, а да ми стоварите материалите сами да се оправяме? Всъщност, "ламаринаджии" ми звучи много правилно и не знам кое намираш за обидно. С кеф ще си го носим тоя етикет.
Относно темата - ТИ НЯМАШ АРГУМЕНТИ!!! Желязна е само глупостта ти и късогледството. Кое наричаш "Аргумент", че не разбрах. Били се цитирал?!? Точно факта че нямаш аргументи те кара да прибягваш до личностна нападка. Много добре знаеш, че ще ти се вържа на провокоацията.

Искам и да ми аргументираш малоумното си твърдение, че Европа няма интерес да сме добре! МНОГО държа!!! Защо, каква е причината или можеби конспирацията за това?

Само да налея още малко инфо в огромна дупка... по скоро "кратер" в знанията ти. Всяка държава слага мита за вносна продукция, за да защотии собственото производство. Ти що си мислиш, че няма наши стоки по магазините - щото не се произвеждат ли. Напровтив. Просто са качествени и се продават за много по-добри цени на запад, а ние ядем тяхната мърша.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Абе, вие какво ни натрапвате личните си взаимоотношения, а? Накрая гаджета ще станете май! :lol:
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа:Абе, вие какво ни натрапвате личните си взаимоотношения, а? Накрая гаджета ще станете май! :lol:
Ми а де! Ни в клин, ни в ръкав, бай ти Диньо решава да изсере някое л@йно и да ме заяде на профи тематика. Като му окъси мозъка и изгуби аргументи и хоп - тъпня. Тва за гаджетата - много ме притеснява и мен. Не знам да е женен или да има деца, а минава 40-така... Или е от другия бряг (и може да ми е хвърлил око) или просто не се е намерила жена, коята да му изтрае параноята.
chamalin
Потребител
Потребител

Мнение от chamalin »

Aбе нещастник. Ти не можеш да видиш по далчет от носа си бе. Хич не ми плямпай, че вчера щеше да ми правиш нова шайба, ако не се бях смилил над теб и не си бях затряал, докато Деян беше в стаята, само и само да не те изложа. Как не те беше срам 4 месеца да ми правиш 30 нипела и накрая никва да не я свършиш, а да ми стоварите материалите сами да се оправяме? Всъщност, "ламаринаджии" ми звучи много правилно и не знам кое намираш за обидно. С кеф ще си го носим тоя етикет.
Относно темата - ТИ НЯМАШ АРГУМЕНТИ!!! Желязна е само глупостта ти и късогледството. Кое наричаш "Аргумент", че не разбрах. Били се цитирал?!? Точно факта че нямаш аргументи те кара да прибягваш до личностна нападка. Много добре знаеш, че ще ти се вържа на провокоацията.

:lol: :lol: :lol: Разсмя ме истински, честно ти го казвам :lol: :lol: :lol: !

Виж сега, "ламаринаджии" не съм го измислил аз, а един софиянец, който беше много "впечатлен" от работата ви. Дори, му опонирах, че по-правилно е железари, но той си настояваше, че сте "ламаринаджии, и толкоз. Без майтап, тука нямам намеса :lol: :lol: :lol:

Шайбите, по-правилно - втулките, нямаше никъв проблем да ги пусна отново, отнемат точно 50тина секунди, само лека корекция в офсета и отрезния размер, но началникът ме спря, е, като не искате, кво да правя, да се натискам ли?Всеки може да се заблуди, отплеснах се да хващам допуските, а изпуснах милиметрите, признавам :lol: :lol: :lol: Все пак, беше ми последен ден, преди отпуската, простено ми е :D

Колкото до Деян, спокойно можеш да му казваш, каквото ти душа иска, няма проблеми, няма да се сърдя. Даже, ако не знаеш, при тоя тип машини, се допуска процент брак, така че, дори и 5 да хвърля, пак съм в нормата.

Не знам за какви нипели ми говориш, 30 бройки не съм правил, последните бяха по 46. В тая връзка, тия ваши "спецове", не могат 5 дюзи да пробият, че се наложи нови да правя, за това какво ще кажеш, или ти е убягнало? :lol: И правя нещата, когато доставят материала, не когато искам аз. А колкото до нещата, с които ще се оправяте, ами, малко трябва да поработите и вие, не само ламарини да джасате. :D Прехвърлиха ви някои неща, защото са единични бройки, а и вече съм отпуска, това е!

Аргументите ми са железни, защото са почерпени от факти, а когато фактите говорят, е срамно да спориш. :D
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

chamalin написа:

:lol: :lol: :lol: Разсмя ме истински, честно ти го казвам :lol: :lol: :lol: !

Виж сега, "ламаринаджии" не съм го измислил аз, а един софиянец, който беше много "впечатлен" от работата ви. Дори, му опонирах, че по-правилно е железари, но той си настояваше, че сте "ламаринаджии, и толкоз. Без майтап, тука нямам намеса :lol: :lol: :lol:

Шайбите, по-правилно - втулките, нямаше никъв проблем да ги пусна отново, отнемат точно 50тина секунди, само лека корекция в офсета и отрезния размер, но началникът ме спря, е, като не искате, кво да правя, да се натискам ли?Всеки може да се заблуди, отплеснах се да хващам допуските, а изпуснах милиметрите, признавам :lol: :lol: :lol: Все пак, беше ми последен ден, преди отпуската, простено ми е :D

Колкото до Деян, спокойно можеш да му казваш, каквото ти душа иска, няма проблеми, няма да се сърдя. Даже, ако не знаеш, при тоя тип машини, се допуска процент брак, така че, дори и 5 да хвърля, пак съм в нормата.

Не знам за какви нипели ми говориш, 30 бройки не съм правил, последните бяха по 46. В тая връзка, тия ваши "спецове", не могат 5 дюзи да пробият, че се наложи нови да правя, за това какво ще кажеш, или ти е убягнало? :lol: И правя нещата, когато доставят материала, не когато искам аз. А колкото до нещата, с които ще се оправяте, ами, малко трябва да поработите и вие, не само ламарини да джасате. :D Прехвърлиха ви някои неща, защото са единични бройки, а и вече съм отпуска, това е!

Аргументите ми са железни, защото са почерпени от факти, а когато фактите говорят, е срамно да спориш. :D
Тва последното изречение ме уби! Нищо не цитира и нищо не каза.

Много ме кефи, как умишлено пропускаш въпросите ми.
nasenceto написа:Искам и да ми аргументираш малоумното си твърдение, че Европа няма интерес да сме добре! МНОГО държа!!! Защо, каква е причината или можеби конспирацията за това?

5% брак са допустими ако си нормална фирма и имаш заложен такъв. При положение, че материала е толкова скъп и труден за намиране, нямаш право на такъв. А от 2 шайби - 2 да объркаш си е 100% брак. И не - не са втулки, а са точно шайби. Ся с тоя остатък от бронза пак ме караш да правя еквилибристики, щото нови не могат да се пуснат! Язък че го изхаби. Ние специалисти в МО нямахме до преди няколко дена. За тва и на ваше височество "специалиста" се надявахме, ама греда... Нищо не ми убягва. Убягва ми вашето нежелание за работа. Шефа ти за кво мислиш е постоянно при нас. Помисли над тоя въпрос...
chamalin
Потребител
Потребител

Мнение от chamalin »

Тва последното изречение ме уби! Нищо не цитира и нищо не каза.

5% брак са допустими ако си нормална фирма и имаш заложен такъв. При положение, че материала е толкоав скъп и труден за намиране, нямаш право на такъв. А от 2 шайби - 2 да объркаш си е 100% брак. Ние специалисти в МО нямахме до преди няколко дена. За тва и на ваше височество "специалиста" се надявахме, ама греда... Нищо не ми убягва. Убягва ми вашето желание за работа. Шефа ти за кво мислиш е постоянно при нас. Помисли над тоя въпрос...
Нищо не цитирам, защото си е моя мисъл, какво да цитирам?

Не можеш да заложиш процент на брак, когато имаш цифром и словом 2 бройки, които, дори не се и правят на ЦПУ, което означава, че е изцяло ваша работа, а не моя. Материалът е малко скъпичък, да, но тук се касае за около 100 гр бронз, може и толкова да няма, все ще го преживеем някакси, и при най-сложните изчисления е към 2лв :D Вие, и сега нямате истински специалисти в МО, иначе, как ще обясниш, бракуването на цели 5 бр. дюзи, при които, само материала е към 5 кг, а като сложим и вложеното време за изработка, по 20 мин всяка, сети за кво иде реч? И като сложим направата на новите 5, май надхвърля 200 лв, отдето и да го погледнеш. Тогава, кво ревеш за 2 лв, след като хвърляш 200? Или, на принципа - евтини на брашното, скъпи на триците!

Нашето желание за работа си е постоянна величина, отдето и да го погледнеш, ама виж, за вас не знам :D А защо шефа ми е при вас, ами питай го, май точно щото вие, а не ние, не си вършите работата както трябва. А и май забравяш, че той сега е и твой шеф :lol: :lol: :lol:

А и, какво ще се надявате на мен, или някой друг, вършете си работата, и толкоз. То и без това Галин е почти всеки ден при вас, или и това не знаеш?

Апропо, такива "специалисти" имате, че като гледах как е пробивана една от бракуваните дюзи, се потресох! Свредлото е натискано в отвора, докато се е стопило като шило, формата на непробития отвор е станал като конус :lol: :lol: :lol: Май, шопа е бил прав... :lol: :lol: :lol:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

chamalin написа: Не можеш да заложиш процент на брак, когато имаш цифром и словом 2 бройки, които, дори не се и правят на ЦПУ, което означава, че е изцяло ваша работа, а не моя. Материалът е малко скъпичък, да, но тук се касае за около 100 гр бронз, може и толкова да няма, все ще го преживеем някакси, и при най-сложните изчисления е към 2лв :D Вие, и сега нямате истински специалисти в МО, иначе, как ще обясниш, бракуването на цели 5 бр. дюзи, при които, само материала е към 5 кг, а като сложим и вложеното време за изработка, по 20 мин всяка, сети за кво иде реч? И като сложим направата на новите 5, май надхвърля 200 лв, отдето и да го погледнеш. Тогава, кво ревеш за 2 лв, след като хвърляш 200? Или, на принципа - евтини на брашното, скъпи на триците!

Нашето желание за работа си е постоянна величина, отдето и да го погледнеш, ама виж, за вас не знам :D А защо шефа ми е при вас, ами питай го, май точно щото вие, а не ние, не си вършите работата както трябва. А и май забравяш, че той сега е и твой шеф :lol: :lol: :lol:

А и, какво ще се надявате на мен, или някой друг, вършете си работата, и толкоз. То и без това Галин е почти всеки ден при вас, или и това не знаеш?

Апропо, такива "специалисти" имате, че като гледах как е пробивана една от бракуваните дюзи, се потресох! Свредлото е натискано в отвора, докато се е стопило като шило, формата на непробития отвор е станал като конус :lol: :lol: :lol: Май, шопа е бил прав... :lol: :lol: :lol:
Aз точно тва и казвам. Ние НЯМАМЕ специалист МО. Имаме назначени преди няколко дена хора, които тепърва ще ги разберем що за стока са. А шефа "НИ" скоро съвсем няма да стъпи при вас, щото няма никва файада от вас. Усеща къде мирише на пари и там се върти :lol: :lol: :lol: Дали не знам кога е Галин при нас, при положение, че аз му правя програмите? Как ми мислиш. 4 месеца бе Динко... Четири месеца о 4 листа А4 с детайли. И кво - ... смях. Голям стругар си :lol: Може да са 150 грама бронз, ама си ми оставил 30 санта прътче, от което няма как да изкарам нужните ми 4 санта за детайли :lol: :lol: :lol: :lol: Ся ша прая простотии заради теб, да ми се смеят италианците.
Вашето желание за работа е трагично. Самоя някой да ви накара да останете след 4,30 или пък недай си боже да работите в събота и неделя и става война :angry: :angry: При нас много рядко се почива, щото работата е много, но пък оставането се плаща и никой не мрънка. Бачка се до откат. Ма вие не знаете кво е бач... както и да е.

Относно темата, която ТОТАЛНО забрави - ако ще и твоя мисъл да е - цитирай я бе. Що те е срам? Май щото повече те е срам, че няма кво да цитираш :lol: :lol: :lol: И вземи ми прочети и отговори на въпроса. Не се прави че не го виждаш. Колкото и да го отлагаш, трудно е измислиш обоснован отговор.
PS: Лека отпуска. Не сподели как мислиш да я прекараш... Само с дракане във форума ли?
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Аве, ей, железарите, хората лични съобщения са измислили, кво сте се заобяснявали тука.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа:Аве, ей, железарите, хората лични съобщения са измислили, кво сте се заобяснявали тука.
Всичко трябва да бъде публично. Да се изобличи врага пред масата. Да се унизи пред публика. Иначе не е интересно :lol: Що мислиш ДиДи изобщо намеси професионалните проблеми/закачки в спор за нещо толкова далечно.
chamalin
Потребител
Потребител

Мнение от chamalin »

Aз точно тва и казвам. Ние НЯМАМЕ специалист МО. Имаме назначени преди няколко дена хора, които тепърва ще ги разберем що за стока са. А шефа "НИ" скоро съвсем няма да стъпи при вас, щото няма никва файада от вас. Усеща къде мирише на пари и там се върти :lol: :lol: :lol: Дали не знам кога е Галин при нас, при положение, че аз му правя програмите? Как ми мислиш. 4 месеца бе Динко... Четири месеца о 4 листа А4 с детайли. И кво - ... смях. Голям стругар си :lol: Може да са 150 грама бронз, ама си ми оставил 30 санта прътче, от което няма как да изкарам нужните ми 4 санта за детайли :lol: :lol: :lol: :lol: Ся ша прая простотии заради теб, да ми се смеят италианците.
Вашето желание за работа е трагично. Самоя някой да ви накара да останете след 4,30 или пък недай си боже да работите в събота и неделя и става война :angry: :angry: При нас много рядко се почива, щото работата е много, но пък оставането се плаща и никой не мрънка. Бачка се до откат. Ма вие не знаете кво е бач... както и да е.

Относно темата, която ТОТАЛНО забрави - ако ще и твоя мисъл да е - цитирай я бе. Що те е срам? Май щото повече те е срам, че няма кво да цитираш :lol: :lol: :lol: И вземи ми прочети и отговори на въпроса. Не се прави че не го виждаш. Колкото и да го отлагаш, трудно е измислиш обоснован отговор.
PS: Лека отпуска. Не сподели как мислиш да я прекараш... Само с дракане във форума ли?

Пак ме утрепваш, като нямате добри кадри, защо ги вземате тия хора? И какво си се заял за 100 гр бронз, а не казваш за бракуваните 5 кг? Колкото са ми купили материал, толкова съм направил, толкова ли не ти сече главата, да видиш, че такова малко парче не се хваща в ЦПУ? И какви простотии ще правиш, един кадърен кадър ще направи и двете малки шайби, дето останаха, захвата в универсалните машини е друг. Сам ли ще го работиш, или ще правиш програма на универсалния струг?
Виж, не знаех, че шефа ни се е отказал от собствената си фирма :lol: :lol: :lol: , тва да не ти е футболен отбор бре, Атанасе?

Честно, много ме развеселяваш, трябва да те черпя бира някой ден, ама не ходиш на сбирките на форума. Е, то и аз не ходя, ама ако обещаеш да дойдеш, ще взема да се прежаля, обещавам!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

chamalin написа:

Пак ме утрепваш, като нямате добри кадри, защо ги вземате тия хора? И какво си се заял за 100 гр бронз, а не казваш за бракуваните 5 кг? Колкото са ми купили материал, толкова съм направил, толкова ли не ти сече главата, да видиш, че такова малко парче не се хваща в ЦПУ? И какви простотии ще правиш, един кадърен кадър ще направи и двете малки шайби, дето останаха, захвата в универсалните машини е друг. Сам ли ще го работиш, или ще правиш програма на универсалния струг?
Виж, не знаех, че шефа ни се е отказал от собствената си фирма :lol: :lol: :lol: , тва да не ти е футболен отбор бре, Атанасе?

Честно, много ме развеселяваш, трябва да те черпя бира някой ден, ама не ходиш на сбирките на форума. Е, то и аз не ходя, ама ако обещаеш да дойдеш, ще взема да се прежаля, обещавам!
Aбе как няма да те заям. Колкото са ти взели, толкова си направил, ама БЕЗПОЛЕЗНИ. Заяждам те, щото не си признаваш гафа. Кажи - "сбърках, виновен съм" и те оставям на мира. Онея може да са объркали 5 кила, ама на фона на тяхата бройка са под ТВОИТЕ 5 процента. И аз гафя постоянно, щото съм претоварен от работа и постоянно имам хора на главата, а почивка няма, ама като се осера, си признавам и продължавам с гордо вдигната глава.
Взели сме ги, щото няма мераклии във времена на криза да си сменят работата, а тея индианци са събирани от кол и от въже. Като си много отворен, предложи някой читав на Деян и всички ще са доволни. А товя шеф не казвам че се отказал от фирмата си, ама се натиска натам накъдето очаква да паднат повече кинти. Многократно повече от тези, които му идват от "собствената" му фирма.

На сбирките на форума не намирам време да ида, че ако не бачкам, келешите са ми на главата, ама ето - стискаме си ръцете, на следващата сбирка да сме и двамата. Ок? :cheers:
Публикувай отговор