И аз не знам що му е толкова смешно. Да вземе да се замисли най-накрая.
По темата - кво като някой знае до кога ти важи ГО-то? Напротив. Нека да се знае, че ако някой такъв ме удари голям бой мисля да го бия. Онея 200 кинта, които е спестил, ще му се иска 10 пъти да ги е дал.
Oпаланкаа, я да видим кой няма Гражданска отговорност
- nasenceto
- келеш
-
- Потребител
Re: Oпаланкаа, я да видим кой няма Гражданска отговорност
Знаеш ли, прав си!didka написа:Хамал,пак почваш да закачаш децата и ще те баннат в крайна сметка.
Нидей така бре...![]()
![]()

А до другия пишещ - същата информация я получаваш, и без да пишеш рамата, не се ли сети да пробваш?
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Де да беше толкова лесноdidka написа:Хамал,пак почваш да закачаш децата и ще те баннат в крайна сметка.
Нидей така бре...![]()
![]()

Нищо не получаваш - системата още не е готова, защото не е свързана с КАТ. За ГО за момента работи и без рама (така или иначе не пише нищо, което го няма на стикера ти на предното стъкло), но информацията за ПТП-тата изобщо я няма - каквото и да напишеш излиза 0.chamalin написа: А до другия пишещ - същата информация я получаваш, и без да пишеш рамата, не се ли сети да пробваш?
-
- Потребител
То се вижда кой е невежата, на кой всичко му е розово, и морето до колене... Но спокойно, не е далеч времето, когато ще запеете друга песен...
Колкото до системата, пак не си видял - с попълнен САМО регистрационен номер, ми излиза даже и номера на застраховката, а не нула. Или и това ми се е привидяло?
Колкото до системата, пак не си видял - с попълнен САМО регистрационен номер, ми излиза даже и номера на застраховката, а не нула. Или и това ми се е привидяло?
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Говорим за проверката за ПТП - там ти излиза 0 провинения абсолютно винаги, независимо дали си имал ПТП по твоя вина, или не. Пак изобщо не си разбрал какво се пише в темата. Това е защото още нямат връзка с КАТ, поради тази причина и никъде не иска все още рама. Засега на ГО ти показва номера на полицата, както и датата на сключване/валидност. Същите неща ти ги пише и на стикера, който всеки на улицата може да види. Реално нищо скрито не вадят на бял свят.chamalin написа:То се вижда кой е невежата, на кой всичко му е розово, и морето до колене... Но спокойно, не е далеч времето, когато ще запеете друга песен...
На теб е ясно, че морето ти е винаги до веждите, дори и когато стоиш на плажа, но опитай се да лекуваш тази параноя - може и не розов, но поне по-цветен ще ти стане света

- zvezda
- Потребител
sawo, май не е така за нулата - един приятел въведе номера на един автобус и му изкара 1 виновно причинено ПТП. От 2010-та е обаче.
Иначе и аз имах ПТП, при което не бях виновна и на чуждия номер виждам, че пише 0, но може и да не е вписано, защото не попълнихме протокола съвсем като хората.
Иначе и аз имах ПТП, при което не бях виновна и на чуждия номер виждам, че пише 0, но може и да не е вписано, защото не попълнихме протокола съвсем като хората.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Пробвах с 2 различни номера, които имат виновни ПТП-та, и на двата излиза 0, няма попълвани протоколи за съгласие или нещо подобно. Автобуса може да е извадил информация, понеже ползват базата данни на ДАИ... там вече не съм сигурен само предполагам.
- besniaa
- Старо куче медалист
Имах едно леко ПТП и ми го изкара, с датата...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!